Şimdi Ara

Nasıl İş Bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıköğretim okuyorum nete falan ilan verdim bazı sitelere ama hiç arayan yok. Başka nerelerden bulabilirim sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 9 Şubat 2015; 13:06:25 >

• Turbo eleman arıyordu yanına, sor istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İneğini Satan Adam

Turbo eleman arıyordu yanına, sor istersen..

Gelsin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Gelsin bakalım

3 gün tatile çıkmış..
  • quote:

quote:

quote:

Gelsin bakalım

3 gün tatile çıkmış..

Hacı nereden buluruz bir akıl ver ?

• Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

Buralarda güzelce cv doldur.Sonra sana uygun ilanları araştır.40 50 tane ilana başvurursun.İçinden 1 veya 2 si döner.O yüzden sana uygun olanlardan olabildiğince başvur.Genelde satış danışmanı ihtiyacı çok oluyor mağazalarda.O tarz yerlere başvurabilirsin.
  • Bende başvurmuştum dönen olmadı sonra cabaladim çağrı merkezine girdim gel gör ki bu da çok zor. Gercekten cok zor bir iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis işi nasıl bulabilirim?
    5 ay önce açıldı
    İş bulamadım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

vakit kaybi bu siteler , iskura git kaydini yaptir

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

Ne için vakit kaybı? Birçok özel kurum İşkur a ilan vermiyor bu tarz özel sitelerde yayınlıyor ilanlarını.Özellikle yönetici kadrosu için.Şuan benim alanımdaki mühendislik için işkur ilanı neredeyse yok işkurda hiç. Ama bu sitelerde bir sürü ilan var.Şartlara uyum sağladığımda da aynı hızda dönüş yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

quote:

Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

Ne için vakit kaybı? Birçok özel kurum İşkur a ilan vermiyor bu tarz özel sitelerde yayınlıyor ilanlarını.Özellikle yönetici kadrosu için.Şuan benim alanımdaki mühendislik için işkur ilanı neredeyse yok işkurda hiç. Ama bu sitelerde bir sürü ilan var.Şartlara uyum sağladığımda da aynı hızda dönüş yapılıyor.

Dostum ben 18 yaşında açıköğretim okuyorum yani vasıfsızım hani o sitelerde bulabilir miyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

quote:

Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

Dostum ben 18 yaşında açıköğretim okuyorum yani vasıfsızım hani o sitelerde bulabilir miyim ?

Açıköğretim derken lise mi yoksa üniversite mi? Eğer üniversite okuyorsan bulursun iş.Çünkü birçok yer lise mezunu istiyor en az.Böyle mağazaların satış danışmanlığı kadroları özellikle alımın en bol olduğu yerler.İhtiyaç bitmiyor oralarda hiç.

• Yarın gel başla

• işkur en iyisi senin için

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    kardeşim öğrenciysen iş bulmak çok zor açık söylüyorum sana ve arkadaşların dediği gibi kariyer net felan saçma sapan siteler iş kurda dahil hepsinde kaydım var oraya ılan verenler dönüp bakmıyor bile hepsi reklam amaçlı veriyor ilanları ve iş kurdaki başvuruları iş verenler okumuyor bile

bende seninle aynı durumdayım aksam okula gidiyorum ve başvurduğum iş ilanlarından aldıgım cevap söyle adamlar 7,5 saat çalışmayı oda asgari ücret bile zor verirken part time 12 saati tam zamanlı olarak görüyor sömürmeye alışmışler resmen e aksam okula gıtmem gerek ? birine gidiyorum hiç tanımadıgım adam 10 15 yıllık iş sözleşmesinden bahsediyor hiç tanımadıgım adam dıyor anlasamadıgım cıkardıgım cok oldu dıye eee ben senle anlaşamassam nolucak kaldıkı daha ıyı ıs buldum bölümümle ilgili orayı bırakıp senın 1000tll verdiğin yerdemi calısayım kısaca iş arayanların verdıgı ılanlar 18 yaşında 50 yıllık tecrübeli elaman aranıyor gibi saçma sapan ilanlar açıkcası

allah kolaylık versin gerçekten zor iş bulmak böyle sömürücülerin arasında tanıdıgın yada meslegın yoksa cok zor

• İl ilçe?

• Kariyer.nete giriyorsun adam gibi en ince ayrıntısına kadar DOĞRU bilgilerle dolduruyorsun önüne gelen UYGUN OLAN SANA işlere başvuruyorsun neredeyse hepsine baş vur. 4 tane başvurdum 3ü dondu en hızlısına gittim başladım birisi işi imzalarken aradı i got The job big boy dedim kapattım. Ciddiyim. Metro grosmarketti girdiğim iş, konusu da var csb diyene

Doğru olan bir şeyi, neden eksilerler ki anlamıyorum. Bir eksi gelmiş. Ne oldu, sizin dünyanızda kariyer.net'ten iş bulunmuyor mu? Buldum diyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 10 Şubat 2015; 2:16:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplar için sağolun ben yinede verdiğiniz siteleri bir deneyeceğim denemekten zarar gelmez. Başka tavsiyeniz varsa yazarsanız iyi olur pek tecrübem yok.

@kesikparmak

Lise hocam.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Şu an da çalışıyorum, nasıl bulduğumu söyleyeyim. Üniversite okuyorum, arkadaşım yeri geldi çalışmış zamanında yeri gelmiş ortamlara akmış, barda orada burada akmış. Dedim ki iş lazım, belli çevresi olduğu. Emin misin dedi, evet dedim sadece sigortasız olsun. yoksa burs gidiyor. Gittik mado'ya. Adama anlattı beni, beni de çağırıp. Temiz bir kardeşimiz, işe ihtiyacı var dedi. Adam dedi burada olmaz, ama dedi bu cadde komple bizim. Simit sarayı, mado falan hepsi tanıdıkmış yani anladın mı. Bir telefon etti, alo elemana ihtiyacın var mı falan konuştular. Gittim görüştüm ertesi gün. Ondan da sonraki gün de başladım, hatta günlüğüm bile var.

Ki o arkadaşım da nasıl bulmuş onu da söyleyeyim, 100 TL'ye ihtiyacı varmış dalmış o mado'ya demiş ki 100 tl verin bir hafta çalışayım acil para lazım. Kabul etmişler. Öyle yani.

Bu mesajdan anlayacağın 2 şey var, Birincisi cesaretli olmak. ikincisi de çevreni kullanmak. Korkma, en fazla 1 ay çalışıp çıkarsın. ama 1 ayda da bir işin nasıl olduğunu öğrenirsin. Çık la caddeye git bir bizimle çalışmak ister misiniz yazan dükkana iş arıyom de otur konuş. Olmadı bir çay içer kalkarsın ne olacak, ayıp şey mi. değil.

• quote:

Kariyer.net
    yenibiris.com
    secretcv

Tekirdağ-Çorlu işkur'a da gittim, 3 aylık iş lazım dedim adama, eleman arayan yerlere gönderdi 2 tane. İkisine de 3 aylık kabul etmiyoruz falan dediler. Halbuki adam kesin kabul eder falan demişti.

Tabii herkesin tecrübeleri farklıdır pek kıyas istemez, konu sahibi arkadaş deneyecek ve görecek.
  • Torpil yoksa zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.