Şimdi Ara

NBA 2K18 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
6
Favori
17.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • NBA 2K18 [PC ANA KONU]

    Bu konsol neslinin en beğenilen yıllık spor oyunu, benzersiz gerçekçilik ve saha geliştirmeleri içeren NBA 2K18 ile geri dönüyor. (Metacritic)




    NBA 2K18 PC/Steam, PS3, PS4, XBOX360 ve XBOX1 için 19 Eylül 2017 tarihinde tüm dünyada erişilebilir olacak. Ancak ön sipariş verdiğiniz taktirde 15 Eylül 2017'de oyun indirmeye açılacaktır. Aynı zamanda ön sipariş verenler 8 Eylül'de Prelude yani MyCareer bir bölümünü oynayabilecekler.(Sadece PS4 ve XBOX1)
    Bu sene oyunda THY Avrupa Ligi bulunmayacak.




    Bu sene oyunun Standard sürümünde Kyrie Irving, Legend ve Legend Gold sürümlerinde Shaquille O'Neal yer alacak.

    NBA 2K18 [PC ANA KONU]NBA 2K18 [PC ANA KONU]NBA 2K18 [PC ANA KONU]




    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

    MİNİMUM:

    İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
    İşlemci: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 805 @ 2.50 GHz ya da daha iyisi
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 450 1GB / ATI Radeon HD 7770 1GB ya da daha iyisi
    DirectX: Versiyon 11
    Boş Hafıza: En az 70 GB boş alan

    ÖNERİLEN:

    İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
    İşlemci: Intel Core i5-4430 @ 3 GHz / AMD FX-8370 @ 3.4 GHz ya da daha iyisi
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 2GB / ATI Radeon R9 270 2GB ya da daha iyisi
    DirectX: Versiyon 11
    Boş Hafıza: En az 70 GB boş alan
    Gamepad kullanılması önerilir.




    Videolar















    Ön Sipariş Teklifleri

    Standard 199 TL
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]

    Legend Edition 340 TL
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]

    Legend Edition Gold 549 TL
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 6 Temmuz 2018; 20:49:40 >







  • İlk defa 2k17 ye para vermiştim. O kadar oyun yapıyorlar hakkını verelim diye ama online’da ki input lag olayını gördüğümde o gecikme yüzünden savunma yaparken çıldırdığım da bir daha para vermem demiştim. Gamepad ile tuşa bastıktan 0,5 sn sonra tepki nedir ya? Ne zaman ki düzelir bu sorun o zaman alırım bu oyunu. Saygılar.
  • Yeni bilgiler geldikçe ilk mesaj güncellenecektir.
  • Umarım Euroleague turnuva olarak yer alır.
  • Fast breakte rakip takimin seni ucarak yakalamasini ve kosedeki adama pas atmayi gelistirsinler yeter
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Aynen . Köşedeki adamlara sadece R1 ile pas atmaktan bıktım.
  • Fiyatlar uçmuş böyle ön sipariş fiyatı mı olur.

    Açıklanan yenilikler var mı? yoksa yine yeni bir mycareer hikayesi ile kadro güncellemesi mi gelecek.
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Yeni açıklanan bir özellik yok şuan. Ama köklü bir değişikler olacağını zannetmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    Yeni açıklanan bir özellik yok şuan. Ama köklü bir değişikler olacağını zannetmem

    Maalesef bunlarda fifa ya bagladi
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olmaz. Bakalım son dakikaya kadar ne olacak görücez.
  • İlk Resimler

    NBA 2K18 [PC ANA KONU]
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]




  • NBA 2K18 MyGM YENİ BİLGİLER

    Alıntıdır / nbagunlukleri.com


    Bu sene NBA2K18’de MyGM modunu başka bir seviyeye yükseltiyoruz.

    MyGM:The Next Chapter (Bir Sonraki Bölüm)

    Her şey iyi gidiyor,yeni bir yüzük almaya çok yakınsınız ama her şey 2011 NBA Finalleri Dallas’ta diziniz yüzünden korkunç bir şekilde son bulmuştu.

    Hızlı geçen bir 6 yılın ardından kendinizi MyGM:The Next Chapter’a başlarken buluyorsunuz. Yıllardır gerçekleştirilen röportajlardan sonra bir NBA takımında GM olarak ise başlıyorsunuz. Saha içinde yakaladığınız başarılardan sonra bir NBA takımının sahibi size takımı NBA şampiyonluğuna taşıyacak şansı veriyor.

