haftada 4 gün köfteci yusufa gideceğine 1 gün gitme pringles al 12.5 tlye migrosta satılıyor hocam :)) |
nasıl sosyalleşebilirim yaş 30 iş para arkadaş yok (2. sayfa)

-
-
ne diyorsun hocam
seni uyarıyorum
düzgün konusmanı
uyarıyorum
-
köfteci yusuf diyorummm köfteeee köffffffffff
-
hocam harbi yaşın 30 mu
bizler bu uzay boşluğunda kaybolduk hocam
glasswaveyoutube
No time for Caution from Interstellar Slowed and Reverb Hans Zimmer is a god amongst menhttps://www.youtube.com/watch?v=PSqKK3BEsH8 -
işe gir otomatikmen arkadaşında oluyor paranda
-
epsilon her konuda yaşın farklı bir karar ver la
-
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oğlum nasıl bitik hayatlar yaşıyorsunuz siz öyle. yapmayın gözünüzü seveyim..hedefler koyun kendinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 30 diyorsun sosyallikten çok işi dert etmen gerekiyor. İş hayatına girersen sosyalliği de yaparsın.
-
Yaş 30mu yuh ben seni 25 Max diyordum
para kazandığı halde sosyal olmayan tek takılan adamlar tanıyorum
-
Bu durum onların kendi tercihidir. Paran yoksa nasil sosyal olacaksin ? Parkta sürekli çekirdek kola yaparak mi dışarda beş kuruşun olmadan boş boş gezerek mi sosyalleşeceksin.
yani imkan olsa dahi sosyal olamayabilirsin buna onlarca sebep sayılabilir , tercihten dolayıda olmayabilir bu durum üstelik
-
sosyalleşipte ne yapacan, kendini doğaya ada, git bi ormanda tarzan gibi yaşa, pörtü böcek yer hayatta kalırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X