Şimdi Ara

nasıl rage yapmadan oynamayı başarıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla çok zor ragesiz oynamak. Adam dominionda üstüme ping atıyor sonra yukarı ping atıyor.ne var diyom, gidip alsana diyo. orda 3 kişi bekliyo daha oyunun başı neyi alıyom. Git sen al diyom bana noob diyo. He babam he ben noob sen pro.
  • Valla ben artık tek başıma girmiyorum. Varsa arkadaşların onlarla gir. Sadece şampiyon denemek için giriyorum tek. Leaver noob feeder falan yüzünden de değil. Yensek bile o kadar zevk alamıyorum tek başıma.

    Arkadaşlarla girecez oyuna skype açık olacak yensek de yenilsek de oyunun muhabbetini yapacaz falan ancak o zaman zevk alıyorum.

    Tek başıma oynayacaksam custom game'lerden ALL RANDOM ALL MID, ALL RANDOM ALL BOT DOMINION oynuyorum. Bunlardan çok daha fazla zevk alıyorum. Size de tavsiye ederim. Evet ip daha az geliyor falan ama amaç zaten zevk almak değil mi?

    East'te MeteoraTR ve Pureblood adlı iki arkadaş var. Belki bu forumdandır bilmiyorum. Devamlı ALL MID ALL DRAFT atıyorlar. Beni de davet ederler hep. Onlarla oynayınca da çok zevkli oluyor custom gameler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mephisto1

    nasıl kendinize hakim oluyosunuz şu oyunu oynarken.hani değişik bi yöntem varsa merak ediyorum.işte oyun bu sonuçta falan gibi değil de oyun içindeyken.mesela karşı takım dragon kesiyor sizin bütün takım ayakta sinyal basıyosunuz kırk kere kimsenin umurunda değil maviyi çalıyolar gene kimsenin umrunda değil, bazen yapamıyorum bırakıyorum bende uğraşmayı.

    isteyen düzgün bi cevap yazdıktan sonra trolleyebilir

    gir arkadaşlarınla aç skype ı bas küfrü bak nasıl rahatlıyosun şahsen dün bi warwick e ettiğim küfürü hayatımda hiç bir şeye etmemişimdir ve bundan zevk alarak cokda hoş bi şekilde sövdüm gayette mutlu oldum bu oyunu oynuyosan sinir katsayın tavandır alayı feeder alayı noob her oyunumda var benim arkadaslarımla 3 kişi giriyoruz 2 de yabancı kesin ya fix noob yani böle bi oyun oynuyoruz ama üzülme tek senin başına gelmiyo hepimiz bu durumdan şikayetciyiz




  • Bazen bizde rage yiyen taraf olabiliyoruzaa şans işi bence bazen gayet iyi takimlara gelebiliyoruz oyle olunca sariyo oyun aa gelgelelim bazen herkez kotu oluyo oyle oluncada kopuyosun oyundan.
  • rage olmadan oynanmıyor maalesef.oyunu bu rage olayını fazlaca yaptığımı düşünmemden dolayı bıraktım zaten.oyunu zevk almak için oynuyorum sinirlenmek için değil.mesela single oynanan bir oyun oynarken de bölümü geçemeyince sinirlenirsin ama save dosyan vardır ve bin kere bile yansan tekrar girersin yani senin bir sonraki oynayacağın oyunu etkileyen bir match making sistemi yoktur.benim ayar olduğum husus bu aslında.aman kaybettim diğer oyunda kazanırım nasılsa diyemiyorsun çünkü lose aldıkça gelen takımlar dahada kötüleşiyor ve senin sinir katsayın sürekli artıyor.şu ölümlü dünyada stres olmak için vakit harcamak mantıklı gelmiyor bana.bu yüzden daha stressiz işlerle uğraşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 2 Nisan 2012; 12:56:10 >
  • Oynadığınız arkadaşlarınız buradansa zaten her zaman alacağınız zevk kısıtlanmış oluyor. Ben arkadaşlarımla oyuna giriyorum ama bu arkadaşlarımın bilgisayarları bir tokat mesafesinde, bir yanlışlık yaptıklarında basıyorum tokatı. Hem etkisi daha hızlı hissediliyor hem de daha hızlı sonuç alınıyor.

    Ama sevdiğiniz adam iyi oynayamıyorsa, yıllar geçmiş fakat oyununa fazla bir şey ekleyemediyse maalesef onlarla oyuna girmek zorunda kalıyorsunuz. Benim arkadaşlarımla oynadığımda oyun kaybetme oranım belki de %80'dir. Beni bu kayıp oyunların yarısında kızdırdılarsa diğer yarısında da güldürdüler, bu yüzden kayıp oyunların çetelesini tutmuyorum. O kayıp oyunlar sevdiğim arkadaşlarımın köpeği olsun. Bir oyun bittiğinde o oyunu hiç hatırlamam (Komik değilse). Bu ruh halini aşılayın kendinize. Her şey o oyun içerisinde. Eğer oyundaki bir oyuncu bir sonraki oyunda yine yanınızda veya karşınızda olsa sizi kızdıracak şeyler yapabilecek potansiyeldeyse şikâyet edin. Ama adam genel olarak iyi fakat küstürüldü ve/ya taktik hatası yaptıysa sinirlenseniz dahî şikâyet etmeyin bile. Bunun ayrımını iyi yapmak, vicdanlı olmak gerek.

