Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
3
Favori
99.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tabi ki güncelleme datası hazır olur olmaz üretim depomuzdaki ürünlerin içine en son sürüm data yüklenecektir. size de en son sürümlü ürün gelecektir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: wisher

    Merhaba,

    Ben de NG kampanyası ile aranıza katılıyorum. Ancak Ayın 20 sinden sonra abone olduğumdan dolayı cihaz elime Mayıs ayında geçecek. Nisan 15 de güncellemelerin yapılması hedefleniyorsa Mayıs başında gelecek cihazın üzerinde yeni sürüm olma olasılğı var mıdır?

    Nöbetci Navia bilgilendirebilirseniz sevinirim. (Hatta bir ayrıcalık yapıp NG nin beni 1 ay bekletmemesini sağlasanız :) ) Şaka yapıyorum tabi. İlginize şimdiden teşekkürler.
  • merhaba yeni sürümün çıkmasını bekliyoruz umarım yeni yapılan yollar ve kavşaklar eksiksiz vardır
  • Merak ettiğim bir konu daha var.

    Ankaralı kullanıcılar mutlaka vardır. Harita ayrıntıları Ankara için nasıl? Genel olarak değerlendirebilir misiniz? Arkadaşım garmin kullanıyor ve batıkentte ayrıntı sayılabilecek bir noktayı bulup bana ulaşabildi. Navia için durum nedir?
  • 350 YTL 'lik televizyonlar
  • 31/03/2008 tarihi itibari ile bende navia kullanıcıları arasına girmiş bulunuyorum.
    İlimde (Bolu) harita ayrıntıları olmadığından nasıl kullanılacağını anlamış değilim :)
    Ürünü almamın nedeni yurtdışı seyahatlerimde bana yardımcı olması idi, malesefki üründen (NS1020) yurt dışı haritası çıkmadı. İlimin bilgilerinin güncelleneceği 15 Nisanı merakla bekliyorum.
  • yurtdışı haritaları için ayrı bir sd kart ve paket edinmeniz gerekiyor. eğer ilgilenirseniz bana pm atabilirsiniz.
    güncellemede gayet Bolu ili de yer alacaktır.


    quote:

    Orjinalden alıntı: camouflage1453

    31/03/2008 tarihi itibari ile bende navia kullanıcıları arasına girmiş bulunuyorum.
    İlimde (Bolu) harita ayrıntıları olmadığından nasıl kullanılacağını anlamış değilim :)
    Ürünü almamın nedeni yurtdışı seyahatlerimde bana yardımcı olması idi, malesefki üründen (NS1020) yurt dışı haritası çıkmadı. İlimin bilgilerinin güncelleneceği 15 Nisanı merakla bekliyorum.
  • oncelikle hosgeldin...guncelleme dedigin gibi 15 nisan oldugu soylendi .avrupa icin ise aldıgın urun 1020 ise yurtici..ama1020A modelini alırsan yurtdısı haritaları mevcuttur.istersenhttp://www.navia.com.tr/ns1020a.php kink e girip arastırıp buradan yalnız harita edinebilirsin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22281433/tm.htm

    adresini ziyaret ederseniz. Ford Focus Otokoç ile beraber Navia kazandıran oyunu görebilirsiniz. biraz da eğlence olsun...

     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???
  • ozer57 nasıl gidiyor naviaya alısabildinmi?
  • arkadaşlar slm..

    bir süredir navia-1020 kullanıcısıyım. şu ana kadar genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. özellikle bilmediğim adreslere giderken faydası çok daha fazla ortaya çıkıyor. Haritada bazı yol hataları ayrıca önemli noktalar bölümündede bazı yanlışlıklar (aslında olmayan benzin istasyonu veya kapanmış bir restoran, eczane vb.) var ama yakında çıkacak olan yeni harita güncellemelerinde bunların bir kısmının düzeleceğini tahmin ediyorum. Bazı arkadaşların forumda daha önce değindiği gibi biz kullanıcılar olarakta harita hatalarını firmaya bildirip daha iyi harita güncellemelerinin çıkmasına yardımcı olmalıyız.

    Bu arada sormak istediğim birşey var ; hesaplanan bir rotaya giderken, "yakındakiler" bölümüne girdiğimde sadece konutların listesi çıkıyor. (göçmen konutları, deprem konutları v.s) Bu sabit bir bilgimidir yoksa "Etrafta ne var" bölümünde olduğu gibi seçenekler içinden tercih yapıp değiştirme şansımız var mı?

    Bu arada navigasyon aleti için bir taşıma kılıfı yapılsaymış çok iyi olurmuş..bence çok gerekli.

    herkese iyi haftasonları




  • quote:

    Orjinalden alıntı: chemucell

    ozer57 nasıl gidiyor naviaya alısabildinmi?



    aldığımda ilk heves biraz kulladım sonra kutusuna koydum öyle duruyor bilmediğim biryere gidecek olursam kullanırım isteyen olursa uygun fiyata satarım veya sony p990 ile takas ederim
  • arkadaslar navıa ns 1020 ıcın harıcı anten nerden ve nasıl bulabılırız..ınsallah yenı navıa harıtaı ıgonun harıtasını aratmaz ve bekledıgımıze deger umarım..cunku navıa cıhazımda ıgonun harıtasını kullanmak bana pek mantıklı gelmıyor ama ıgo sureklı harıtaları guncelledıgı ıcın mecburıyetten ıgonun harıtasını kullanıyorum....ayrıca ıc gorunum olarakta ıgonun goruntu ve sekıllerı gercekten goze hıtap edecek sekılde..ınsallah navıanın cıkacak harıtasıda boyle olur....
  • erolkan merhaba..

