Şimdi Ara

Navigasyon -ACİL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracıma acil navigasyon almam lazım bugün teknosa, media markt vs gezeceğim fakat önereceğiniz marka/modeller nelerdir? diğer konularda next'i çok övmüşler kullananlar memnun mu?

• Herhangi bir bütçe sınırlaması var mı ya da ne kadar çıkabilirsiniz?
  • Ben next öneririm. Igo ve basarsoft haritası en iyi kombinasyon. Ancak kendimde next navi olmasına rağmen artık işimi akıllı telefondan gallediyorum. Eğer akıllı telefonunuz varsa

igo sygic yandex gibi pek çok navi programı mevcut.

Bende igo var. 2014 haziran haritalı. Üstelik canlı trafik bilgisi ve google search de var. Harika birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonuna igo yükleyin en iyisi.

• Tavsiyem..

Navigasyon -ACİL-

Navitech QXV-524 (TMS Özelliklidir.)

Cihazdaki TMS özelliği ne dersen, onuda altta verdiğim Linkten incelersin..

İncele:http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=1&pid=557

Bunu beğenmediysen, alacağın navigasyonun haritasının İgo olmasına dikkat et. Ayrıca haritanında "ömür boyu ücretsiz güncelleme" özelliği olmasına dikkat et. Yoksa 1 sene sonra "Haritanın ücretsiz kullanım süresi doldu" diye yıllık para isteyip navigasyon cihazın elinde patlamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Herhangi bir bütçe sınırlaması var mı ya da ne kadar çıkabilirsiniz?

250-300 üst sınırım var
  • Ben geçen haftalarda Next ye-g 5035 aldım. Bimeks'in sitesinde 208 liraydı. Birkaç defa kullandım, bayağı iyi bence. Tavsiye ederim. Fiyatı da uygun, özellikleri de çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

arkadaşlar aracıma acil navigasyon almam lazım bugün teknosa, media markt vs gezeceğim fakat önereceğiniz marka/modeller nelerdir? diğer konularda next'i çok övmüşler kullananlar memnun mu?

Ben igo'yu sevmedim. MEsela gideceğin yeri yazıyorsun adrs, kapı numarası cadde numarası istiyor. Oysaki Garmin'de gideceğim yerin ilk bi kaç harfini yazar yazmaz hemen çıkıyor adres. Tek dokunuşla gidiyorum istediğim yere. Garmin tavsiye ederim.. Cidden kaliteli bir Navi. Bir çok Premium aracın ve Yeni Mazda 3 'ün navigasyonu da Garmin.
  • 2 seneden fazladır next-4624 kullanıyorum. Ürün kalitesi + teknik destek konusunda iyiler. Eğer next düşünmüyorsanız; IGO + Başarsoft haritası dışında diğer cihazlara bakmayın derim. En iyi ikili budur navigasyon cihazlarında...
  • Garmin kullanıyorum. Memnunum.
    Sınırsız güncellemesi olan model almanızı tavsiye ederim.
    Geçen gün 2014 harita güncellemesini alınca çok sevindim.

Ayrıca alacağınız cihazda sadece navigasyon özelliği olmasına ve dokunmatiğinin iyi çalışmasına dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 21 Ekim 2014; 1:43:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefon varsa hiç para harcamaya gerek yok hocam. İgo sygic yandex ücretsiz kurup yükleyebilirsin
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    internetin çekmediği yollarda akıllı telefon programları devre dışı kalıyor sadece şehir içinde kullanabilirsin. Kapadokya seyahatimizde ıhlara vadisine giderken araçtaki tomtom gayet güzel çalışırken arkadaşın ipad hiç bir şey göstermiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben next öneririm. Igo ve basarsoft haritası en iyi kombinasyon. Ancak kendimde next navi olmasına rağmen artık işimi akıllı telefondan gallediyorum. Eğer akıllı telefonunuz varsa

igo sygic yandex gibi pek çok navi programı mevcut.

Bende igo var. 2014 haziran haritalı. Üstelik canlı trafik bilgisi ve google search de var. Harika birşey.

igo'nun google search server'ları ile anlaşması bitti deniyordu,

bendeki akıllı telefondaki igo'da da google search çalışmıyor,siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
  • Ben piranha kullanıyorum yaklaşık 6 senedir. Hala tıkır tıkır çalışıyor ama pili zayıfladı biraz tabi. Ben hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
  • ASELSAN - YERLİ MALINA DESTEK
  • Ben telefonda Waze programını kullanıyorum.

Bazen "100 metre sonra dönel kavşağın 3. çıkışından önce sağa sonra sağa dönün" gibi cümleleri ve bazen de karşımda duvar olmasına rağmen düz gitmem için baskı yapıyor olsa da genel olarak memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

internetin çekmediği yollarda akıllı telefon programları devre dışı kalıyor sadece şehir içinde kullanabilirsin. Kapadokya seyahatimizde ıhlara vadisine giderken araçtaki tomtom gayet güzel çalışırken arkadaşın ipad hiç bir şey göstermiyordu.

Programa göre değişiyor hocam o is bende igo var internet istemiyor sadece gps.

• 2 yıldır Tomtom kullanıyorum ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi olan cihazlara bakmanızı tavsiye ederim bendeki Via 120 modeli çok pratik ve hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Ben telefonda Waze programını kullanıyorum.

Bazen "100 metre sonra dönel kavşağın 3. çıkışından önce sağa sonra sağa dönün" gibi cümleleri ve bazen de karşımda duvar olmasına rağmen düz gitmem için baskı yapıyor olsa da genel olarak memnunum.

beynim yandı
  • akilli telefonla navigasyon gayet mantikli ancak bu cihazlar sürekli batarya problemi ile yüzyüze kaliyorlar. Onun icin is görecek arac ici navigasyon almak daha mantikli. Bende Garmin Nüvi 205W var ve gayet memnunum. Basarsoft veya Navteq haritasi kullanabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.