Şimdi Ara

navigon 1400 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cdemirkan

Navigon 1400 demo

http://navigon-training.de/MICROSITES/loader_tr/main_loader_1400.html

bu cihazı aldım 3 gündur çok pişmanım. saturndenalmıştım iade edebilirmiyim
  • bende bestbuydan aldım ...
    idare eder diyebilirim...
    hava bulutlu olursa navigasyonu unutun ..
  • 99'a navigasyon almışsın birde cihaz'da sorun arıyorsun hepsiburada.com'a bak fiyat ne birde o cihaz ilk piyasaya çıktığıda 369 liraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim_ister

99'a navigasyon almışsın birde cihaz'da sorun arıyorsun hepsiburada.com'a bak fiyat ne birde o cihaz ilk piyasaya çıktığıda 369 liraydı

nedemek sorun arıyorsun tabiki arayacak tüketicimi dedi ona ucuz sat diye dandik malları sürmesin piyasaya
  • quote:

99'a navigasyon almışsın birde cihaz'da sorun arıyorsun hepsiburada.com'a bak fiyat ne birde o cihaz ilk piyasaya çıktığıda 369 liraydı

99 a almışım dışarıdaki fiyatınıda biliyorumda bu sorun olmayacağı anlamına gelmez....
    artı ben burada sorun olup olmadığı da belli olmayan sadece bulutlu havalarda sinyal kaybı olduğunu yazdım....
    belki menüsünde bir gps ayarı vardır...
    yada aracımın camı yansıma yapıp sinyali kesiyor olabilir...
    bu ama alacak insanlarında bunu bilmesi gerekir....

• bence senin kullandığın yerde bir problem var normalde o cihazın 12 uydu bulduğunu gördüm 12 adet uydu yakalıyor navitech yeni nesil diye piyasaya sunmuş olduğu sirf atlas IV işlemci Sirfstar III uydu chipsetini o makine zaten kullanıyordu yoksa hava kapalı iken o cihazda bir sorun yok eğer öyle bir durum varsa bile senin cihazınla alakalı bir durum bence aldığın yerle görüş bu konuyu

saygılar
  • yaşadığım yer ankara,
    çankayadan evime doğru navigasyonu açtım...
    uydu bir buluyor bir kaybediyor ..
    birde uyduyu bulmada ki sorun aracın hızla alakalı olabilir mi?
    sabit sürat 90 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 24 Temmuz 2010; 13:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

yaşadığım yer ankara

araç içinde mi bu sorunu yaşıyorsunuz yoksa açık alanda'da aynı sorun varmı??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

yaşadığım yer ankara

araç içinde mi bu sorunu yaşıyorsunuz yoksa açık alanda'da aynı sorun varmı??????

araç içerisinde
    her iki araçtada aynı sorunu yaşadım...
    biri manager diğeri megane
  • quote:

quote:

quote:

yaşadığım yer ankara

araç içerisinde
    her iki araçtada aynı sorunu yaşadım...
    biri manager diğeri megane

bu renault gurubunda atermik cam olabiliyor bu sinyal seviyesinde düşüşlere neden oluyormuş diye okumuştum bir aralar forumda hatta bu cam olan araçlarda ogs sorunu yaşamamak için ogs takmak için yer varmış camda

• ne yapsak acaba geri mi versem diyorum...
    ama bestbuyun kampanyası bitti adetli ürün kampanyası kapsamındaydı.
  • quote:

ne yapsak acaba geri mi versem diyorum...

şimdi yazacagım yine diyecekler marka reklamı yapıyor neyse ben şuan next YE-GA-4624 kullanıyorum arkadaşımın megane2 aracında kullandım sorun yok peugeot 308 de kullandım ondada sorun yaşamadım bu araçların camları atermik cam oldugu söyleniyor... bazı cihazlar bu şekilde atermik cam olan araçlarda baglantı sorunu yaşıyormuş
  • quote:

ben iade etmemenizi isterim aksi takdirde best buy sizden %14 kesinti yapar ki hiç gerek yok bakın o cihaz ilk benim çalıştığım mağazaya geldiğinde fiyatı 369 liraydı siz 99'a aldınız hepsiburada o cihazı hala 293'ten satıyor cihaz belki demo modunda olabilir seçenekler bölümünden ayarlara girin tekrar seçenekleri seçin orada fabrika ayarlarına dön var fabrika ayarlarına dönün cihaz yeniden açılacaktır dil seçeneğinden sonra cihaz demo modunda başlasın mı diye sorar siz hayırı seçin cihaz uyduya bağlanacaktır demo modunda olduğu kanısına vardım burdan

o cihaz o fiyata muhteşem bir cihaz 3 tane alternatif güzergahı aynı anda ekrana veren başka bir cihaz yok ayrıca o cihazda sabit radar ve sabit eds kameraları yüklü olarak gelir satmaktan en zevk aldığım ürünlerin başında gelir

