Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
44
Favori
335.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servet_ustun

    Foruma uzun suredir uyeyim ancak ilk defa boyle bir firma yuzunden yasadiklarimi yazmak istiyorum.

    Navimex sahibi Servet isimli sahis kesinlikle urunun ve bayilerinin arkasinda durmayan bir insandir.
    Ankara EMR garage Emrah isimli sahis ise sinirli isini temiz yapmayan ve 60 yasindaki elektrik muhendisi babama bagirip cagirabilcek karakterde bir insandir.

    Pegueot partner araca Ankara bayisi EMR garage dan takilan Navigasyon cihazinin bize cikarmadigi turlu turlu sorun kalmadi.

    1. Elektrik kacagi oldu akumuzu bitirdi defalarca yolda kaldik. 2 kere urun sozde degisti ancak degisen urunlerde de baska sorunlar cikti. Su an firma biz sizin elektrik kacaginizi cozduk yapacak birsey yok diyor ancak urun su an kullanilamaz durumda kendi kendine acip kapaniyor menulere giriyor. Youtube a videosunu yukleyecegim yakinda.

    2. Navimex Android 7.1 diye satilan urunun Android versiyonu 5.1 dir. Firma musteriyi yaniltarak kutusunun bile ustune Android 7.1 yazmis ancak basit bir APK indirerek android versiyonun 5.1 oldugunu gorursunuz hatta ona bile gerek yok ayarlar menusunun goruntusunden android 5 oldugu gayet acik bi sekilde belli oluyor.

    Firmayi tuketici haklari mahkemesine ve gerekirse de mahkemeye verecegiz. Ama siz degerli forum arkadaslarimin nasil bir firmadan urun aldiklarini bilmelerini istiyorum. Kesinlikle bu firma yi tavsiye etmiyorum. Iyi gunler.
    Hem üzüldüm hem şaşırdım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu şahsa cevap verme gereği bile duymuyoruz ama kısa bir açıklama yapayım. Burada Servet Üstün diye hiç kullanılmayan bir hesaptan, facebook sayfamızda Ömer Özülkü diye yeni açılmış fake bir hesapla sürekli saçma sapan yorumlara yapıyorlar. Yapıyorlar diyorum çünkü akıllarınca bir karalama kampanyası başlattılar. Biz 2000 TL'ye hiç partner cihazı satmadık. Android 7.1 diye 5.1 cihaz satmak kadar saçma bir şey olamaz. Navimex şuan Türkiye çapında en fazla multimedya cihaz satan marka. Böyle ucuz bir numaraya girmesi mümkün değil.
  • hocam bende 8.0 4 gb ramli navimex cihaz taktırmak istiyorum da izmirde yapan firma ile görüştüm önermiyor 6.0 2 gb model daha seri ve akıcı dedi

    8.0 olan da sorun yaşadık donmalar takılmalar diye söyledi kullanan ya da bilgisi olan var mı? şimdi yeni sürüm ve model çıkınca insan ona yöneliyor ister istemez ama tabiki stabilite ve akıcılık ve sorunsuzluk herşeyin önünde

