Şimdi Ara

Nasıl zengin olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba fakir bir ailede büyüyen, üniversite okuyan biriyim, işsiz kalacağım gibi düşünüyorum ama bir çıkış yolu bulamıyorum, para kazanmam gerektiğini düşünüyorum, bir işe de girdim ama yaptığımın karşılığını alamıyorum, aileme veriyorum maaşımı, borçları var, her şeye geç kalacağım gibi. Artık bu sıralar kendimi tutamıyorum, üzülüyorum, elimden bir şey gelmiyor, yapamıyorum. Nasıl zengin olabilirim, nasıl elimdeki parayı büyütürüm, ailemi daha iyi şartlar altında görmek istiyorum, tabii herkes ister ama çaresiz hissediyorum. Burada da kendimi belki istediğim gibi ifade edemedim ama sizce nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ortak yaşın genç henüz hiçbirsey için geç değil. Hangi şehirde hangi bölümü okuyorsun bilmiyorum ama sanayide bir oto elktrikçinin ya da ne bileyim bir fayans ustasının, bir sıhhi tesisatçının yanında part time çalış ve işi öğrenmeye gayret et. Emin ol o 2. İşin sana iyi gelir getirecek, boş zamanlarında en azından para kazanacağın bir yeteneğin olur. Çalışmadan para kazanma ya da bir anda zengin olma düşüncelerini kafandan çıkar. Öyle şeyler milyonda bir gelir insanın başına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.