şu anda fiyatı 199 lira civarında bu da ince bir ayrıntı

• quote:

quote:

ben iade etmemenizi isterim aksi takdirde best buy sizden %14 kesinti yapar ki hiç gerek yok bakın o cihaz ilk benim çalıştığım mağazaya geldiğinde fiyatı 369 liraydı siz 99'a aldınız hepsiburada o cihazı hala 293'ten satıyor cihaz belki demo modunda olabilir seçenekler bölümünden ayarlara girin tekrar seçenekleri seçin orada fabrika ayarlarına dön var fabrika ayarlarına dönün cihaz yeniden açılacaktır dil seçeneğinden sonra cihaz demo modunda başlasın mı diye sorar siz hayırı seçin cihaz uyduya bağlanacaktır demo modunda olduğu kanısına vardım burdan

o cihaz o fiyata muhteşem bir cihaz 3 tane alternatif güzergahı aynı anda ekrana veren başka bir cihaz yok ayrıca o cihazda sabit radar ve sabit eds kameraları yüklü olarak gelir satmaktan en zevk aldığım ürünlerin başında gelir

pirimo var 4 altarnetif rotayı ekranda görebiliyorsun

navigon 1400 alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 24 Temmuz 2010; 18:19:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bunu alim bey yazmıştı o da yeni fark etmiş,ama mağazalarda olan promotörlere inanmayın.Sadece navigasyon değil herşeyde geçerli,adamları orada duruyorlar maalesef.Net'ten araştırın mağazaya sadece gidecekseniz cihazı ellemek ve almak için gidin.Mağazada fikir sormak en büyük hata.

kedi ulaşamadığı ciğere ............. dermiş bunlara inanmayın arkadaşlar bunlar tıpkı Osmanlı zamanında ki katiplere benziyorlar matbaa icat oldu ama katipler dediler ki bu gavur icadı bu tu kaka neden matbaa gelseydi katiplere gerek kalmayacaktı bunlarda sadece BAŞARSOFT türküsü çağırıyorlar ama dünya değişti artık Global pazar var bu işi daha iyi yapan firmalar Türkiye'ye gelmeye başladı bunların paçaları tutuştu ve Tomtom'a navigon'a mio'ya Garmin'e tu kaka demeye başladılar ben buradan onları tüm Türk tüketicilerinin adına kınıyorum iğrençleşiyorsunuz

Tekrar belirtmek isterim ki ben bir firma adına yazıyor değilim sadece Tüketiciden yanayım bu ülke teknoloji çöplüğü olmamalı

• quote:

quote:

quote:

navigon 1400 alınır mı?

biz şu anda 99 liralık bir üründen bahsediyoruz sanıyordum

• inan bana harita sanki elle çizilmiş gibi saçma sapan duruyor gerçekçi bir grafik göremedim ayrıca next'in navigasyon üretimini sonlandıracağını duydum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

navigon 1400 alınır mı?

biz şu anda 99 liralık bir üründen bahsediyoruz sanıyordum

bak oradan e yaz mışsın başka cihazda yok burda var evet başarsoft elleri ile çiziyor sizin kiler ayak la mı çiziliyor

• sizce primonun görüntüsümü daha gerçekçi navigon'un mu bu kadar basit
  • yine başladık başarsoft muhabbetine başarsoft harita yazılımı arkadaşım nedir bu fanatizm anlamadım gitti çok şişiriyorsunuz bu siteye başarsoft ne kadar veriyor acaba reklamlarını yapması için siz biz diye ayırıyorsunuz bi de siz kim biz kim

ben söyleyim ben tamamen tüketici dostu olan bir satış danışmanıyım tamamen tarafsız ama siz başarsoft taraftarlarısınız aramızdaki fark bu diğerlerinin başarısını hazmedemiyorsunuz benden tavsiye her bakkalda mevcut bir soda alın hazmınız kolaylaşsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.