Şimdi Ara

Nasıl kilo alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zayıfım. En azından bir 15 kg eksiğim var. Süre sınırlaması olmadan nasıl kilo alabilirim yardımcı olabilecek var mı? Artık yeme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
    İnternette magazin ve reklam içerikler var hep. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayım günde ortalama 3000 kalori almayı başarabilirsem ayda yaklaşık 4 kilo alıyorum

3000 kaloriye erişmek için yağlı ve şekerli tüketmek zorunda kalıyorum ama bu aslında hiç sağlıklı değil

maalesef protein değeri yüksek olan besinlerin kalorisi çok düşük
  • Hiçbir şeyi kafaya takmayıp düzenli hayata geçebilirsen olur. (6 ayda 20kg aldım hiç çabalamadan hemde )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rez

Bir 10 kilo alsam yeter kas falan da istemiyorum bak
  • 6 aydır sabit olan kilom 2 haftada 2 kilo arttı

• 2ay önce 75.1 kiloydum şuan 81kg civarıyım. Yağ oranım %6.7 den %7 küsurlara çıktı. Boyum ise 1.80

İlk ayın sonunda 2.6 kilo almıştım. Bunun 1.8'i kas 0.8'i yağ. İkinci ölçümleri yapamadık salon kapandı corona yüzünden.

2 Aydır düzenli olarak spora gidiyorum. Haftada 3 gün (Tabi karantina yüzünden 2 haftadır evde yapıyorum sporumu, dumbbell setim var)

Günlük 300-400 gr arası karbonhidrat almaya çalışıyorum. Protein alımım ise günlük 100-150gr arası.

Amacım 7-8 kilo daha aldıktan sonra definasyona başlamak
  • Ben öncesinde çok zayıftım, hatta sürekli fast foodla beslenip çok zayıftım.
    Sonrasında stres seviyesinde azalmaya bağlıyorum, günde 4 öğün yiyordum.

• Kas yaparak kilonu artırmalısın. Bunun ıcın spor yapıp proteın agırlıklı beslenmen gerek.
  • Karantina ortamında dünyanın en kolay şeyi kilo almaktır. Hemde istemsiz ve gayret göstermeden. Doğal olarak. Ekmek bu konuda öncüdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 boydayım. 61 kiloyum. Kilo almak için günde 3500- 3700 civarı kalori alıyordum. 2-3 hafta böyle devam ettim. Ama tuhaftır ki, kilo almayı bırak zayıfladım 1-2 kilo. Galiba metabolizmam çok hızlı. Kilo almama vücudum izin vermiyor. Kas da yapamıyorum fazla bu yüzden. Yapıyorum bir şeyler. Dumbell falan çalışıyorum evde yıllardır. Şınav, barfiks çekiyorum. Günde 6-7 saat yürüyüş yapıyorum işim gereği. Sabah 7 de kalkıp, 12 ye kadar da ders çalışıyorum. Belki de yorgunluktan dolayı kilo alamıyorum.

• Bebe bisküvisi ve sütü karıştırıp içebilirisin. Kilo almak istediğim zaman bunu akşam yatmadan 2-3 saat önce yerdim. Öğünler dışında ama bisküvi yedim diye herhangi bir şeyden kısmadan yedim. Kısa sürede etkisini gördüm ayrıca şeker oranı da düşük olduğu için sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin.

• Metabolizma yi hızlandırmaniz lazım agidisler bende zayıfım dr.ye gittim kan verdim temiz çıktı sordum benden sagliklisin kg almana gerek yok dedi Dr. Yahu hicbirsey üzerime olmuyor desemde yok sonra beni dedim diyetisyene yönlendirin başka bir dr.ye gittim o da spora yazil alırsın dedi bu bünyeye hicbirsey yapamayız dedi gerçektende 1.88 boya 67 kg dim 72 ye çıktım sporla iki senede ama askere gidince de tekrar düştüm şayet jandarmaydim bilen bilir askerden geldim bu sefer hacemat yaptırdım yine kg aldım şayet hacamat metabolizma yi hızlandırdığı için yemezsen zayiflarsin yersende kg alırsın şu an yine 72 kg yim yine zayıfım gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Boy bir 80 kilo 58, sanırım benim durum daha kötü

• Sadece hareketsiz evde takılıp tatlı abur cubur yersen kötü şekilde yağ olarak kilo alırsın.
    Öbür türlü yediğin protein miktarını arttırıp hafta da 3 kez ağırlık kaldırırsan kas kütlesi alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.