Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
3
Favori
99.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşlar CEBIT Hannover a gitmiştik ve sektörle ilgili yeni bağlantılar kurarak geri döndük. ürünleri geliştirmeye yönelik geliştirmelerimiz ve arayışlarımız devam ediyor. nasıl daha iyi oluruz , neyi nasıl yaparsak ürünlerimizi daha geniş oranlarda satabiliriz ve bir sonraki nesil Navia Navigasyon sistemi çözümlerini sağlamak ve alternatifler yaratmak için fuardaydık. toplamda 4-9 Mart arasında tüm günler olarak katıldık sadece ziyaretçi olarak ve önceden ayarladığımız toplantılarımızı gerçekleştirmek için. Ufak birkaç bilgi verirsem eğer, sektör dışarıda da kendini yeniliyor ve geliştiriyor. CEBIT navigasyon & telematics , otomotiv çözümleri , taşımacılık & lojistik başlığı altında 258 ayrı firma çözümlerini sunmakta ve ürünlerini pazarlamakta ve paylaşmakta idi. bunların arasında çoğu firma Türkiyeyi gelişmekte olan ve gelecek vaateden bir navigasyon pazarı olarak görüyor. Ayrıca partner olmak ve çeşitli iş modelleri oluşturmak için çoğu firma ile Navia olarak faydalı görüşmeler yaptık. bunların sonuçlarını ilerleyen zamanlarda Navia kullanıcıları görebilecektir. bu arada farkedeceğiniz üzerewww.navia.com.tr sitesinde geliştirmeler ve düzenlemeler yaptık. özellikle Kullanıcı Girişi yaptıktan sonra buranın içeriği oldukça değiştirildi ve geliştirildi. ek olarak National Geographic kampanyasından sonra yine geniş ses getireceğini düşündüğümüz "ASUS P526 & Navia NS-1000" kampanyamızı başlattık. gerekli bilgiyiwww.navia.com.tr den sağlayabilirsiniz. iki güzel ürünün yanyana tekrar Navia olarak kampanyasına başladık , ilgilenenler olursa etrafınıza da bildirmenizi isteriz.

     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???




  • Sayın Nöbetçi_Navia,
    Harita güncelleştirmesi hakkındaki soruya yanıtınızı merakla bekliyorum...
  • selamlar , harita güncellemesi konusunda 7.10 versiyonu teleatlas haritasını kullanacaktık ve ona göre planlarımızı yapmıştık fakat sonrasında navigasyon sektöründeki rakiplerimizde de atak olunca(daha güzel ürünler ve haritalar çıkarınca) biz de arada pek zaman farkı olmayan ama daha iyi harita veritabanına sahip olan teleatlas8.02 haritasını piyasaya sürmeye karar verdik. önceki yapılan duyuru biraz ezildi bu şekilde fakat Navianın markette yerini koruması ve daha yüksek oranda satması için stratejik olarak bu gerekliydi. bu sebeple teleatlas8.02 sürümü kullanacağız. bunu da yayınlamak için şu anda kesin değil ama 3-4 haftaya daha ihtiyaç var. bu arada Navia sürümünü yeniledik bir ara versiyonla onu yayınladık. öncekiyle şimdiki arasındaki fark :

    GPS Ayarları bölümünde :
    GPS Açma – Kapama seçeneği
    GPS Com Port Ayarı
    GPS Veri Sıklığı Ayarı
    Hakkında Bölümü altında
    Sürüm Bilgisi
    Kişisel Bilgisi
    Yardım Bilgisi
    Yasal Uyarı
    Rota Hesaplama özelliği geliştirilmiştir.
    Otomatik Zoom açma - kapama özelliği ilave edilmiştir.



    quote:

    Orjinalden alıntı: munnu

    Sayın Nöbetçi_Navia,
    Harita güncelleştirmesi hakkındaki soruya yanıtınızı merakla bekliyorum...




  • ASUS P526 ( 1 GB HAFIZA KARTI + NAVIA NS–1000 NAVİGASYON SİSTEMİ ( NAVIA YOL REHBERI ) HEDİYE )


    değerli arkadaşlar şu andahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp526nav adresinde devam etmekte olan ASUS kampanyamız ile ilgili olarak aşağıda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz :

    ASUS P526 ( 1 GB HAFIZA KARTI + NAVIA NS–1000 NAVİGASYON SİSTEMİ ( NAVIA YOL REHBERI ) HEDİYE )