    NBA2K18’de sizlere hiçbir oyunda olmayan,tamamen hikaye bazlı ve size şehrin takımını yeniden yapılanmaya götürme şansı tanıyor.

    MyCareer sizi süperstar oyuncu seviyesine çıkarırken MyGM:The Next Chapter da sizi NBA dünyasına zıt açılardan bakmanızı amaçlıyor. Her şey GM’in etrafında gelişiyor. Bu süreçte takım sahibinin beklentileri,teknik ekip,baskılar,başka GMler ve tabii ki oyuncularınız ile ugraşmak zorunda kalacaksınız.

    MyGM maceranızın nasıl devam edeceği ise size bağlı. Yolunuz kilit noktalarda verdiğiniz cevaplara göre şekillenecek. Ben hikayenin içinde olan biriyim,bu yüzden size küçük spoilerlardansa direk ilk ağızdan aktaracağım. Burada amaç doğru deneyim için öncelikle bazı bildiğimiz spor klişelerinden kurtulmak.

    Yönetimde inatçı biri olarak takım yönetimi ve bütünlüğünün önemini kavradım. Hazırladığımız bu hikayede sizi takım kadrosu ile ilgili planlarınızı yok etmeden eğlendirmeye çalıştık.

    Takaslar, draft ve kontrat tercihlerini yazıda gözünüzde büyütmeyeceğim. Kendi hikayenizi yazın ve kazanan bir takım oluşturun.
    NBA2K18 size birbirine benzeyen 2 farklı deneyim sunuyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi MyLeague modu oyuncuların kendi ligini oynadığı ve sevdikleri bir lig olarak devam ederken MyGM:The Next Chapter hikaye bazlı olacak. Bir şeylere öncü olabilmek benim sevdiğim bir şey .Yeni deneyimler yaşamak gelişen takımlar için iyi bir şeydir. Şundan eminim ki biraz sonra yazacaklarım hepinizi etkileyecek. Haydi başlayalım!

    NBA’de Oyuncularla Toplu Anlaşma Yapmak:

    Yeni NBA/NBPA toplu anlaşma kanunun kabulü ile birlikte bizi düşünmeye yönelten büyük rakamlar var. Yeni değişimlere ayak uydurmak asla bir soru değildir,bizim hedefimiz ise özgün olabilmek. Bu asla değişmeyecek.

    Şimdi size bazı küçük değişiklikler hakkında söz edeceğiz.

    Süper Maksimum Kontratlar:

    Bu yaz hepimiz Stephen Curry’nin 5 yıllık 201 milyon dolarlık tarihi kontratı imzalamasına şahit olduk. Bunun yanında James Harden’ın 4 senelik 169 milyon dolarlık sözleşme uzatmasını ve bu kontrat sayesinde 6 senelik garanti 228 milyon dolar alacak olmasını da gördük .(Bunlar Süper Maksimum kontrat olarak geçiyor. ) Bu değişimin yanında NBA2K18 veteran sözleşmeleri,veteran sözleşme uzatmaları ve ölçülü çaylak kontratlarını da içeriyor.

    İstisna Miktarlar:
    MLE,2011 CBA miktarlarından %45 fazla olacak.

    Ölçülü Çaylak Kontratları:
    Bu oran da %45 artacak.

    Minimum Yıllık Kontratlar:
    2017-18 NBA sezonunun başlaması ile bu ordanda da %45 artış olacak.

    Yıllık Artışlar:
    Larry Bird hakkına(Bir takımda en az 3 yıl oynamış oyuncunun takımı ile tekrar sözleşme imzalarken sahip olduğu bazı ekstra ücretler,bunu ilk yapan Larry Bird olduğu için bu ismi almıştır.) sahip olan oyuncularda %8’lik bir artış olacak. Sahip olmayan oyuncularda ise %5’lik bir artış söz konusu.

    Maksimum Kontratlar:
    Oyuncular gerçek salary cap’lere göre maksimum kontratlara sahip olabilecek.

    38 Yaş Kuralı:
    Eskiden 36 yaş kuralı olan (Bu kuralı hiç bir NBA2K oyununda kullanmadık.) şimdi ise 38 yaş kuralı olan bu kurala göre kontrat sırasında 38 yaşına ulaşan oyuncularla sözleşme imzalarken kontrat kısıtlaması gelecek.

    Strech Provision:
    Bu kurala göre sezon içerisinde Strech Provision kuralı ile serbest kalan oyuncular 1 Temmuz’a kadar alınamaz.

