Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
30.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Modemi farklı odaya taşımak vs uğraştıracak, bir de muhtemelen TTnet ücret talep eder hat aktivasyonu için. Oyunu seviyorum, Fifa'dan falan daha iyi ama şu sorunlar akıl alır gibi değil. Millet leblebi gibi sayı atıyor, yeşil atıyor. Ben şut atmaya bile çekiniyorum. Hat taşıma ve kabloyla bağlantı işine bakacağım.
  • Beyler son sayfalara baktım göremedim, daha önce yazıldıysa kusura bakmayın.

    12 nisana kadar twitch prime üyesi ( amazon prime alıp twitch hesabına bağlamak) olanlara 25000 VC bedava. Amazon prime deneme sürümü bedava alınıyor. Twitch ten hediye kodunuzu alıp prime üyeliğini iptal edebiliyorsunuz. Benim gibi ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

    Önemli Not: Amazon prime alırken hesabınızdan yaklaşık 7 TL çekiyor ve hemen ardından geri yatıyor bu bedel. Enpara ile yaptık ve sanal kart ile yaptı bir arkadaş. Prime üyeliğinizi iptal edip amazon hesabınızdan kartı silmezseniz 1 ay sonra 10 dolar çeker. Kartı silmeyi unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aksesuar ve kıyafetleri Rec Center'da nasıl giyiyoruz biliyor musun ? İlginçtir ama bulamadım. My Player'a girdiğimde Clothes-Rec Center altında sadece Socks ve Shoes çıkıyor. Kolluk, bileklik vs göremiyorum.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    My Park ve Rec Center Aksesuar;
    Diğer aksesuarlar çıkmıyorsa Swag' s veya Nba Storeden(Online modda My Park alanında bu mağazalar mevcut) alman gerekiyor. Daha sonra My Player menüsüne girilecek, ondan sonra sırasıyla dizili ayarlar kısmında ismini tam olarak hatırlayamadığım bir sekmeden aksesuarlarını üstüne deneyebilirsin.


    My Career Offline modda Aksesuar;
    My Career' de(Offline) ise bazı arkadaşlar yapamadıklarını söylüyorlar. Yapılması gereken, önce üst sıralarda enine sırayla offline career maçlarınız var. Artık sırada hangisiyle maçınız varsa giriniz. Daha sonra 2K' nın reklamı çıkacak reklam bittikten sonra Kenny, Shaq ve Ernie(spikerler) aralarında konuşucaklar. Bu sahneden sonra Siz soyunma odasına geçiyorsunuz. Aman dikkat soyunma odasındayken hiç bir tuşa basmayınız!!! Soyunma odasındayken Joystiğinizin Sağ analoğunu Üstten bastırın. Tıklama sesinden sonra aksesuar giydirme açılacak. Saygılar.




  • mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam My Career'de biliyorum elbette. Park'ta da aynı şekilde kullanıyorum. Rec Center'da bulamamıştım, akşam tekrar bakacağım. Çok sağol.
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgi sahibi arkadaşlara bir sorun olacak.
    Büyük bir Nowitzki hayranıyım. 2k19’u sırf classic 2010-2011 Dallas Mavericks oynamak için satın aldım. Sürekli offline maç yapmak beni sıktı. Online’a baktığımda yalnızca güncel NBA takımlarıyla oynayabiliyorum. Classic veya All Time takımlarıyla online maç yapmak mümkün mü? Eğer öyleyse nereden yapabilirim. Şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assassinjoy

    Arkadaşlar merhaba. Bilgi sahibi arkadaşlara bir sorun olacak.
    Büyük bir Nowitzki hayranıyım. 2k19’u sırf classic 2010-2011 Dallas Mavericks oynamak için satın aldım. Sürekli offline maç yapmak beni sıktı. Online’a baktığımda yalnızca güncel NBA takımlarıyla oynayabiliyorum. Classic veya All Time takımlarıyla online maç yapmak mümkün mü? Eğer öyleyse nereden yapabilirim. Şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler.
    Online'da maç kazanıp lig atladıkça tarihi takımlar ve all time takımlar açılıyor, ilk başta kilitliler.
  • NBA 2K19: MyTEAM - Steph Curry 20th Anniversary Packs | PS4

  • Oyun nefret ettirdi bugün. Rec Center'da maça girerken 4 kere server hatası verdi ve hepsinde yenik sayıldım. Şu server sorunlarını bir çözemediler.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Çözemezler kardeşim... Bu salak 2K hiçbir server yatırımı yapmıyor ve kanser ediyor herkesi her yıl... Ancak elimiz mahkum alacağız başka basket oyunu yok malesef
  • NBA 2K19 - MyTEAM: Michael Jordan Signature Series Packs | PS4

  • Vpg liginde mucadele eden takimimiza strech ariyoruz, ilgilenen olursa bana mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyLeague de gençleri nasıl geliştirebilirim sezon öncesi antrenmanlarda potansiyellerini artırıyorum ama 21-22 yaşlarında sezon sonunda overall artmadığı bile oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Two way atlethic finisher karakter açtım 91 e doğru gidiyorum. Ağırlıklı olarak park oynamak istiyorum ama alışamadım. Bu archetype kötü mü ben mi beceremiyorum.