    araç toyata rav4 2006 model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİLO 3.25i C kullanıcısına yanıt
    Navimexin kendi sitesinde bir cep numarası var. Adam canlı destek veriyor. Baya ilgili ve sabırla yardımcı oluyor.. Onu aramanı tavsiye ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navimex 9974 Android 8 oreo işletim sistemine sahip 4 gb ram ve 8 çekirdekli işlemcisi olan cihazı 2013 Peugeot Partner Tepee aracıma taktım.. Herşeyi mükemmel çalışıyor.. Hatta sol tarafta bulunan sinyal kolunun ucundaki normalde işyaramayan düğme bile çalışmaya başladı. o düğmeye basınca navimex ekranında telefonun rehber ve arama sayfası açılıyor. Telefon etmek istediğinizde büyük kolaylık.. Ve bununla birlikte tüm fonksiyonlar tam ve eksiksiz çalışıyor ama tek eksiği şu.. Geri vitese taktığımda kamera ekranı açılıyor. Ekranın sol tarafında bir araba animasyonu çıkıyor. Buraya kadar her şey yolunda. Yanlız arka orjinal park sensörlerini algılamıyor.. Ne animasyon olarak ne de sesli olarak ikaz yok.. Bu konuda ürünü aldığım yer ile görüştüm. Bana başka bir CanBus gönderdiler. Bu sefer çalıştı fakat diğer ses açma kapama dışındaki düğmeler kollar özelliğini yitirdi.. Bende sadece bibip sesini almak için diğer özelliklerden feragat etmedim tabiki.. Geri görüş kamerası üzerinde düşünün ki ön tekerleğin sağa sola döndüğünü algılayan bir sistem var. Direksiyonu sağa çeviriyorsun arabanın gideceği yeri gösteriyor. Bu kadar donanıma park sensörünü algılamaması tuhafıma gitti. Mutlaka canbus ayarlarında vardır bir püf noktası diye düşünüyorum.. Fabrika ayarlarına girip 126 kodunu yazınca canbus ayarlarına ulaşılabiliyor.. Denemeye devam edeceğim.. Sanırım bu konuda bilgisi olan yoktur.. Varsa cevap bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navimex 9974 Android 8 oreo işletim sistemine sahip 4 gb ram ve 8 çekirdekli işlemcisi olan cihazı 2013 Peugeot Partner Tepee aracıma taktım.. Herşeyi mükemmel çalışıyor.. Hatta sol tarafta bulunan sinyal kolunun ucundaki normalde işe yaramayan düğme bile çalışmaya başladı. o düğmeye basınca navimex ekranında telefonun rehber ve arama sayfası açılıyor. Telefon etmek istediğinizde büyük kolaylık.. Ve bununla birlikte tüm fonksiyonlar tam ve eksiksiz çalışıyor ama tek eksiği şu.. Geri vitese taktığımda kamera ekranı açılıyor. Ekranın sol tarafında bir araba animasyonu çıkıyor. Buraya kadar her şey yolunda. Yanlız arka orjinal park sensörlerini algılamıyor.. Ne animasyon olarak ne de sesli olarak ikaz yok.. Hatta direksiyonun sol tarafındaki panelde park sensörü açma kapama düğmesi var. Ona bastığım zaman park sensörü araç animasyonu kayboluyor. Tekrar aktif ettiğimde geri geliyor. Onu bile algılıyor.. Park sensörünü algılamıyor..

    Bu konuda ürünü aldığım yer ile görüştüm. Bana başka bir CanBus gönderdiler. Bu sefer çalıştı fakat diğer ses açma kapama dışındaki düğmeler kollar özelliğini yitirdi.. Bende sadece bibip sesini almak için diğer özelliklerden feragat etmedim tabiki.. Geri görüş kamerası üzerinde düşünün ki ön tekerleğin sağa sola döndüğünü algılayan bir sistem var. Direksiyonu sağa çeviriyorsun arabanın gideceği yeri gösteriyor. Bu kadar donanıma park sensörünü algılamaması tuhafıma gitti. Mutlaka canbus ayarlarında vardır bir püf noktası diye düşünüyorum.. Fabrika ayarlarına girip 126 kodunu yazınca canbus ayarlarına ulaşılabiliyor.. Denemeye devam edeceğim.. Sanırım bu konuda bilgisi olan yoktur.. Varsa cevap bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum.. Yanlız sizden ricam var.. Lütfen yazdığım makaleyi okuyup bana yardımcı olabilir misiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyanist Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel canbus için lütfen Navimex teknik servisi arayın. Yardımcı olacaklardır.

    +90 532 611 11 50
  • merhabalar, Navimex NAV 9924 android 8.0 cihaza android marketten car launcher veya Car Launcher AGAMA gibi tema programları kurup menü görünümünü değiştirdiğimizde, ana menüsüne radyo ve bluetooth widgetı eklenebiliyormu ? Çünkü şu anki sahip olduğum navigasyonda bu tarz tema programları cihazın kendi üzerinde yüklü olan radyo, bluetooth gibi programların widgetlerini görmüyor.
  • warnerr W kullanıcısına yanıt
    Selam usta
    Hocam ben bilgisayar programcısı bir vatandaşım ve bu tarzdaki teknolojilerden azda olsa anlarım daha 1 hafta önce aracıma senin istediğin android 8.0 sürümünü taktırdım ve izmirde ra elektronik ten aldım montajınıda ra elektronik ile anlaşmalı çalışan 3.san. siteseinde saund35 diye bir yer var orda montajı yaptık.
    gelelim neden 8.0 modeli cihazda px5 işlemci kullanıyor ve 4 gb ram mevcut yani forumlardada okumuşsundur donmalar geç tepkimeler vs gibi sorunlar var hiç aklına takılmadan 8.0 modelini alabilirsin direksiyon simidinde sorunsuz tüm fonksiyonlar aktif açıkçası ben bu çıhazı alabilmek için o kadar çok araştırdımki arabayı alalı 3 yıl oldu o zamandan beri aklımda bekliye bekliye anca alabildim ben almış olduğum bir cihazı 2 ay 5 ay kullanıp yapacağınız cihaza nalet olsun diyip kendimi sinirlendirip cihazı alıp atmak istemediğim için eğeyce araştırdım ve bu cihazı aldım kullanım olarak çok pratik tabiki cihazlar arasında eski cihazdan yenisine geçişte alışılmışlık vardırya onada zamanla alışıyorsun.




