Şimdi Ara

NAVKING X 30 HD Navigasyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Büyük ekranlı X30 HD ile dünya daha geniş . Geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü HighDef® süper detaylı haritaları ve ödüllü QuikSearch™  arama motoru ile navigasyon yapmak artık daha keyifli. İnce tasarımı  ile X30 HD, her yerde yanınızda.



    Geniş ekranda Navigasyon yapmanın ve İnternette Gezinmenin Keyfi


    Türkiye’de ilk defa telefonunuzun ve cihazınızın Bluetooth DUN özelliğini kullanarak geniş ekrana İnternette gezinmenin keyfini yaşayın. Günlük gazeteleri takip edebilir, sosyal paylaşım sitelerine girebilir, arama motorlarından istediğiniz araştırmaları yapabilirsiniz.


    NAVKING Navigasyon sistemlerinin geniş ekranlı en yeni üyesi X30 HD’nin 5,0” lik geniş ekranı ile gideceğini yerleri görmeniz daha kolaydır. Geliştirilmiş dokunmatik ekranı üzerinde yüksek çözünürlüklü HighDef®  detaylı haritalarıyla yol tarifi almak, video ve müzik oynatmak ayrıca Bluetooth DUN teknolojisi ile hem internette gezinebilir hem de sevdikleriniz ile eller serbest bir şekilde telefon görüşmelerinizi yaparak size bambaşka bir sürüş deneyimi yaşatacak. 


    Geç Kalmayacaksınız


    Dünyada en çek tercih edilen Route 66 navigasyon yazılımının ödüllü QuikSearch™  arama motoru ile birkaç harf ile arama yapabileceksiniz. Artık hangi sokağa döneceğinizi tahmin etmek zorunda kalmayacaksınız. Geliştirilmiş yol şeridini ve kavşak ayrımları geçtiğiniz yol ile aynı olan Route 66 Maps haritalarında, sesli yönlendirmeler ve ok işaretleri ile gideceğiniz yere tam zamanında ulaşacaksınız.  


    Seyahatlerinizi önceden planlayabileceksiniz.   


    NAVKING X30 HD, size seyahatlerinize yardım için geliştirilmiş navigasyon özellikleri sunar. Gideceğiniz adresleri harita üzerinde görebilir, sıralayabilir, kayıt edebilir ve geniş ekranında simule edebilirsiniz. Satış aramaları, teslimatlar için veya gezi günlüğü oluşturmak için X30 HD navigasyon cihazının rotalar menüsünü kullanabilirsiniz.


    Ücretsiz harita güncellemesi


    Kullanıcılarına EDS kameraları ve uyarılarını ücretsiz sağlayarak bir ilke imza atan NAVKING navigasyon şimdi de Türkiye de sıklıkla değişen sokak, cadde ve yön bilgilerini takip etmek için zorunlu hale gelen 75 TL değerindeki harita güncellemelerini artık siz değerli kullanıcılarımıza ücretsiz vermektedir.

    En yeni ara yüzü ve sürekli geliştirilen özellikleri ile Route 66 Maps navigasyon yazılımını sizlerle buluşturan NAVKING navigasyon' dan size özel fırsatlar devam edecektir…




    Avrupa Haritalarında %40 indirim


    Herhangi bir NAVKING cihazı satın aldığınızda kutunun içeriğinde bulunan %40 indirim kuponu ile www.navking.com web sitemizden istediğiniz Avrupa haritası paketlerinden birini satın alabilirsiniz.

    Ayrıca GPS özelliği bulunan cep telefonu olan kullanıcılarına da çok özel kampanyalar yapan NAVKING Navigasyon şimdi de web sitemizden satın alacağınız tüm dünya haritalarının yanında 50 TL değerindeki cep telefonu araç tutacağını ücretsiz vermektedir.


    Navigasyonun Ötesinde


    NAVKING X30 HD navigasyon cihazı ile paranız cebinizde kalır. 5”lik geniş ekranının içerisinde 2 GB dahili hafızası, 533 Mhz işlemcisi, en gelişmiş GPS anteni ve Multimedya özellikleri ile sadece navigasyon yapmakla kalmayacak, anılarınızı her zaman yanınızda taşıyabileceksiniz.

    Bluetooth özelliği ile internette gezinebilecek, sevdiklerinizin fotoğraf görüntüleyip, müzik ve film oynatmanın yanında, sevdiğiniz tüm e-kitaplar seyahatleriniz boyunca yanınızda olacak.

    X30 HD ile güvenlik kamera ve EDS kameraları uyarılarını alabilir, 81 ilde navigasyon, 543.000 ilgi noktası (POI) ile otel, akaryakıt istasyonları, banka vs. önemli ilgi noktalarının telefon numaralarına kadar ulaşabilmek mümkündür.


