Şimdi Ara

Nasıl zengin olcaz ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı Bir uygulama patlatmak bir site açmak kafamda dönüp duruyor. Hiç yolu yok mudur yav, valla 5-6k getirsin yeter ya. Başlığa bakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sene 2005 falan olsa açtığın bir site tutardı belki ama şu dönemde a dan z ye her türden site bulunuyor. Hani düşünüp durursun ancak.

Şuan böyle işler zor.

• Patlat gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl zengin olcaz ya
  • Sana en kısa ve kolay yolu söylüyorum

Çirkin filan deme isterse 150 kg olsun , zengin bir kız bulup evlen , evet en kolay yol bu

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Sene 2005 falan olsa açtığın bir site tutardı belki ama şu dönemde a dan z ye her türden site bulunuyor. Hani düşünüp durursun ancak.

Şuan böyle işler zor.

Nasıl olacaz peki? Günlerdir düşünüyorum. Bu hayat maaşla geçmez. Zaten asgari ücrete anca çalışırım çalışsam da

• quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Sana en kısa ve kolay yolu söylüyorum

Çirkin filan deme isterse 150 kg olsun , zengin bir kız bulup evlen , evet en kolay yol bu

Galiba öyle bu fikir beni çekiyor kendine.

• Aklıma birşey gelmiyor fakat dediğim gibi internet sayfası işleri biraz zor görünüyor.

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Zengin olmaya gidecek her yol uzun ve zorludur.

En iyisi sen zengin bir kızla evlen otomatik olarak zengin ol

Kız cirkinmis , güzelmiş boşver , babası zengin olsun

• Ne sende ne de buradaki çoğu insanda öyle uygulama açıp para kazanacak ne kafa var ne de istek var. Öyle "nasıl olacak yeaa" diye diye tüketeceğiz bu ömrü.

• Zengin bir YouTuber vardı ve BİM’den dost ayran alıyordu. Yorumlarda biri “Adama bak o kadar parası var dost ayran alıyor” demişti. Hemen yorumun altına “Yaa işte olum bunlar böyle böyle zengin oluyor.” şeklinde cevap gelmişti.

*Zenginlik taktiği değildir.

• Millete memur olun diyip duruyordun kendin niye olmuyon 5-6 k alırsın . Zengin olursun, zengin olmak kolay ama insanlar istemiyor. Her ay maaşının en az %20sini kenara at yapabiliyorsan daha fazlasını da atabilirsin. Biriken paraya 5 sene falan dokunma. Sonra o parayla yaitirim yapacaksın, paradan para kazanacaksin . Düzenli bir gelirin olsun gerisi kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.