Şimdi Ara

Nasıl pazar yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim hiç anlamıyorum ticaret nasıl yapılır nasıl gb kasarım bilmiyorum tavsiylerinizi bekliyorm...

• ucuza al pahalıya sat :)
  • ucuza al pahaliya sat malesef olmuyor artik. kimse ucuza koymak istemiyor. bol bol takas yapcaksin. degersiz bir itemi daha degerli bir itemle takas yapcan
  • şöle bi örnek vereyim 9 gb su ara +9 cleaverlar piyasada ve alan yok bekliyorsun adamin biri 9 cleaverimi istedi pazarda takasla vermedim basta sona teklifi değiştirip geldi

+9 cleaverimi= +7 chd ve elf belt karsiliginda verdim

zaten chd istiyordum non reb 8 denemek icin iyi oldu kanımca o da 500-550 civari bu ara.

sonra elf belti = mavi trina ve walkry kafalık karsiligi verdim

şimdi satabilrsem son aldıgım 2li 500m etmesi lazım.

Belki bu ötnek fazla karli degil gibi görünebilir ama bu şekilde item yapabilirsin
  • ben hala öle yapıorm
  • Büyük oynamak için para lazım. Bir şekilde en az 1m yap. +7 paper basmak işin başlangıcı. Basıp 3m e sat. 10m civarı olduğunda bdw çıkışı emc ye 2m den kırmızı kutu buying pazar aç. 5 tane kutu alsan onları 3m e yada en kötü ihtimal 2.5me satsan parayı katlamış olursun. Kırmızı kutu alıp satmak benim ticaret dayanağım. Parayı katladıktan sonra yeşil kutu buy kırmızı kutu buy aç. Malum oyunda goxper çok. Açıp kasan banlanan yine kasan çok. Emc ye kırmızı kutu açtığında rogue +5 chitin set buy da aç. 3m den alıp 6me çok rahat satarsın. Bunları yaptıktan sonra zaten 1-2 gb birikmiş olur. Sonra al sat işine girersin. Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 29 Ekim 2009; 18:29:03 >

• Yorumlarınız için tşk sıfırdan başladım için "kenex" dedi qibi yapıcam galiba
  • bdw de ki kutularla bdw kazanırsanız günde para bol olur :D 5 m zten 7 kere günde bdw gir sabah ile gece arası oglen hp gir 1 gb yaparsın 2-3 günde
  • Simdi birileri laf söyliyecek ama genede anlatıyorum.

Ben günde multi client + cosp ile en az 2 en cok 4 karakteri 45 lwl yapabiliyorum.
    2 char icin chitinlerini 5m den satsan 50m para cıkar zaten.Onunlada artık bişiler alıp satarak para kasmaya calısacaksın

Son olarak alıp satmak için moradonda iron bow raptor iron impact buy kurabilirsin

Hepsinden 10m kar yapabilirsin.
  • pazar işi sabır ve bol zaman işi... günlerce pazarda oturup müşteri beklemen lazım... benim sana diycem pazarı sürekli gez sürekli foveri uniq itemlerin fiyatlarını takip et... sürekli konulan itemlerin fiyatlarına bakk çünkü pazarı bilmeyen bazı playerler değerinden çok altına koyabiliyo... 200 m ye +1 wp, 150 m ye murky, 750 m ye roc çekmiştim... ( bunların piyasa fiyatı wp +1 = 700-650, murky en assa 175, roc 830 piyasası)
  • kırmızı kutu ticaretide iyi
  • pazarda gördügün bütün elden kolay cıkabilcek itemlere degerinin altında teklif ver.biraz agzın konssun laf yap felan ucuza al daha sonra bos vaktinde
    pzara koy pm blok koy cekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

şöle bi örnek vereyim 9 gb su ara +9 cleaverlar piyasada ve alan yok bekliyorsun adamin biri 9 cleaverimi istedi pazarda takasla vermedim basta sona teklifi değiştirip geldi

+9 cleaverimi= +7 chd ve elf belt karsiliginda verdim

zaten chd istiyordum non reb 8 denemek icin iyi oldu kanımca o da 500-550 civari bu ara.

sonra elf belti = mavi trina ve walkry kafalık karsiligi verdim

şimdi satabilrsem son aldıgım 2li 500m etmesi lazım.

Belki bu ötnek fazla karli degil gibi görünebilir ama bu şekilde item yapabilirsin

şimdi walkry kafaligi (ederi 100m max) verip +1 reb gogusluk donluk asas chitin ve dual +1 reb md aldim .değişe değişe gidiorum

• konuyu tekrar gordum ve 'nasil pizza yapabilirim?' olarak okudum
  • Upgrade şart şuanki piyasada ticaret için.
  • Ucuzdan alıcaksın piyasayı ezbere bilmen gerek yanlız ne ne kadar eder 1 haftada felan çözersin olayı yavaştan upgrade olayına girme sermaye lazım kaybedebilirsin ama kendine güveniyorsan upgrade işinde iyi para var
  • Şansım var diyorsan +8 Paper basabilirsin Ya da riske girmem diyorsan +7 bas onları sat eline geçen parayla ufak ufak ucuzdan alıp pahalıdan satarsın böyle böyle ufak çaplı paranı kasarsın sonra işini büyütürsün zaten
  • Bence upgrade işi ticaret için değil zevk için yapılmalı. Bunu söylememin nedeni de şu:

Eğer elinizdeki tüm sermayeyi upgradeye yatırırsanız geçmezse batar. Eğer basacağınız item geçmediğinde yerine koyacak kadar paranız yoksa tavsiye etmem. Sermayeyi arttırdığınızda bastığınız item değerini arttırabilirsiniz.(Misal elinizde 5gb varken +7 raptor shard basarsınız.) Umarım anlatabilmişimdir.
  • Upgrade Yap x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupstar

pazar işi sabır ve bol zaman işi... günlerce pazarda oturup müşteri beklemen lazım... benim sana diycem pazarı sürekli gez sürekli foveri uniq itemlerin fiyatlarını takip et... sürekli konulan itemlerin fiyatlarına bakk çünkü pazarı bilmeyen bazı playerler değerinden çok altına koyabiliyo... 200 m ye +1 wp, 150 m ye murky, 750 m ye roc çekmiştim... ( bunların piyasa fiyatı wp +1 = 700-650, murky en assa 175, roc 830 piyasası)

daha önce aldigim mavi trinayi 400 e sattim 110 aldigim trina 130 a gitti olan parayla da

Hero's Valor u 230m e koyan birini buldum cektim.pazari 3 kisi tutuodu biri kacirdi ben girdim cektim gerci sonra adam pm atti yanlis koymusum geri ver vs dedi.vicdanin sızlasin kat kat cikar ins die beddua etti ama reelde markette bi ürüne yanlis fiyat koysalar fiyat senın lehine ise o fiyattan satmak mecburiyetindeler.oyunda olmus bide sonucta ticaret dedim geri vermedim artik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.