    İş Hayatınızı Kolaylaştırın!!!
    Asus''un PDA telefonlarından P526, Windows Mobile 6 işletim sistemi ile çalışan yanı sıra Windows Live ile geliştirilmiş mesajlaşma özellikleri sunan akıllı bir cihaz. 2.6 inç ve 56 bin renkli TFT ekran 240 x 320 piksel çözünürlük sunuyor. EDGE, bluetooth ve kızılötesi gibi birçok bağlantı desteği sunan P526''nın donanım özellikleri dışında multimedya özellikleri de oldukça güçlü. 2 megapiksel kamerası ile çektiğiniz fotoğraflardan mobil fotoğraf albümü oluşturmak ve yüklemek oldukça kolay. Windows Media Player 10 desteği sunan cihaz, MIDI, MP3, WMA, WAV ve AAC formatındaki müzik dosyalarını çalıştırabiliyor. Yanı sıra video kayıt özelliği de bulunan P526, microSD kart destekli 128 MB Flash ve 64 MB SDRAM hafızası ile özelliklerini doyasıya kullanmanıza olanak sağlıyor.
    P526, taşınabilir bilgisayarınızda ya da PC’nizde bulunan Powerpoint dosyalarını kontrol etmenize imkan tanıyan Asus Remote Presenter uygulaması ve dosyalarınızı şifrelenerek koruma altına olmanıza olanak sağlayan Asus MySecret özelliği ile yoğun iş hayatı olan kullanıcılar için ideal alternatifler arasında yer alıyor.
    P526''nızda bulunan dahili GPS alıcısı her zaman yanınızda bulunuyor.


    MICROSOFT WINDOWS MOBILE POCKET PC / PDA CIHAZLARI ICIN NAVIGASYON YAZILIMI
    # Windows Mobile işletim sisteminde çalışan GPS alıcılı Pocket PC ya da PDA cihazları ile navigasyon için geliştirilmiş olan sistem 256 MB micro SD üzerinde gelmektedir. Sistem paketinde yer alan micro SD ve mini SD adaptörü ile her tip bellek kartı yuvasına (SD/miniSD/microSD) uyumludur. Ayrıca ürünle birlikte verilen USB micro SD adaptörü sayesinde bilgisayardan kolaylıkla dosya transferi yapabilirsiniz

    # NS-1000 Navigasyon Sistemi Navia Yol Rehberinin yüklü olduğu Navia markalı SD-kart sayesinde, sd-kartınızın ve Navia Yol Rehberinin uyumlu olduğu bütün platformlarda Navia Yol Rehberini yükleyerek çalıştırabilmenizi sağlar. İçinde bulunan otomatik yükleme özelliği sayesinde Navia Yol Rehberi kullanıcılara ek bir adım bırakmadan yüklemeyi sağlamaktadır. Kullanıcıların program yüklemesi bittikten sonra yapmaları gereken tek işlem isewww.navia.com.tr internet adresine giderek veya Navia çağrı merkezini arayarak Navia Yol Rehberini aktif edebilmek için gerekli kayıt numarasını almalarıdır




     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???


     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nöbetçi_Navia -- 17 Mart 2008; 12:56:03 >




  • Bence güzel bir kampanya olmuş. Sadece cihazın fiyatı 399,00 USD + KDV. NS-1000 ile birlikte 499,00 USD + KDV. Mantıklı görünüyor, denemek gerekli gibi görünüyor.
  • Motoshow'08 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı


    değerli arkadaşlar NAVIA Navigasyon Sistemleri Motoshow'08 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı 20-23 Mart 2008 tarihleri arasında İstanbul Expo Center / CNR Expo'da Yeşilköy - İstanbul , SALON 3 STAND 310 C'de yer alacaktır. katılımlarınızı ve ziyaretinizi bekleriz.

     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???
  • fuar davetiyesi mevcutmu acaba?
  • Sayın Nöbetçi_Navia,

    1020 için yazılım güncellemesini yükledim. Bu yazılımda da gördüğüm en büyük eksiklik doğrudan koordinat vererek bir notaya gidememek veya tanımlayamamak. Sitede yer alan Navia Destek yazılımını da yükledim ve yazılımı çalıştırınca önce umutlandım, bu yazılımla tanımlı kayıtlı yerleri koordinatları ile görebiliyoruz istersek de koordinatı dahil bilgilerini değiştirebiliyor veya silebiliyoruz ama EKLEYEMİYORUZ. Koordinat tabanlı çalışan bir sistemde bunu yapmanın çok da zor olmaması gerekiyor. Bunu en azından destek yazılımına eklemek mümkün değil mi? Böylece örneğin Google Map'de bir adresin koordinatını doğrudan kayıtlı yerlere ekleme olanağı verilebilir diye düşünüyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