    Kadrodaki En Az Kişi Sayısı:
    Bu sayı 14’e düşürüldü.

    Bununla birlikte yeni mola,trade deadline(Takas bitim günü) değişiklikleri yeni oyunda olacak.

    Özgürlük Virtual Concepts(2K oyunlarında yeri olan bir firma tam görevini hatırlamıyorum şu an ama oyun içi altın dediğimiz VC Virtual Concepts’in kısaltmasıdır.) önemli olan bir şeydir. Bazı değişiklikler belki oyuna etki etmeyebilir fakat bazı değişiklikler oyun için kritik.

    G-League:

    NBA2K18 size oyuncularınızı gelişmesi için G-League’e(Eskiden D-League) yollama ve beğendiyseniz geri çağırma fırsatı tanıyor.G-League maçlarını oynayamıyorsunuz fakat NBA’de hiç maça çıkmamış genç oyuncuların gelişimine bir nevi yardım etmiş oluyorsunuz. Bir oyuncunun NBA’de sınırlı süre almasındansa G-League’de gelişmesi daha iyi olabilir. Üstelik G-League geçmiş senelerde draft edilmemiş oyuncuları bulma konusunda iyi bir oyuncu pazarı görevini üstleniyor. Ayrıca istatistikleri de iyi olup olmayacağı hakkında yol gösterebilir.

    Çift Yönlü Kontratlar:

    Bu G-League geçerliliği için önemli avantajlardan birisi. Yeni değişikliklerden birisi olan çift yönlü kontratlar kısaca açıklamak gerekirse NBA’de 3 veya daha az sene oynamış her oyuncu ile imzalanabilir. Çift yönlü kontrata sahip olan oyuncu(NBA minimum kontratı imzalamadığı sürece)NBA’de en fazla 45 gün oynayabilir.45 günü dolduran oyuncular ise sezonun geri kalan kısmını G-League’de geçirmek zorunda. NBA GM’leri bu durumu kendi avantajlarına çevirmek için bilgili olmalı,bu onların oyuncuların nasıl gelişebileceğini bilmesi için iyi bir bilgi.

    Free Agent Borçlarının Ertelenmesi:
    Her NBA taraftarı bu borç erteleme haftasının nasıl heyecanlı olduğunu bilir. Oyuncular sözlü olarak borç erteleme kalktığı zaman sözleşmeleri kabul ederler. NBA2K18’e Free Agency dönemi başlamadan önceki 3 gün borç erteleme dönemi yeniliği getirildi. Bu dönemde oyuncu ile resmi kontrat imzalayamazsınız fakat sözlü olarak anlaşabilirsiniz. Free Agency dönemi başladığında da oyuncu ile sözleşme imzalayabilirsiniz.

    Uluslararası Draft Oyuncu Seçimi:

    Bu NBA2K18 ile birlikte oyuna gelecek özelliklerden birisi.Size denizaşırı ülkelerden oyuncu alma fırsatı tanıyor. Bu da benim en çok beklediğim yeniliklerden biri.

    Analiz Tablosu:

    Bu yenilik şu özetler ile açıklanabilir:Temel arama ve oyuncu arama tablosu.Anlaşılmamış olabilir,bir örnek vermem gerekirse oyuncuları hem maçta aldıkları süre hem de maç başına aldıkları ribaundları aynı anda karşılaştırabiliyorum. Böylece oyuncunun kaç dakika süre alıp o sürede ne kadar ribaund aldığını anlamış olurum.Böylece tam olarak aradığınız oyuncuyu bulmanız mümkün.Bunun yanında kıyasladığınız oyuncu için şart oluşturabilirsiniz. Mesela maç başına istatiklere göre, 36 dakikaya göre veya 100 pozisyona göre gibi. Bunlar da yetmediyse istatistikleri son 10 maça, 20 maça ,ev sahibi olduğu maçlar,deplasmanda olduğu maçlar,bu sezon oynadığı maçlar ve kariyerindeki istatistiklere göre de karşılaştırmak mümkün.Kilo,maaş,kulaç uzunluğuna göre bile karşılaştırma yapmak mümkün. Sadece 2K’da görebileceğiniz bir şey.

    Draft Hakkı Takas Etme:
    NBA’de bir oyuncu draft etme çok normaldir ama artık draft edilen oyuncu takımla sözleşme imzalamadan hakkı başka takımlara takas ediliyor. (Örnek;Cedi 31.sıradan Wolves’a gitti ama Cavs’e takaslandı.) 2K18’de oyuncu seçildikten sonra hakkını takaslayamıyorsunuz ama seçmeden önce o sırayı takaslamak mümkün.Bana sorarsanız da böyle olması gerek.

