Şimdi Ara

NBA 2k10 iki kişi nasıl oynanır? (pc)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar usb kol var. klavyeyle birlikte maç yapmak istiyoruz fakat klavyeden 2. oyuncu ayarlanıyor 1. oyuncu ortada kalıyor. takıma gidemiyor yani. yardm.

• optionstan gerekli ayarları yaptın mı?yani saga sola gitme olayını.ben klavye ve usb gamepad ile oynayabiliyorum.optionsa bir bak derim hem usb gamepad olanı hemde keyboard olanı ayarla.ayarladıktan sonra zaten calısması lazım.

Orijinalden alıntı: Berke Çelik

onu hallettik şimdi de maçlara çıkınca ev sahibi takımın pivot u sahaya çıkmıyor. hava atışında tek kişi gözüküyor :S

Bu acayipmiş hakkaten.

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • o tamamen yazılımsal bir hata.biraz daha araştır derim ama bu tip hatalarda genelde oyunu silip baştan yüklüyorlar.save dosyaların koru sonra sil baştan yükle yüksek ihtimalle geçer.bazende sahaya oyuncular çıkıyor hakemler durmadan birbirleriyle paslaşıyorlar biz bunuda gördük
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.
    17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • bende deneyeyim...kol+klavye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.