Şimdi Ara

Navimex cihaz rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Sizlerle Navimex 9955 HD multimedya-navigasyon cihazı ile yaşadığım rezaleti paylaşmak istiyorum.
    06/02/2016 tarihinde Renault Megane 3 aracıma navimex 9955 HD medeli navigasyon multimedya cihazı taktırdım. 1 haftalık kullanım sonucu şunu söyleyebilirim: Tam bir rezalet. Ne radyosu adam gibi çekiyor, ne direksiyon kumandası düzgün çalışıyor. İçinden çıkan don't panic navigasyon yazılımı tam bir fiyasko. İşlemcisi çok yetersiz. Geri görüş kamerasına kafasına göre geçiyor. Bir uygulamayı kapadım mesela radyoyu açıp navigasyona mı geçtiniz? Artık ses ayarı yapamazsınız. Düğmeye bastıktan 3-4 dakika sonra sonra şansınız varsa sesi kısabilirsiniz. Ya ada arabayı kenara çeker kontağı kapatıp açar bir reset atar kısarsınız. Tv zaten çekmiyor ki bunu zaten bilerek aldım. Çekmez biliyorum. Radyo da parazitli.
    Ekran simgelerini değiştiremiyorsunuz. Arka plana resim koyabilmek mümkün.
    Hiç mi iyi yönü yok? Ekran parlaklığı ve çözünürlüğü , video oynatması ve video formatlarını desteklemesi iyi.
    Navimex almayın aldırmayın. Paranızla rezil olmayın. Ben aldım bin pişmanım.Sinir hastası oldum. En kısa sürede söktürüp orjinal teybimi taktıracağım. 1100 liralık çöpümü de sanırım ders olması için salonumun en güzel yerine koyarım.
    Bu anlattıklarımı ürünü taktırdığım yere de anlattım. Cevap: "Bu ürünler böyle abi idare edeceksin.İstersen söküp servise yollayalım ama çalışmayan bir yer yok. Söküp taktığımızla kalırız."
    Uzatmayayım. Aman uzak durun.







  • Sorunum cihaz yazılımının güncellenmesi sonrası çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci mesajınızdan sonra, tavsiye ediyor musunuz? Youtube yeterince hızlı mı? Uygulamalar SD ye yüklenebiliyor mu? 8GB az gelir sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master90 kullanıcısına yanıt
    Cihaz Android değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse bir inceleme videosu çekebilir misiniz?
  • Navimex android kullanıyor diye biliyorum, bende aracıma navimex taktırmayı dusunuyorum ama sizin mesajdan sonra biraz düşündürdü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 20 Mart 2016; 13:50:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de megane 3 var ve bir süredir cihaz araştırıyorum, karar verme aşamasındayım...

    navimexin android ve android olmayan serileri var. İncelediğim kadarıyla sizin cihaz android değil, win ce işletim sistemli ve en önemlisi ramı 128 mb... Yaşamış olduğunuz sorunlarının kaynağının bu olabileceğini düşünüyorum. Bu cihazın işlemci ve rami düşük... Mesela avgo smart cihazda 256 mb ram, necvox platinum cihazda 512 mb ram mevcut... Gerçi sorunların güncellemeyle çözüldüğünü söylüyorsunuz, demek ki işletim sistemi daha kararlı hale gelmiş ve ram yükü muhtemelen hafifletilmiş...

    Android serilerde ise ram 1gb ancak, incelemediğim için kullanım deneyimi olarak nasıldır bilemiyorum... neticede işletim sistemi tamamen farklı, androidin daha fazla ram ihtiyacı olabilir...

    Navimex android ve avgo smart arasında kaldım ben, daha karar veremedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaf -- 11 Mayıs 2016; 19:18:46 >
  • seref3535 S kullanıcısına yanıt
    Tamamen hızlandı mı cihaz güncelleme sonrası, genel yavaş işleme sorunu da çözüldü mü acaba? Eğer cihaz seri hale geldiyse ben de düşünebilirim...
  • seref3535 S kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    Ben de megane 2 var. navimex 9954 kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak radyosu çok berbat. Güncelleme sonrasında radyo düzeldi mi?

    Yazılımı nasıl güncellettiniz. varsa güncel yazılım için link verebilir misiniz?
  • Radyosu berbat ama onun dışında fiyata göre iş görüyor.
  • Aynı sorunlar bende de var cihazı nasıl güncellediniz yardımcı olurmusunuz,
  • Güncelleme diye bir şey yok. cihazın araç kumandasini bağlandığı bir kutu var. Onun değişmesi ile ses açma kapama ve fonksiyon geçişleri düzeliyor. MP3 donma yaşamak istemiyorsan belleği USB bağlantısına bağla internet bağlantısını kullanma.radyonun ise benim bildiğim bir çözümü yok maalesef. Radyodaki sorunun çözümünü bilen varsa ve paylasirsa ben de sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seref3535

    Güncelleme diye bir şey yok. cihazın araç kumandasini bağlandığı bir kutu var. Onun değişmesi ile ses açma kapama ve fonksiyon geçişleri düzeliyor. MP3 donma yaşamak istemiyorsan belleği USB bağlantısına bağla internet bağlantısını kullanma.radyonun ise benim bildiğim bir çözümü yok maalesef. Radyodaki sorunun çözümünü bilen varsa ve paylasirsa ben de sevinirim.

    Ne kadara değiştin o parçayı üstat,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.