    Cap Boşluğu/Serbest Bırakma Şartları:
    NBA2K18’deki yeniliklerden bazıları da bunlar.

    Geliştirilmiş Draft Sınıf Kuşağı(Draft Class):
    Yeni oyuncuları nasıl keşfedeceğimiz ve oyun tarzlarına nasıl saygı duyabileceğimiz hakkında bu sene bayağı bir zaman harcadık. 2K17’ye geri dönüp baktığımız zaman oluşturulan draft sınıfındaki oyuncuların bizi tatmin etmediğini gördük. 2K18 ile birlikte artık oyuncuların oyun tarzlarına saygı duymamız adına yeni özellikler(Attribute ve tendencie olarak geçer. ) ekledik. Artık monotonlaşmış draft sınıflarından kurtulduğumuzu söylemek yanlış olmayacaktır.

    Alternatif Takım Forması Düzenleme:
    2K16’da oyuna gelen forma düzenleme yeniliği ve arkasından 2K17’de gelen bir kullanıcının yaptığı formayı paylaşması ve bu sayede başka kullanıcıların da o formayı kendi takımlarına aktarabilmesi yeniliklerin ardından 2K18’de gelen bir yenilik ile diğer formaları da düzenleyebileceksiniz. Bu size garip gelebilir, şöyle açıklamak gerekirse 2 senedir sadece 2 forma düzenleyebiliyordunuz ancak bu seneden itibaren diğer formaları da düzenleyebileceksiniz.

    Kendi Stadınızı Yapma:
    Bir yeniliğimiz de bu.Bu yenilikleri birlikte artık bir takımı düzenlerken stadı degistirmek isterseniz kendi stadınızı oluşturabilirsiniz. Mesela Lakers’ı aldıysanız değişiklikleri Staples Center’ın üzerine değil artık başka bir stad yapabileceksiniz.

    All-Star Stad Değişikliği:
    Eskiden 1 seneden sonra hep aynı stadda oynanan All Star maçları artık her sene farklı dizaynlı arenalarda (Dolayısı ile farklı şehirlerde)oynanacak.2K17’de All Star havasını yeterince vermeyen o klasik stad artık yok. MyLeague sezon başı (offseason) kısmında hangi şehirde oynanacağına karar verilecek. Her sene farklı şehir olacak ve şehirlere çeşitli kriterlere göre karar verilecek. (Şehir geçmişi,kaç kere All Star ev sahibi olmuş vs. )

    MyLeague Online Geliştirmeleri:
    Benim en sevdiğim oyun modlarından birisi de bu. Bu moda da bazı yenilikler getirdik:

    -Takım Düzenleme:
    Artık MyLeague Online’da da takım düzenleme var.Takımınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. (İsmi,forması,stadı) Ayrıca lig sahibi kimsenin almadığı(CPU) takımlarını da düzenleyebilir.

    -Playoff Maçları Tekrarı:
    Lig sahibi artık playoff maçlarını tekrar oynatabilecek. Mesela 2 takım maç yaparken sorun olduğu zaman direk telafi etmek mümkün.

    Takım Düzenlemesinde Aradığınızı Bulmak İçin Kolaylık :
    Başkalarının yaptığı takım düzenlemelerini bulmak artık daha kolay. Geçtiğimiz seneye oranla artık bulmak istediğiniz düzenin şehir ismi,takım ismi ve onu yapan kişinin kullanıcı adını girerek bulabilirsiniz.

    Favori Düzenleyenleri Bulmak:
    NBA2K’da takım düzenini iyi yapan bir topluluk var.Bu topluluğu bulmak artık daha kolay olacak.

    Zorlu Sakatlıklar:
    Sakatlık oyunun bir gerçeği, bazen de takımda 4 kişi birden sakat olunca da maça çıkamama gibi tehlikeler ile karşı karşıya kalıyorsunuz. 2K18’de bunun önüne geçmek adına böyle bir durum olduğunda artık takımı tamamlamak için çeşitli seçenekleriniz olacak.

    Şut Stili Oluşturma(Jumpshot Creator):
    Eminiz ki 2K severler ve roster(kadro,bir nevi oyuncu düzenlemesi)yapanlar buna bayılacak.2K17’de MyCareer’da karşımıza çıkan bu özellik artık oyunun geri kalan kısmında da var. Yani MyLeague/MyGM veya roster yaparken bir oyuncu için şut stili oluşturmak mümkün. Ayrıca çok kolay!

