Şimdi Ara

NASYONAL SOSYALİZM YANILGISI VE ÖZENTİLİĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Görüyorum bu komik ve zavallı durumu: Ben nasyonal sosyalistim diye ortalıkta dolaşan Türk gençler var. Böyle karizmatik nazileri gördükleri filmler ve belgeseller izleyip gaza gelenler var. Nasyonal sosyalizmi savunanlar var.

    Arkadaşlar çok açık söyleyeyim, bir Türkün nasyonal sosyalist doktrini onaylaması, kendisinin "untermensch" yani yarı insan olduğunu onaylaması anlamına gelir.

    Nasyonal sosyalist doktrin gelişmiş ve geri kalmış milletleri tarihsel olaylar ve olgularla değil, ırsal özelliklerle açıklar. Nasyonal sosyalizme göre "efendi ırklar" denen, bilim, teknoloji, sanayi, felsefe, hukuk, sanat gibi alanlarda dünyanın en gelişmiş toplumları olan milletler bunu dünyadaki diğer ırklardan daha gelişmiş ırklara mensup olmalarına borçludur. Yine bu alanlarda geri kalmış toplumlar da, "untermensch" yani henüz yeterli biyolojik gelişimini tamamlamamış, yarı insan ırklara mensup olmalarından dolayı bu durumdadır. Efendi ırklar (doğanın işleyiş biçiminde olduğu gibi) daha az gelişmiş ırkları yok edip ya da köleleştirip, onların yaşam alanlarını kendilerine tahsis etmelidir. Özgürce yaşama hakkı sadece gelişmiş, üstün ırklara özgüdür ve diğerleri doğal seçilimde olduğu gibi yok olarak, özgür yaşam hakkına sahip ırkların hakkı olan kaynakları tüketmeyi ve toprakları işgal etmeyi sona erdirmelidir.

    Bugün bir Almanın, Amerikalının, İngilizin, Japonun hatta bir Rusun bile bu ideolojiyi olumlaması, ideolojinin doktrinine bakınca kendi içinde mantıklıdır ama adı geçen alanlarda gelişmiş ülkeleri neredeyse bir asır geriden takip eden ülkelerin özenti gençlerinin bu doktrine öykünmeye çalışması... Bu kadar zavallılık, eziklik ve gülünçlük olabilir mi?

    Yani ne demek istiyor ben nasyonal sosyalistim diye ortada dolaşan arkadaşlar? Elalem kuyruklu yıldızın üstüne uzay aracı kondururken ben henüz motor üretemiyorum çünkü gelişmiş, geri bir ırkın mensubuyum mu diyorlar? Elalem uzayı silahlandırma üzerine çalışırken ben paramla füze alabilmek için diplomatik savaş veriyorum, çünkü aşağı bir ırkın mensubuyum mu diyorlar? Bir Amerikan doları 4 Türk lirası ediyor çünkü ben geri ırkım mı diyorlar? Elalem damar içine mikron robotlar göndererek tedavi üzerine çalışırken ben ağrı kesiciyi bile ithal ediyorum çünkü aşağı ırkım mı diyorlar? Elalem yerin 100 metre derinine kadar vurabilen bombalar, askerlerine, vurulma anında ilk yardımda bulunan üniforma tasarlarken ben Almanya silah patentini, Fransa motor desteğini kesti diye "mili tank"ımı üretemiyorum çünkü geri ırkım mı demek istiyorlar? Elalemin kimliğini göstererek gidebildiği yerlere ben vize almak için elli takla atıyorum çünkü köle ırkım mı demek istiyorlar? İnsanca yaşam standartları için hayalim bir Avrupa ülkesine kapağı atmak, çünkü bir geri ırkım mı demek istiyorlar?

    Şu eziklikle, özentilikle kendinizi komik duruma düşürmeyin.







  • Çok öznel bir konu olduğu için bu gençler kendilerini saf ırktan sayıp ego tatmini olarak bu ideolojiyi benimsiyor olmalı.



    Aynı şekilde yarın Çinliler çıkıp aslında sarı ırk üstün diyerek kendi nasyonal sosyalizmlerini inşa edebilirler. Çünkü bu ideolojiler bilimsel verilerden çok propaganda ve ego tatmini üzerinden işlemekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinizin bana kalırsa nasyonal sosyalizm ile alakası yok daha çok Türkiyeyi eleştirmişsiniz.

    Bir insan milletçi olabilir ancak Nasyonal Sosyalizm çok ilerisidir işler orada kopuyor
  • Nasyonal sosyalizm, evrimsel düşüncenin bir sonucudur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TURKISH POWER

    Nasyonal sosyalizm, evrimsel düşüncenin bir sonucudur.

    Ümstad aydınlat bizi.
  • TURKISH POWER kullanıcısına yanıt
    Gerçek evrim bu değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.