  • Piyanist Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Ayrıca eğer gittiğin yer ra elektronik ise banada ellerinde olmadığını söylediler ama ben o cihazı almaya kafaya koymuştum ve adama abi al bu kaporan bana bu cihazı getir dedim ve getirdiler, sen kendinden eminsen eğer istediğin cihaz belli ise ra elektronik izmir yetkili bayisi'dir. ben o yüzden orayı tercih ettim, firma her zaman kendi elindeki cihazı vermek ister tamam belki 6.0 modelide iyidir malı kötülemek için değil ama ben daha güçlü bir cihaz istiyorum anlatabildimmi.
  • Piyanist Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun
    bende 1 hafta önce aynı cihazı citroen c4 comfortplus aracıma taktırdım ve gerivitese taktığımda sensörler ile alakalı herhangi bir sorun yok,
    araçtan araca değişen bir konu olabilir diyeceğim mesela sende arka sensör çalışmıyor benimkinde sol taraftaki sinyal kolunun ucundaki butondan bahsetmişsin benim araçtada vardı eskiden boşta duruyordu fakat yine boşta :) her aracın kendine has obd sistemi vardır bence bundan kaynaklanan bir sorun olabilir diye tahmin ediyorum,
    Ayrıca mesela benim cihazımda saat sıfırlama sorunu var şuan onu araştırıyorum kontagı tamamen kapattım eve gittim sabah geldiğimde cihaz saati 01.01.2017 saat 15:00'a resetleniyor fakar ne amfi ayarlar nede radyo frekansları sıfırlanmıyor :) hadi cihazın elektriği gitti diyelim diğer ayarlarında sıfırlanması gerekir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servet_ustun

    Android versiyonun gercekten 8 olup olmadigi kontrol etmeninizi oneririm. Cihaz hakkinda kismina 7 veya 8 yazilabiliyor Android isletim sisteminde kolayca. Acik kaynak yazilim oldugu icin. Sadece oneri ve uyari mahiyetinde yaziyorum kimseyle alakam yoktur.
    Daha öncedende yazmış olduğum android 8.0 modelini almış bulunmaktayım ve 1 hafta oldu alalı hız performans vs gerek uyum anlamında memnunum.
  • JaCKaLL3678 J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun,benimde almak istediğim bir cihaz, yanlız merak ettiğim şey car launcher ag (https://www.youtube.com/watch?v=KbOSzKgb-pE) gibi tema programları yüklendiğinde cihaz kendi işletim sistemideki programları (bluetooth, radyo,cd çalar vb.) gösteriyormu? deneme imkanınız olursa deneyip bilgi verebilirmisiniz acaba ?
  • uygarcag35 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi kendi temasi ile kullaniyorum fakat bir arastirma yapip tema indirip sizin icin video cekerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKaLL3678

    Selamlar hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun
    bende 1 hafta önce aynı cihazı citroen c4 comfortplus aracıma taktırdım ve gerivitese taktığımda sensörler ile alakalı herhangi bir sorun yok,
    araçtan araca değişen bir konu olabilir diyeceğim mesela sende arka sensör çalışmıyor benimkinde sol taraftaki sinyal kolunun ucundaki butondan bahsetmişsin benim araçtada vardı eskiden boşta duruyordu fakat yine boşta :) her aracın kendine has obd sistemi vardır bence bundan kaynaklanan bir sorun olabilir diye tahmin ediyorum,
    Ayrıca mesela benim cihazımda saat sıfırlama sorunu var şuan onu araştırıyorum kontagı tamamen kapattım eve gittim sabah geldiğimde cihaz saati 01.01.2017 saat 15:00'a resetleniyor fakar ne amfi ayarlar nede radyo frekansları sıfırlanmıyor :) hadi cihazın elektriği gitti diyelim diğer ayarlarında sıfırlanması gerekir :)
    Merhaba hocam

    Saat sorunu icin navigasyon ayar menusune bir bakarmisim. Orada saati navigasyondan otomatik ayarla diye bir menu olmasi lazim araban ilk calistiginda navigasyon baglanti kuramadigindan yanlis saat gosteriyor olabilir.