    Fantasy Draft’e Oyuncu Ekleme:
    2K18’de Fantasy Draft’e artık oyuncu eklemek mümkün. Artık 5 Michael Jordan mı tercih edersiniz yoksa 07-08 Ray Allen mı size kalmış.

    Oyuncu Aksesuarları:
    Rajon Rondo’nun kafabandı, Carmelo Anthony ve Chris Paul de kollukları ile de bilinir.Yeni gelen bir özellik de bununla ilgili.Oyuncu artık her maçta farklı aksesuar takabilir.17 aksesuar için de 5 sıklık ya da tercih(Hiç,nadiren,bazen,çoğu zaman,her zaman) diyebileceğimiz şeylerden biri seçilerek oyuncunun hangi aksesuarı en çok sevdiği belirlenebilecek ve ona göre istediği aksesuarı takacak.

    Antrenman Taktik Oyunları(Practice Plays):
    Normal oyunda yer alan bu özellik artık MyGM:The Next Chapter ve MyLeague’deki takımınız için geçerli olacak.Yeni taktikleri deneyebileceksiniz.

    Oluşturduğunuz Oyuncuları Lige Ekleme:
    Eskiden kendi oluşturduğunuz oyuncuları lige eklemek için roster’a eklenemeniz gerekirken artık öyle değil. 2K18 ile birlikte artık lige ihtiyaç olduğunda oluşturduğunuz oyuncuları ekleyebileceksiniz.

    Çabuk Düzenleme(Quick Edit) Yenilikleri:
    2K17’de oyuncu düzenleme menüsüne girip oyuncu düzenlemektense çabuk düzenleme ile her oyuncunun sadece attributuies ve tendencies dediğimiz özelliklerini düzenleyebiliyorduk. Artık 2K18 ile birlikte çabuk düzenlemede oyuncu boyu,kilosu ve rozetlerini düzenlemek de mümkün.

    Takım Düzenlemede Yeni Şehirler:
    NBA2K18’e takım düzenlemesinde kullanabilecek 10 şehir daha ekledik. Bu şehirler:Fort Worth (Texas),El Paso (Texas),Albuquerque (New Mexico),Tucson(Arizona),Fresno (California),Long Beach (California),Mesa (Arizona),Virginia Beach (Virginia),Colorado Splings (Colorado) ve Raleigh (Kuzey Carolina) .Eğer MyGM:The Next Chapter takımınız için bu şehirlerden birine taşınırsanız TV hakları,seyirci vs. bakımından katkı verebilir.Bir düşünün deriz.

    Genişletilmiş Sliderlar:
    MyGM:The Next Chapter’a özel yeni sliderlar oyuna eklendi.

    Sonsöz:

    Erik Boenisch’in(Bu yenilikleri paylaşan ve yazan kişi) kapanışı:
    Daha iyi bir lig deneyimi için çalışıyoruz. Bize fikir vermekten asla vazgeçmeyin. Bizi yürüten sizlersiniz. Başka zaman görüşmek üzere!

    Erik Boenisch
    Namı diğer SimBaller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 31 Temmuz 2017; 12:01:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    İlk Resimler

    NBA 2K18 [PC ANA KONU]
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]

    Vay arkadas hersene geriye gidiyor grafikler...




  • Atmosfer ve grafikler muhteşem görünüyor.



    NBA 2K18 [PC ANA KONU]
    NBA 2K18 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 9 Ağustos 2017; 3:47:16 >




  • Yau ben şeyi anlayamadım. Bu Legend Edition'daki forma, ayakkabı falan fiziksel mi yoksa oyun içinde alacağımız itemlar mı?
  • Nerueger kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece poster gerçek o da Abd de yaşıyorsan. Diğer şeyler Mycareer ve myteam için.
  • Az önce okuyunca "yuh,oha" gibi tepkilerime neden olan bir haber var 2K18'den.

    daha önce yama yapımcılarının elinde oluşturulan "tüm zamanların kadroları" olayına el atmışlar..

    30 takımın da "tüm zamanların kadroları" yer alacakmış oyunda..

    vay vay vay...
  • NBA 2K18 - Get Shook Trailer

  • NBA 2K18 - MyTEAM Trailer

  • NBA 2K18 - All-Time Teams Trailer

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.