    bu forum içindeki nöbetçi_navia isimli arkadaşa pm atarsan sana yardımcı olacağından eminim. Kendisi navia'nın yetkilisi. Kolay gelsin.
  • arkadaslar navıa ns 1020 de kız kulesı yazıyorum bulmuyor yada yedıtepe unıversıtesı hastanesıne gıtmek ıstıyorum ama bır turlu yazamadım..bana bır ol gostersenız ne guzel olur.bu unıversıte yada unıversıte hastanelerını nasıl arattıracagım...yada mesela turıstık yer olan yerlerı aratırken adres satırına ısmını yazdıgımda bulamıyor...bunu bulmak ıcın ne yapacagım??
  • iyi günler ng den aldığım navia 1020 geldi fakat biraz kullandıktan sonra makinayı açınca harita yerine mavi bir ekran beliriyor programı tekrar yükledim gene aynı sorun acaba neden olabilir??
  • sevgili erolkan adres olarak değil de onları önemli yerlerin (POI) içinde aramanız lazım..
  • merhabalar , bu naviaya alışıncaya kadar yani menüleri seri kullanana kadar oluşabilen geçici bir durum aşağıya örnek olsun diye yeditepe üniversitesi nasıl bulunur onu yaptım lütfen bknz.

    bununla beraber mesela önemli yer arayacaksınız diyelim , öncelikle bul içinden önemli yerleri seçin daha sonra nerede aramak istediğinizi sora bir alan gelecek istanbul veya ankara gibi genel şehir isimleri yazmayın. önemli yerin içine düşebileceği ilçe adını veya mahalle adını yazın sonra ekrana gelecek katagorileri tarayın. turistik yerler için turistk diye bir katagori mevcttur..




    quote:

    Orjinalden alıntı: erolkan

    arkadaslar navıa ns 1020 de kız kulesı yazıyorum bulmuyor yada yedıtepe unıversıtesı hastanesıne gıtmek ıstıyorum ama bır turlu yazamadım..bana bır ol gostersenız ne guzel olur.bu unıversıte yada unıversıte hastanelerını nasıl arattıracagım...yada mesela turıstık yer olan yerlerı aratırken adres satırına ısmını yazdıgımda bulamıyor...bunu bulmak ıcın ne yapacagım??



     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???




  • problemi net olarak anlayamadım. bir resim gönderebilir misiniz? veya bana pm den daha detaylı mesaj atın.

    ps: bu arada ufak not eğer farklı bir navigasyon programı yüklerken oluşan bir durumsa şimdiden söyliyeyim prensip olarak yardımcı olmuyoruz maalesef...


    quote:

    Orjinalden alıntı: anilkayan92

    iyi günler ng den aldığım navia 1020 geldi fakat biraz kullandıktan sonra makinayı açınca harita yerine mavi bir ekran beliriyor programı tekrar yükledim gene aynı sorun acaba neden olabilir??
  • bu onemlı yerle bulma işi ıgonun harıtasında daha basıt..dırek POI lere gırıyorum daha sonra yerın adını yazıyorum adres dırek cıkıyor ..mesela yedıtepe unıversıte hastanesini bulacagımda POI lere gıryorum yedıtepe yazıyorum ve cıkıyor tabı bunu yazarken semtını falan belırtmıyorum kolayca bulunuyor....ama navıada ıse ılk once semtını bılmenız gerekıyor zaten semtı bılsem gps cıhazına ıhtıyacım olmazdıkı:))baska bır ornek; ozdılek kocaelı magazanı bulacagım..ıgoda poı ye basıyorum ozdılek yazıyorum ve cıkıyor..sadece 2 harekette buluyorum..ama navıanın yazılımında once ılı sececgım kocaelı merkez dıye daha sonra alısverıse gırecegım ve ondan sonra bulacagımm.farzedelımkı kocaelının bır ılcesınde ıse bulma sansım cok az cunku zaten ılcelerı bılmıyorummm...
  • değerlendirme için teşekkürler. bakalım eksik olan veya kullanıcıların şikayetçi olabileceği aşamalar varsa Navia Yol rehberinde bunu tabi ki gidereceğiz. ama bunun yanısıra Navia içindeki POI lerden bir görüntü koyuyorum. ilginizi çekebilir...

    selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: erolkan

    bu onemlı yerle bulma işi ıgonun harıtasında daha basıt..dırek POI lere gırıyorum daha sonra yerın adını yazıyorum adres dırek cıkıyor ..mesela yedıtepe unıversıte hastanesini bulacagımda POI lere gıryorum yedıtepe yazıyorum ve cıkıyor tabı bunu yazarken semtını falan belırtmıyorum kolayca bulunuyor....ama navıada ıse ılk once semtını bılmenız gerekıyor zaten semtı bılsem gps cıhazına ıhtıyacım olmazdıkı:))baska bır ornek; ozdılek kocaelı magazanı bulacagım..ıgoda poı ye basıyorum ozdılek yazıyorum ve cıkıyor..sadece 2 harekette buluyorum..ama navıanın yazılımında once ılı sececgım kocaelı merkez dıye daha sonra alısverıse gırecegım ve ondan sonra bulacagımm.farzedelımkı kocaelının bır ılcesınde ıse bulma sansım cok az cunku zaten ılcelerı bılmıyorummm...



     Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.