Şimdi Ara

NBA 2K13 (PS3 ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
8
Favori
51.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Artık 2k14 beklıyoruz all star olsa bari
  • Kimse yok mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K13de myplayer Store açılmıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

    Kimse yok mu ?

    Beeen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sarılma faulü nasıl yapiliyor yugoslav faulu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu ikinci el alsam online oynayabilirmiyim? Kod vb mevzusu varmıdır.
  • Select tuşuna basarsanız, istediğiniz şekilde faul yapacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khimlangbuu

    Select tuşuna basarsanız, istediğiniz şekilde faul yapacaktır.

    Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandeTerim

    Oynayan varsa psnden mesaj atsın takılırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Oyunu ikinci el olarak aldım ancak kariyer modda maçın ortasında spikerin sesi gidiyor sonra oyun donuyor bunu normal modda da yapıyor cd de mi bir sıkıntı var yoksa oyunun bir hatasımıdır? Birde bundan önce 2012 aldım ondada donma sorunları vardı



  • Merhaba arkadaşlar..

    Konu biraz eski ama ben 2knba13 hastası olarak halen oynuyorum.. ve ilkkez başıma gelen bir sorun için sizden yardım istiyorum.

    My career yaparken 2. sezonu şampiyonlukla kapattım. Kontrat uzatmak için yönetimle görüştüm. Ve bana takas için seçenekler sundular bende birkaç pozisyon için isim verdim. Sonra 4 yıl kontrat teklifi geldi ve kabul ettim. simulte sezon diye bir yazı çıktı. ardından ana ekrana döndüğümde 17 maç oynanmıştı. takıma birkaç oyuncu katılmış. ama benim seçtiklerim değildi. Sora ben play next maç dediğimde. tekrardan 17 olan oynanmış maç sayısı artmaya ve fan sayı yükselmeye başladı. Ardından seçtiğim oyuncu ile benim bulunduğum takımdaki oyuncunun takası gerçekleşti. oke dedikten sonra yine maç oynanmaya devam etti ve dondu. fon müzikleri felan susuyor. ve öylece kalıyor. jostik ile hiç bir müdahalede bulunamıyorum kapa -aç dahil. Cihazın arkasındaki düğme ile kapatabliyorum. yeniden girdiğimde de aynı şeyler tekrarlıyor. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varmı? Auto save kapatma hakkında bir şeyler okudum fakat hiç bir şekilde nasıl kapatılacağını bulamadım.

    Not : PS3 kullanıyorum chipli.




  • Selamunaleykum arkadaşlar. kısaca derdımı yazayım. kardeşimle sürekli pes 2013 oynuyoruz artık bıktım ve 2 kısı oynayabılecegımız birazda fıba 2014 dunya kupası amerikanın basketbolundan etkılenerek nba 2k13 ps3 cd sini aral game'ın ınternet sitesinden aldım. basketi severim euroleague falanda seyrederim. neyse bizim birader tuşlar karısık cok tusa basmak gerek oyun zor falan filan yan cızdı hevesim kursagımda kaldı. aslında my career olayı var ama hem zamanım yok hem 2miz karşılıklı oynamayınca tadı olmaz.

    şimdi bu cd yi aral game'e internetten aldıgım ıcın gerı verebılırmıyım. 7 gun neden belirtmeden iade hakkın varmıs heralde. ama oyunun kutusunda kesinlikle acılmaması lazım yazıyo bi sorun olur mu. sonucta insanlar aldıgı urunu begenmeyıp iade edebılır formalıte ıcabı mı yazdılar acaba. birde n11 gittigidiyor falan hic anlamıyorum aldıgım fiyatın 15 20 lira eksiğine de verebılırım ama nasıl satarım alan olur mu. iade daha işime yarayacak gibi duruyor.

    ilgili arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar...

    edit:aral game'in sitesinde ambalajı acılmıs urun iade kabul edilmemektedir, diyor:-( yinede yardımlarınızı bekliyorum... lütfen...




  • Aleykümselam.Kutuyu açtığın için Aral iade almaz.2K13'ü satabileceğini de pek zannetmiyorum.Bence güzel oyun ya kardeşini alıştır ya da bir kariyer aç.Eğer oynamayacaksan da bir arkadaşına falan ver.
  • kardes çok saol cevap verdiğin için. şimdi gecen oynadık kardesımle ama oyuncuların üstünde kare ucgen yuvarlak falan cıkıyor. o zamanda karısıyor sut atıyım dıyosun pas atıyor. bunu kaldırabılır mıyız birde hep pc ıcın anlatılmıs ps3 için tuşlar ne işe yarar hareketler nasıl yapılır nasıl oynanır bulamadım. varsa bir link önerebilir veya burdan anlatabilir misin oyun dedıgın gıbı guzel lütfen cevabını bekliyorum baska arkadaslarda yazabılır
  • R1'e basarsan oyuncuların üstünde o işaretler çıkar ve doğal olarak bastığın tuşa göre oyuncuya pas atar.R1'i pek kullanma.X pas , Kare şut , Üçgen şut savunması , Yuvarlak perde yapma , R2 koşma genel olarak bunlar.
  • çok teşekkür ederim arkadaşım birde joystick değilde yön tuşlarına bastıgında substutıon gibi bişey gelıyo oyuncu değiştirmemi mola almamı ne onlar... o mecbur mu ayarlarla iptal oluyo mu yanı ılla joystıck kollarıyla mı oynayacagız yarın oynayabılecegım. onun için soruyorum. keşke özel hareketleride yazabılseydın kolay sayı yapıp yapay zekaya yenılmemek için cok faydalı olurdu... ama yinede cok tesekkurler.........
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Geç bir yanıt olacak ama;

    Oyunu şiddetle tavsiye ederim.. Bende halen mevcut. Soruna gelince joystick ile oynaman senin için daha iyi 360 derecelik yönlendirme şansın var.. Özel hareketler dersen dribling sırasında sağ joystick ile sağa sola, geri, ileri, yarım daire tam daire seklinde hareket ettirdiğinde hareket yapacaktır. Kolay sayı yapma soruna gelirsek; Onuda aldığın takıma kullanacağın oyuncuya göre değişir. Her oyuncunun belli yerden yüksek isabetle attığı şutlar var. Duncan ile boyalı alanı kullana bilir lebron ile smaçlarda durdurulmaz olur dış atışlarda ise westbrook'u ile 3 sayıları ata bilirsin.. My career yapacaksan eğer oyuncunu geliştirmen de yardımcı olacak bilgileri yine formda bulabilirsin. daha önceden ben ve bazı arkadaşlar yazmıştık. Umarım yardımcı olur bu bilgiler. İyi oyunlar.
  • Beyler öncelikle kusuruma bakmayın hortlatıyorum grubu ama yani deli oldum. Online oynicam hata veriyo hiç bir türlü oyunda her seçeneğe denedim online oynamak için yok yok yani. Bir yardımcı olucak olan varsa çok sevinirim.
    İYİ OYUNLAR...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.