Şimdi Ara

NATO : BİZ ORTAK DEĞERLERE SAHİP BİR AİLEYİZ NATO TÜRKIYENİN YANINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Adamlar resmen siz girin idlibe bizde arkadan geleceğiz diye gaz veriyorlar bizi resmen rusyayla savaşa sokmanın peşindeler ukraynayı da böyle gazladılar ne oldu gördük

    https://mobile.twitter.com/NATO/status/1230421695833485312

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • birileri birilerinin altında. durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşeron ülke: Türkiye
    (taşeron derken ban yememek için yoksa cuk diye oturan argo kelimeler var)
    başta amerika'nın sonra rusya'nın sonra nato'nun .......

    Atatürk'ün kemikleri sızlamıyorsa bir şey bilmiyorum.
  • neden bu tarz videolarda hep türbanlılar var ? dışardan bakan adamlar bizi arab zannediyor bu yüzden. nereye kafamı çevirsem türbanlı görüyorum.
  • Ukrayna ve Gürcistan Nato üyesi değillerdi.Bu nedenle Rusyanın bu iki ülkeyi ezip geçmesi normal.

    Lakin Türkiye bir Nato üyesi.Elbette Nato Türkiye'yi sevdiği için yanında değil.Türkiye'nin coğrafyası Nato için önemli.Bu coğrafyayı kolay kolay Ruslara ezdirmezler.

    Ha böyle açıklamalar yapmaları bizimkilerin Rusya ile yakınlaşmayı sona erdirmesinden kaynaklanıyordur.Kapalı kapılar ardında ne gibi pazarlıklar yapılıyor bilemeyiz lakin bu açıklamalar Türkiye'nin yeniden Nato eksenine doğru girdiğini gösteriyor.
  • Kasıtlı bir algı operasyonu yapılıyor.Suriyede kimlerle ittifak halindeyiz görmüyor musunuz?Öyle ittifağa böyle video yapılır ancak..
  • 2003 yılında milli güvenlik dersi hocamız Türkiye için "Mahallenin güzel kızı" benzetmesini sık sık yapardı.
    bilemiyorum altan....
  • Natocum öyle lafla olmuyor.Abd bir kere gemiden esada yüzlerce füze göndermişti.Yap öyle bir şey de gerçekten aile miyiz görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    yav hocam algı operasyonunu geç ben ankara'da yaşıyorum ve iş yerim bakanlıkların olduğu lokasyondaydı. çoğu bakanlığa gün boyu girip çıkıyordum. neredeyse açık bayan kalmamış bakanlık binalarında. güvenliğinden tut çaycısına memuruna herkes hijaba dönmüş. geçen kızılayda tbmm ek binasına gittim herkes türbanlı ordan çıktım bilmem ne bilim binasına gittim yine herkes türbanlı. her binanın girişinde kocaman rte resmi falan.. :)))

    adamların bişey yapmasına gerek kalmıyor zaten. bu siyasal islam neymiş ya mahvettiler güzelim ülkeyi.
  • Azizim bakanlıklara ve devlet kurumlarına gidersen göreceklerin elbette onlar.Bakanlıklar ve devlet kurumları çeşitli cemaatlere peşkeş çekilmiş vaziyette.Ee herhalde buralarda başı açık kadın göremezsin hepsi kim bilir nereye,hangi cemaatlere bağlıdır.Ne şekilde devlette kadro almışlardır tahmin ediyorsunuzdur.Devletten sadece fetöcüler temizleniyor geri kalan tüm cemaatler ve tarikatlar ise duruyor.Kaldı ki fetöcülerin bile temizlenip temizlenmediği tartışma konusu.Hal böyle olunca ne görmeyi umuyordun ki ?

    Lakin burada videoda normal vatandaş rolünde olan oyuncuları full türbanlı olarak göstermeleri algı operasyonudur.Tamam Türkiye'de kapalılar var lakin eşit düzeyde hatta daha fazla başı açık kadın var.Ya da bunların gösterdiği şekilde kapalı kızlar yok.Şu videodaki türbanlılar nedense bana filistinli/mısırlı/suriyeli kızları anımsattı.Yani adeta arap gibi göstermişler.Bu da bir algı operasyonudur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 21 Şubat 2020; 16:35:55 >




  • Nato iyi gaz veriyor...
  • Bende Rusya gazı keserse ne b.k yeriz diye düşünüyordum sağolsun gereken gazı NATO temin etmeye başlamış bu gazla Eeeyyy Rusya sen kimsin ya!! diyerek 82-Moskova, 83-Novgorod, 84-Rostov, 85-St Petersburg, 86-Kazan 87- Krasnodar diye sayar dururuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.