    Bir de oyunda park sırasına girince amateur olduğum için elitlet akbaba gibi rakip olmak için sıraya giriyorlar. Ben pro birinin yanına girsem sıradan çıkıyor. Bu çok sinir bozucu benim karakterle zaten şutör gibi bencil oynanmaz ribound top çalma asist perde asist kovalıyorum yine de yaranılmıyor. Oyundan soğudum neredeyse şu rank sistrmi yüzünden. N'apmak gerek beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef genelde yapılan hata kanımca. Bu oyunu gerçek basketbol simülasyonu olarak görmemek lazım. Bu sadece arcade bir basketbol oyunu ve malesef şutör olmayan veya başka bir deyişle spacing yaratamayan karakterlerin işi her zaman çok zor. Two Way Atletic de malesef öyle bir karakter. Yani sen parka girip random adamlarla oynayamaya çalışırsan eğer, takım uyumu kuramayacağınız için karakterin sana çöp gibi gelecektir. Senin kendin gibi 2 arkadaş bulup (tabiki 1 şutör 1 de delici kısa) onlarla sürekli takım oyunu oynaman lazım. Tek tabanca takılırsan o karakterle parkta başın çok ağrır. Tek tabanca takılacaksan bir tarafı şutör hybrid'ler daha mantıklı bence. Veyahut çok dominant bir pota altı, mesela Glass gibi.
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için. Evet parkta ciddi problem oluyor karakteri seviyorum defansta iyi olmak hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi pek anlaşamıyoruz yabancı biriyle girersek. İki arkadaş giriyoruz diğeri shot creator slasher ama şutör bulamadık. Ben olmadı pure stretch four açayım diyorum parkta çok gördüm ama slashler ile beraber nasıl olur acaba. Siz ne dersiniz parkta hem takım olsun hem tek olayım hangi archetype ı önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 15 Mayıs 2019; 14:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Hocam o tabiki sizin oyun stilinize göre çok değişir. Bazı kişiler statik oynayabilir oyunu bazıları çok hareketli oynayabilir. O yüzden biraz size kalmış. Ancak gerek tek gerek ekip olarak Strecth 4 işinize her zaman yarar. Ama tek sıkıntı bu karakter kendi şutunu çok iyi hazırlayamaz. Yani desteğe ihtiyacı var. Screensiz veya doğru yerde pas veren olmazsa işi kolay değil. O yüzden kısa veya orta boyda sharp play, play sharp, play shot creator gibi karakterler de açabilirsiniz. Bunlarla ve biraz da sağ analoğu iyi kullanarak kendi şutunuzu da yaratabilirsiniz.

    Ben mesela sizin gibi defans oynamaktan ve ribaund almaktan çok daha hoşlanıyorum. O yüzden genelde Glass Cleaner oynuyorum. Ancak tek kişi oynayacağım zamanlarda Pure Sharp giriyorum kısa olarak. Ama işin en önemli noktası arkadaş bulmak ve konuşarak takım oyunu oynayabilmek. Bunu bulursanız zaten tüm karakterler ile verim alırsınız.




  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Pure stretch four konusunda kesinlikle haklısınız hocam katılıyorum. Kafam çok karıştı ne yapsam diye. Bi 91 olayım biraz daha alışmaya çalışayım bakalım. Şimdiden vc biriktiriyorum ilerde kesin bi ikinci karakter açarım o zaman yaşarım bu kararsızlığı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Olur hocam ama unutma lütfen. Support karakter oynamak ile şutör oynamak arasında çok fark var. Bu karaktere alışarak şutöre de alışmış olmazsın :) iyi oyunlar...
  • İkinci bir karakter yarattığımızda sıfırdan mı başlıyoruz ? Her karakteri kasmak zor olmuyor mu ? Oyuna başladığımdan beri şu an 91 overall olan, post scoring shot creator karakterimle oynuyorum. Atıyorum bir Center oyuncusu oluştursam yine kariyer vs hepsini baştan oynayacağım değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.