Şimdi Ara

Navking VT-500 Navigasyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN POSTA KUTUMA GELEN MEDİAMARKT KAĞIDINI BİRAZ İNCELEDİKTEN SONRA KARŞIMA NAVKİNG VT-500 CİHAZINI GÖRDÜM ROUTE 66 YAZILIMLI 95tl YE BU CİHAZ SİZCE İYİMİ BİRDE ŞÖYLE BİRŞEY DUYDUM ROUTE 66 YAZILMLI CİHAZLARDA KENDİ GİDİP KENDİ KONUSUYORMUŞ BİZ GİTTİKÇE Mİ KONUSUYOR YOKSA DEDİĞİM GİBİ KENDİ GİDİP KENDİMİ KONUSUYOR ŞİMDİDİEN TEŞEKKÜRLER...

Bildiğim kadarıyla cihazda Route66 yazılımı var, IGO tabanlı yazılımlara göre oldukça kullanışsız bir yazılım. Cihazda 5" ekranlı, 664mhz işlemcili diyor ki bu çok iyi, bluetooth+fm transmitter de var.

"Biz gittikçe mi konuşuyor yokda kendi gidip kendi mi konuşuyor?" sorusundan hiç bir şey anlamadım.
    Konuşma özelliğiyle ilgili denilebilecek şeyler şunlar: Cihazda sesli yönlendirme var, gideceğiniz yere kadar sesli tarif verir. Ancak sizin sesinizi algılayıp ona göre adres arama özelliği yok.

• Vay Be Bittimi gerçekten o.O "Biz gittikçe mi konuşuyor yokda kendi gidip kendi mi konuşuyor?" DERKEN YANİ BİZ ARABAYLA İLERLEDİKÇE KONUSUYOR DEİLMİ
  • Tabi canım. Varmanız gereken yere kadar aktif olarak sizi sesli yönlendiriyor. "Sağa dön, ilerideki döner kavşağa gir 3.çıkıştan çık, 700 metre ilerden sola dön" gibi sesler çıkartarak hedefinize kadar sizi adım adım sesli olarak yönlendiriyor. Cihazın sesli komutlarına alışana kadar sadece döner kavşaklarda ekrana bakmanızda fayda var.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.