    FM transmitter sayesinde cihazınızdaki bütün sesleri aracınızın müzik sisteminden dinleyebilme X30 HD, navigasyonun çok ötesinde…


    Teknik Özellikleri :

    Model : X30 HD 

    İşlemci : ARM11 533 Mhz Sirf Atlas V

    İşletim Sistemi : Microsoft Windows CE.NET 6.0

    Ekran : 5.0" parlamaya karşı korumalı  LCD dokunmatik ekran

    Bellek : 128 MB RAM, 2 GB ROM

    Boyutlar: 135.4x84.8x13 mm

    Ağırlık :  210 gr

    Pil : ~4 saat 

    USB : 2.0

    SD/MMC Bağlantı

    Hoparlör

    Blutooth DUN

    FM Transmitter

    Hesap Makinesi

    Oyunlar


    2011 yılında da navigasyon yelpazesine yeni ürünler katarak ilerlemeye devam eden, çağrı merkezi, ücretsiz kargo, kullanıcı hatası ile oluşan yazılım problemlerinden de ücret almayarak tamamen kullanıcı dostu bir firma olan NAVKING navigasyon sistemlerine  www.navking.com internet sitesinden ve 212-4443466 numaralı navigasyon destek hattından kesintisiz ulaşabilirsiniz…





  • kulanıyorum memnunum
  • Kutu içeriği hakkında bilgisi olan var mı?
  • aslında tipi hd ekran değil
  • kullanan arkdaşlar yol bilgisayarı varmı ve dogru gösteriyormu bide eksilerini yazarmısınız harita ömür boyu ücretsiz demi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    kullanan arkdaşlar yol bilgisayarı varmı ve dogru gösteriyormu bide eksilerini yazarmısınız harita ömür boyu ücretsiz demi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King Lark


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    kullanan arkdaşlar yol bilgisayarı varmı ve dogru gösteriyormu bide eksilerini yazarmısınız harita ömür boyu ücretsiz demi



    gayet ğüzel çalışıyor üçret yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsungx


    quote:

    Orijinalden alıntı: King Lark


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    kullanan arkdaşlar yol bilgisayarı varmı ve dogru gösteriyormu bide eksilerini yazarmısınız harita ömür boyu ücretsiz demi



    gayet ğüzel çalışıyor üçret yok.

    Teşekkürler
  • harita güncellemesini yapamadım.bilen varsa burada veya e postama yazabilirmi.teşekkürler
  • navkıng X30 HD aldım ve hayatımdaki en büyük hatayı yaptım diyebilirim. Asla tavsiye etmiyorum , bırakın adres bulmayı... sizi kendi evinize bile götüremez. aldığım ilk gün denedim okadar adres yazıyorum ama hiç alakası olmayan başka yerleri buluyor yada hata veriyor. düşünün yani deneme amaçlı ev adresimi yazıyorum cadde sokak ve ev numarasına kadar herşeyi , hata veriyor bulunamıyor diye. neyseki hatamı erken farkettim bu hafta hemen değiştireceğim.

    BU CIHAZI ALDIĞIM GÜNE LANET OLSUN DİYORUM SİZİ SINIRDEN DELİRTEBİLİR SAKIN ALMAYIN. gidin yolda insanlara adresi sorun öle bulun ama bu cıhazı almayın.
  • güncelleme nasıl yapabilirim
  • X30 hd cihazın internet ve diğer özellikleri ve de teknikdesteği ile navking navigasyon ilk tercihim olacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Bence bu cihazlardan uzak durun. Kurcalamadığım navigasyon kalmadı neredetseç Bunun kadar ahmak ve karmaşı yazılıma sahip makina görmedim. Sıfır format atıp yüklüyosunuz ona bile naz ediyo bidaha bidaha yüklüyosunuz. Adres soruşturma iğrenç. Yönergeler karmaşık ve gereksiz birçok alt menü guruplarına dağılan ayarlar ile sora sora bağdatı bulmayı tercih edersiniz. Aldık bi gaflet ile. İade prosedürünü izleyeceğim olmadı bu cihaza IGO yüklemeyi deneyeceğim.

    Bu arada NDrive ve IGO gerçekten iyi. Tomtom da iyi ama çok uğraştırıyor ve her güncelleme paralı. En iyisi Android sistem ile uyumlu igo yada ndrive bence.
  • navkıng çooook kötü güncelleme yapamıyorum adresde de gerçekten çoook kötü bulmuyor tavsiye etmiyorum....
  • bu cihazı güncelleyemiyorum
    bu cıhazın orjınal yazılımı olan varsa paylaşa bilirmi
    cihazı çökerttim
  • teknik desteği sıfır olan hatta telefonla aradığınızda 1 sekreter var sadece o çıkar oda kimseye bağlamaz hiç bir destek vermez kızar cihazı çöpe atarsınız...
    kısaca muhatab olacağınız kimse yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.