    Otomatik saat ayarini kapatirsan duzelir diye dusunuyorum @JaCKaLL3678

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uygarcag35

    Öncelikle hayırlı olsun,benimde almak istediğim bir cihaz, yanlız merak ettiğim şey car launcher ag (https://www.youtube.com/watch?v=KbOSzKgb-pE) gibi tema programları yüklendiğinde cihaz kendi işletim sistemideki programları (bluetooth, radyo,cd çalar vb.) gösteriyormu? deneme imkanınız olursa deneyip bilgi verebilirmisiniz acaba ?
    Merhaba usta dediğin car launcher ag programını internetten full sürüm olarak buldum ve kendi işletim sistemindeki ve sonrasında benim indirdiğim uygulamalar olsun hepsini görüyor aklına takılan hiç bir şey olmasın amatörce bi video'da çektim en kısa zamanda senin için buraya yükliycem..
    Açıkçası senin gibi bende çok aradım ve bu cihazlarda karar vermek ne kadar zor bilirim aracı alalı 3 yıl oldu o günden beri arayış içerisindeydim be benim gibi aklına hangi cihazı almalıyım gibisinden düşüncesi olan arkadaşlara sonun kadar yardımcı olmaya çalışıcam şimdiden teşekkürler, olduda cihazı aldın sana launcher full apk sinide atabilirim. :)


    Ve Video'da geldi fakat dalga falan geçmeyin bir youtuber değilim sadece destek amaçlı çekilmiş amatörce bir paylaşım :)
    https://www.youtube.com/watch?v=7snobcHZB5U&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKaLL3678 -- 3 Ekim 2018; 17:53:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKaLL3678

    Merhaba usta dediğin car launcher ag programını internetten full sürüm olarak buldum ve kendi işletim sistemindeki ve sonrasında benim indirdiğim uygulamalar olsun hepsini görüyor aklına takılan hiç bir şey olmasın amatörce bi video'da çektim en kısa zamanda senin için buraya yükliycem..
    Açıkçası senin gibi bende çok aradım ve bu cihazlarda karar vermek ne kadar zor bilirim aracı alalı 3 yıl oldu o günden beri arayış içerisindeydim be benim gibi aklına hangi cihazı almalıyım gibisinden düşüncesi olan arkadaşlara sonun kadar yardımcı olmaya çalışıcam şimdiden teşekkürler, olduda cihazı aldın sana launcher full apk sinide atabilirim. :)


    Ve Video'da geldi fakat dalga falan geçmeyin bir youtuber değilim sadece destek amaçlı çekilmiş amatörce bir paylaşım :)
    https://www.youtube.com/watch?v=7snobcHZB5U&feature=youtu.be

    Alıntıları Göster
    Video için teşekkürler,çok güzel olmuş.inanıyorumki benim gibi bir çok kişi konuyu merak ediyordur.ben önce aracımda android tablet kullandım ,memnundum,sonrasında bahsettiginiz çıhazı navimex'in istanbul dogubank işmerkezindeki yerinden aldım.birde carwebguru launcer version 2 ye göz atarmısınız.begeneceginizi umuyorum.oldukca geliştirilmiş bir program.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender200279

    Merhaba hocam

    Saat sorunu icin navigasyon ayar menusune bir bakarmisim. Orada saati navigasyondan otomatik ayarla diye bir menu olmasi lazim araban ilk calistiginda navigasyon baglanti kuramadigindan yanlis saat gosteriyor olabilir.

    Otomatik saat ayarini kapatirsan duzelir diye dusunuyorum @JaCKaLL3678

    Alıntıları Göster
    Aynen dediğin gibi ayarlar menüsünde böyle bir ayar varmış aktif ettim ve 3 5 dk sonra gprs algılayınca düzeliyor.
    İlgin için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civadra

    Video için teşekkürler,çok güzel olmuş.inanıyorumki benim gibi bir çok kişi konuyu merak ediyordur.ben önce aracımda android tablet kullandım ,memnundum,sonrasında bahsettiginiz çıhazı navimex'in istanbul dogubank işmerkezindeki yerinden aldım.birde carwebguru launcer version 2 ye göz atarmısınız.begeneceginizi umuyorum.oldukca geliştirilmiş bir program.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim usta, özen elektronik olması lazım iyi esnaftır bende ordan alıcaktım fakat bayramda ordaydım dükkan kapalıydı ordan almak kısmet olmadı ben izmirde yaşıyorum malum burdan aldım :)




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.