Nasıl zengin olcaz ya
-
-
Sene 2005 falan olsa açtığın bir site tutardı belki ama şu dönemde a dan z ye her türden site bulunuyor. Hani düşünüp durursun ancak.
Şuan böyle işler zor.
-
Patlat gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sana en kısa ve kolay yolu söylüyorum
Çirkin filan deme isterse 150 kg olsun , zengin bir kız bulup evlen , evet en kolay yol bu
Nasıl olacaz peki? Günlerdir düşünüyorum. Bu hayat maaşla geçmez. Zaten asgari ücrete anca çalışırım çalışsam daquote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSene 2005 falan olsa açtığın bir site tutardı belki ama şu dönemde a dan z ye her türden site bulunuyor. Hani düşünüp durursun ancak.
Şuan böyle işler zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba öyle bu fikir beni çekiyor kendine.quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatSana en kısa ve kolay yolu söylüyorum
Çirkin filan deme isterse 150 kg olsun , zengin bir kız bulup evlen , evet en kolay yol bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma birşey gelmiyor fakat dediğim gibi internet sayfası işleri biraz zor görünüyor.
-
Zengin olmaya gidecek her yol uzun ve zorludur.
En iyisi sen zengin bir kızla evlen otomatik olarak zengin ol
Kız cirkinmis , güzelmiş boşver , babası zengin olsun
Ne sende ne de buradaki çoğu insanda öyle uygulama açıp para kazanacak ne kafa var ne de istek var. Öyle "nasıl olacak yeaa" diye diye tüketeceğiz bu ömrü.
-
Zengin bir YouTuber vardı ve BİM’den dost ayran alıyordu. Yorumlarda biri “Adama bak o kadar parası var dost ayran alıyor” demişti. Hemen yorumun altına “Yaa işte olum bunlar böyle böyle zengin oluyor.” şeklinde cevap gelmişti.
*Zenginlik taktiği değildir.
Millete memur olun diyip duruyordun kendin niye olmuyon 5-6 k alırsın . Zengin olursun, zengin olmak kolay ama insanlar istemiyor. Her ay maaşının en az %20sini kenara at yapabiliyorsan daha fazlasını da atabilirsin. Biriken paraya 5 sene falan dokunma. Sonra o parayla yaitirim yapacaksın, paradan para kazanacaksin . Düzenli bir gelirin olsun gerisi kolay
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne sende ne de buradaki çoğu insanda öyle uygulama açıp para kazanacak ne kafa var ne de istek var. Öyle "nasıl olacak yeaa" diye diye tüketeceğiz bu ömrü. |
Sene 2005 falan olsa açtığın bir site tutardı belki ama şu dönemde a dan z ye her türden site bulunuyor. Hani düşünüp durursun ancak. Şuan böyle işler zor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X