Şimdi Ara

Navitech teknik servis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir yıl önce aldığım navitech p110 navigasyon cihazımda pil sorunu yaşadım. Şarj edildikten sonra çok az gitmeye başlamıştı. Mail attım firmaya. Bir gün sonra geri döndüler. Cihazı ücretsiz olarak kendilerine kargolayabileceğimi ilettiler. Bende Cumartesi öğleden sonra kargoya verdim. Perşembe günü cihazımın pili değiştirilmiş ve son harita güncellemesi yapılmış olarak bana teslim edildi.

Bu tecrübemi burada anlatmamın sebebi, bu forumda da çok dile getirilen cihazların teknik servislerindeki ilgisizlik. Daha önceki piranha marka cihazımda firmanın teknik servisine ulaşamamıştım bile. Navitech markası,bence teknik servis yönünden de tercih edilebilecek bir navigasyon markası.

• İnşallah bir daha pil sorunu yaşamazsınız!
    Neden mi?
    Arkadaşım 1,5 yıl kadar önce almıştı Navitech 3.5 inc, 2 defa pili değişti aynı sebepten, şu an yine 10 dakikada pil bitiyor. Sadece araç şarzıyla kullanıyor artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

İnşallah bir daha pil sorunu yaşamazsınız!
    Neden mi?
    Arkadaşım 1,5 yıl kadar önce almıştı Navitech 3.5 inc, 2 defa pili değişti aynı sebepten, şu an yine 10 dakikada pil bitiyor. Sadece araç şarzıyla kullanıyor artık...

İşallah farklı bir pil takılmıştır. Arkadaşınız tekrar pili değiştirdimi. Çünkü aynı arıza 2 den fazla garanti kapsamında arıza yaratırsa seçimlilik hakkı doğar.
  • Navitech Teknik servisten ben de memnun kaldım. 2 yıl iki ay önce alınmış (garantisi geçmiş) P100K cihazımı garanti kapsamına sokup yenisiyle değiştirdiler.

Bu nedenle benden bu servis çok olumlu bir not aldı.

Başkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

İnşallah bir daha pil sorunu yaşamazsınız!
    Neden mi?

İşallah farklı bir pil takılmıştır. Arkadaşınız tekrar pili değiştirdimi. Çünkü aynı arıza 2 den fazla garanti kapsamında arıza yaratırsa seçimlilik hakkı doğar.

İnşallah dediğiniz gibi olur da yine sorun yaşamazsınız!

Arkadaşım bildiğim kadarıyla 3 defa gönderdi ve her seferinde pil değiştrildi diye geri gönderildi! En son tekrar pil aynı şekilde erken bitince artık sadece araç şarz cihazıyla kullanıyor...

• 2013 Aralık ayında Bende navitech S125 16GB 10.1 cihaz aldım, şarz yeri nden sorun yaşıyorum muattap yetkili servis bulamıyorum internetten Ankaradaki hangi servisi arasam istanbula yollayacaksın diyorlar adres vermiyorlar
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan vurguni -- 14 Haziran 2014; 18:20:26 >
  • ozan vurguni O kullanıcısına yanıt
    Navitech'e direkt ulaşamamışsınız anlaşılan; doğru da yönlerdirmemişler sizi.
    Navitech ile ilgili tüm iletişim bilgilerine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    11 ay önce açıldı
    Sandisk teknik servisi nerede?
    12 yıl önce açıldı
    Monster Teknik Servis
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • navigasyon cihazımı yıkamacıda kırmışlardı servise gönderdim 3 yıl önce 70tl ye ekran değişti ama sonra kalibrasyonda sıkıntı çıktı tekrar gönderdim yaptılar ama yine kayma oluştu şimdi arıyorum karşıma ses kaydı çıkıyor haftaiçi mesaimiz 08:30 da başlıyor diye yanlış değilsem bugün cuma ve saat 09:25

edit:
    şimdi baktılar değiştikten sonra bir türlü ayar tutmayan dokunmatiğin değişmesi gerek dokunmatik ömrü 2 yıldır diyorlar. Tam komedi ülkenin çivisi çıktı başı os.rursa diğerleri neden s.çmasın ki gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 31 Ekim 2014; 9:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

navigasyon cihazımı yıkamacıda kırmışlardı servise gönderdim 3 yıl önce 70tl ye ekran değişti ama sonra kalibrasyonda sıkıntı çıktı tekrar gönderdim yaptılar ama yine kayma oluştu şimdi arıyorum karşıma ses kaydı çıkıyor haftaiçi mesaimiz 08:30 da başlıyor diye yanlış değilsem bugün cuma ve saat 09:25

edit:
    şimdi baktılar değiştikten sonra bir türlü ayar tutmayan dokunmatiğin değişmesi gerek dokunmatik ömrü 2 yıldır diyorlar. Tam komedi ülkenin çivisi çıktı başı os.rursa diğerleri neden s.çmasın ki gayet normal

hocam ekran değiştirmeye vereceğiniz paraya yeni farklı marka cihaz alın derim.Akıllı telefon kullanıyorsanız navigasyon uygulaması indirip kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

navigasyon cihazımı yıkamacıda kırmışlardı servise gönderdim 3 yıl önce 70tl ye ekran değişti ama sonra kalibrasyonda sıkıntı çıktı tekrar gönderdim yaptılar ama yine kayma oluştu şimdi arıyorum karşıma ses kaydı çıkıyor haftaiçi mesaimiz 08:30 da başlıyor diye yanlış değilsem bugün cuma ve saat 09:25

edit:

hocam ekran değiştirmeye vereceğiniz paraya yeni farklı marka cihaz alın derim.Akıllı telefon kullanıyorsanız navigasyon uygulaması indirip kullanın.

tekrar değiştirmem zaten arabayı değiştirdim ilerde 7 inçlik düşünüyorum ama o kadar para verip aldığım ve kırılan ekranını değiştirdiğim cihazında sağlam olmasını istiyorum telefon z2 var naviyi kullanıyorum

• arkadaşlar 2010 yılında cihazı aldım 2011 yılında yıkamacıda dokunmatiği kırdılar servise gönderdim ücreti karşılığında dokunmatik değişti.1 yıl geçti geçmedi kalibrasyonu bozuldu ve ayarlanmadı servise gönderdim yaptılar 3 ay sonra yine bozuldu bende pek önemsemedim şimdi yeniden gönderdim. Servis 40 tl ye ekranı değiştirmemiz lazım 2 yıl ömrü var bunların dedi bende ayar yapın gönderin, değişmesin dedim.Bugün cihazım geldi sırf yaptırmadım diye kargoyu ödemeli göndermişler ayrıca gönderdiğimde cihaz çalışıyordu ama şu an kalibrasyon ekranında takılı halde tam bir rezillik.

bunu nasıl düzeltebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.