    selamlar , harita güncellemesi konusunda 7.10 versiyonu teleatlas haritasını kullanacaktık ve ona göre planlarımızı yapmıştık fakat sonrasında navigasyon sektöründeki rakiplerimizde de atak olunca(daha güzel ürünler ve haritalar çıkarınca) biz de arada pek zaman farkı olmayan ama daha iyi harita veritabanına sahip olan teleatlas8.02 haritasını piyasaya sürmeye karar verdik. önceki yapılan duyuru biraz ezildi bu şekilde fakat Navianın markette yerini koruması ve daha yüksek oranda satması için stratejik olarak bu gerekliydi. bu sebeple teleatlas8.02 sürümü kullanacağız. bunu da yayınlamak için şu anda kesin değil ama 3-4 haftaya daha ihtiyaç var. bu arada Navia sürümünü yeniledik bir ara versiyonla onu yayınladık. öncekiyle şimdiki arasındaki fark :

    GPS Ayarları bölümünde :
    GPS Açma – Kapama seçeneği
    GPS Com Port Ayarı
    GPS Veri Sıklığı Ayarı
    Hakkında Bölümü altında
    Sürüm Bilgisi
    Kişisel Bilgisi
    Yardım Bilgisi
    Yasal Uyarı
    Rota Hesaplama özelliği geliştirilmiştir.
    Otomatik Zoom açma - kapama özelliği ilave edilmiştir.



    quote:

    Orjinalden alıntı: munnu

    Sayın Nöbetçi_Navia,
    Harita güncelleştirmesi hakkındaki soruya yanıtınızı merakla bekliyorum...



    merhaba nobetcı navıa arkadasım.bende hepsıburadadan navıa ns1020 aldım.harıta bence eskı..yenı harıta ne zman cıkacak..ayrıca ıgonun yazılımı goruntu ve ayrıntı olarak navıanın yazılımdan daha ıyı ve harıtaları cok guzel..ama bence ıgonun sorunu algılamaları gec yapıyor..navıada umarım ıgonunkı gıbı ayrıntılı ozellıklere sahıp bır yazılım cıkarırda bızde baska yazılımları kullanmak zorunda kalmayız.ayrıca bu guncel harıta ne zaman cıkacak.tesekkurler




  • mevcut tabi ki , isterseniz kapıdan size verebilirim . hem tanışmış oluruz. adresinizi gönderirseniz size göndermeye de çalışabilirim.

    ayrıca buradaki diğer arkadaşlarımızı da bekleriz , sadece beni davetiye istediğinize dair bilgilendirmeniz yeterlidir...

    hep beraber Navia standında buluşalım tanışalım , ne yapacaklarımızı anlatalım sizlerden de neler yapmamız gerektiğine dair bilgi alalım....

    görüşmek üzere....

    quote:

    Orjinalden alıntı: chemucell

    fuar davetiyesi mevcutmu acaba?
  • hayır tabi ki EKLEME de yapabiliyoruz. fakat burada ufak bir problem şu google earth şu anda yeterli hassasiyette koordinat bilgisi sağlamıyor.

    destek yazılımının kullanılmasına ilişkin detaylı kullanım görüntülerini buraya yazacağım. o zaman hep beraber yazılımı daha detaylı kullanabiliriz.

    sizleri de fuarımızda görmek isteriz.


    quote:

    Orjinalden alıntı: munnu

    Sayın Nöbetçi_Navia,

    1020 için yazılım güncellemesini yükledim. Bu yazılımda da gördüğüm en büyük eksiklik doğrudan koordinat vererek bir notaya gidememek veya tanımlayamamak. Sitede yer alan Navia Destek yazılımını da yükledim ve yazılımı çalıştırınca önce umutlandım, bu yazılımla tanımlı kayıtlı yerleri koordinatları ile görebiliyoruz istersek de koordinatı dahil bilgilerini değiştirebiliyor veya silebiliyoruz ama EKLEYEMİYORUZ. Koordinat tabanlı çalışan bir sistemde bunu yapmanın çok da zor olmaması gerekiyor. Bunu en azından destek yazılımına eklemek mümkün değil mi? Böylece örneğin Google Map'de bir adresin koordinatını doğrudan kayıtlı yerlere ekleme olanağı verilebilir diye düşünüyorum...