    Her insan çok alık, çok mal değilse ikinci bir şansı hak eder. Zaten öyle bir şey olmasa forumdaki LoL başlığında mevcudiyetini devam ettiren arkadaşların %70'i oynamaya değmez olduğundan buradan kimseyle oynayamazdık. Yeter ki tolere edilebilecek kadar mal olun ve sayınız en fazla 1 (Yazıyla bir) olsun. Yoksa iki mal bir oyunu vermeye yetiyor, oyun başı "Öldürmenize gerek yok, sadece ölmeyin yeter. Kendimi iyi hissediyorum, bu oyunu alırız." dediğin eleman "tmmam niko reyizz ;)))dokuz" yazıyor ama 5 dakikada 2 kez ölüyor.

    Sonra bildiğin duaları okumaya başlıyorsun içinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Nisan 2012; 13:24:42 >




  • Guardsman Bob ve bu adam özel ders vermeli
  • Su oyunda en dayanamadıgım sey herseye rage yapanlar.Eminim burdaki cogu kiside ota b.ka rage yapanlardan.İlk lole basladıgımda bi kac kisiyle forumdan ranked girmişliğim var ,support oynarken mid neden ss yazmadın diye dakika 5 rage'e baslıyodu.Su oyunda rage atmak icin bile belli bi seviyede olmak gerekiyo.Karsıdaki ad carry'i feedleyip, bizim ad carry hic bi ise yaramıyo diyen,karşı jungle iki kere geldi sen 1 kere geldin diye jungle'a rage atan oyuncularla dolu oyun.
  • Çok gerekmediği sürece ben de tek başıma girmiyorum hiç bir oyuna. Bence bu oyunun zevki arkadaşlarınla çıkar. Skype'lı, muhabbetle.
    Arkadaşın yoksa da edinmeye çalış. Oyun arkadaşı en azından. Tek takılırken iyi oynayanları ekle, Skype'tan konuşmanız gerekmez. En azından güvendiğin adamlarla party yaparsın. Troll, noob gelme şansı azalır. Rage quit'e ben gıcık olurum. Ne olursa olsun atmamaya çalışırım
  • Rage quit degilde flame den permaya dogru gidiyorum. Ya lastpick solotopumuz olmasina ragmen gider nasus alir topta 0-6 gpyi feedler
    20 dk frozen fallet + trinity bitirdi gp sonrada gel sovme ss roita atsam acir elolari verir belki
  • Quit tuşuna basilmaz ise Rq atmamış olursunuz. Ciddiyim denendi onaylandı.
  • Sabrın sonu selamettir ama bu oyunda sabrın sonu delilik.Daha fazla sabredemiyor insan.Bir yere kadar ancak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kyle Butler

    herşeyi oluruna bırakıyorum. first pick olarak bir çok kez support alıyorum counter yememek için egomu düşünmüyorum oynarken takımı düşünüyorum. 2-3 picklerde top picklediğim zaman bazen 2 oyuncu ben mide giderim diyor. ben top aldığım şampiyon ile bot lanee gidiyorum diğerlerine bırakıyorum topu(morde ve ww ile support oynadım). çok iyi top ve mid oynadığım halde yapıyorum bunu. oyun biterken kimseyi suçlamadan konuşurum. bariz hatalar varsa söylerim. söylediğim kişinin olgunluğuna göre cevap alırım. yeterince olgun değilse zaten muhattap bile olmam.

    Kız olsaydin seninle evlenmek için herşeyi yapardim.


  • 1.30dan sonrası tamamen benim rage benim işim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungler



    1.30dan sonrası tamamen benim rage benim işim

    Gülüşlere gel.Ayrıca bu çocuğu tamirciye versinler.Kayışı fena kopmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurcellonline

    Baslarda zor geliyordu evegt ama sonradan alistim. Kendimi olayin akisina birakiyorum ve ben olaya renk katmak icin Butun surrender lara NO diyorum :D

    daha dün başımıza gelmedi mi :(
  • Oyuna kanacagım mantıgıyla deil de zevk almak ıcın gırersen hic bisorun olmuo.kazanmak ve zevk almak ap ayrı seyler bana göre.
  • maç kötü gittiğinde bile, yapabiliriz, kazanırız diye düşün ve takıma ilet bunu. chati kullan. hep kullan. geri dönülmez noktaya geldiğinde bile takıma faydalı işler yap. bu kadar. eğer takım bu dediklerime ayak uydurmazsa elinden gelen başka bir şey yok.
  • Hiç bir şey yazmayın en iyisi skorlarada hiç bakmayın
  • Ah hasanim ah son zamanlarim cok kotu. Emin ol oynayan ben degilim gibi geliyor. Herzaman yaptigim hareketleri artik yapamaz oldum :( Yaslaniyorum galiba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.