  • yeni haritamızın çıkması daha önceki mesajda söylediğim gibi stratejik bir kararla ertelendi. dediğim gibi 3-4 hafta olacak şu anki durum itibarı ile. ayrıca farklı yazılımlarda farklılıklar olması gayet doğal ama unutmayın ki biz daha sadece ilk sürümü yayınladık. navigasyon işine uzman seviyede eğiliyoruz ve bu işi ciddiyetle yapmak için gerekli argümanları toplayıp derleyip ürünü farklılaştırmaya yönelik adımlar atmaya çalışıyoruz. marketteki her farklılık rekabette adımlar atılması için iyidir. biz farklı yazılımları böyle görüyoruz. ama yeni sürümlerimizde şu anki haritamızdan kaynaklanan hataları harita firmamıza düzeltirerek daha iyi bir harita sağlayacağız.

    ayrıca fuarımızda bizleri ziyaret ederseniz seviniriz.



    quote:

    Orjinalden alıntı: erolkan


    quote:

    Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

    selamlar , harita güncellemesi konusunda 7.10 versiyonu teleatlas haritasını kullanacaktık ve ona göre planlarımızı yapmıştık fakat sonrasında navigasyon sektöründeki rakiplerimizde de atak olunca(daha güzel ürünler ve haritalar çıkarınca) biz de arada pek zaman farkı olmayan ama daha iyi harita veritabanına sahip olan teleatlas8.02 haritasını piyasaya sürmeye karar verdik. önceki yapılan duyuru biraz ezildi bu şekilde fakat Navianın markette yerini koruması ve daha yüksek oranda satması için stratejik olarak bu gerekliydi. bu sebeple teleatlas8.02 sürümü kullanacağız. bunu da yayınlamak için şu anda kesin değil ama 3-4 haftaya daha ihtiyaç var. bu arada Navia sürümünü yeniledik bir ara versiyonla onu yayınladık. öncekiyle şimdiki arasındaki fark :

    GPS Ayarları bölümünde :
    GPS Açma – Kapama seçeneği
    GPS Com Port Ayarı
    GPS Veri Sıklığı Ayarı
    Hakkında Bölümü altında
    Sürüm Bilgisi
    Kişisel Bilgisi
    Yardım Bilgisi
    Yasal Uyarı
    Rota Hesaplama özelliği geliştirilmiştir.
    Otomatik Zoom açma - kapama özelliği ilave edilmiştir.



    quote:

    Orjinalden alıntı: munnu

    Sayın Nöbetçi_Navia,
    Harita güncelleştirmesi hakkındaki soruya yanıtınızı merakla bekliyorum...



    merhaba nobetcı navıa arkadasım.bende hepsıburadadan navıa ns1020 aldım.harıta bence eskı..yenı harıta ne zman cıkacak..ayrıca ıgonun yazılımı goruntu ve ayrıntı olarak navıanın yazılımdan daha ıyı ve harıtaları cok guzel..ama bence ıgonun sorunu algılamaları gec yapıyor..navıada umarım ıgonunkı gıbı ayrıntılı ozellıklere sahıp bır yazılım cıkarırda bızde baska yazılımları kullanmak zorunda kalmayız.ayrıca bu guncel harıta ne zaman cıkacak.tesekkurler




  • fuarda gorusmek dilegiyle orada olmaya calısacagım.
  • ben de navia kullanıyorum fakat i-go yüklü. navia'nın harita desteği yanında programa da ciddi bir eğilim yapması gerektiği kanaatindeyim.
  • tabii ki nereyi geliştirmeliyiz nereyi düzenlemeliyiz, hepsi birer tartışma karşılıklı konuşma konusu ve görüşmeye açığız. isterseniz fuardada konuşabiliriz. bizleri fuarda yanlız bırakmayıp katılırsanız sevinirim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: rockyy

    ben de navia kullanıyorum fakat i-go yüklü. navia'nın harita desteği yanında programa da ciddi bir eğilim yapması gerektiği kanaatindeyim.
  • bileti size kapıdan sağlarım. beni ararsanız geldiğinizde iyi olur...


    quote:

    Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

    tabii ki nereyi geliştirmeliyiz nereyi düzenlemeliyiz, hepsi birer tartışma karşılıklı konuşma konusu ve görüşmeye açığız. isterseniz fuardada konuşabiliriz. bizleri fuarda yanlız bırakmayıp katılırsanız sevinirim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: rockyy

    ben de navia kullanıyorum fakat i-go yüklü. navia'nın harita desteği yanında programa da ciddi bir eğilim yapması gerektiği kanaatindeyim.


  • merhaba
    şu anda 2gb sd kart kullanıyorum acaba 4gb ve üstü kartları destekliyormu
  • tekrar merhaba
    fuar davetiyesini nasıl alabiliriz
  • suan 2gb destekliyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: ozer57

    merhaba
    şu anda 2gb sd kart kullanıyorum acaba 4gb ve üstü kartları destekliyormu

  • davetiye ulastı .ilginize tesekkurler ctesi orada olacagım bir aksilik olmazsa....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.