Şimdi Ara

Nasıl güçlü olurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ilk olarak dalga geçmeniz için açmadım bu konuyu. Başlıyorum..

Şubat'ın 22'sinde 15'e gireceğim. Ortalama 43 kiloyum. Zayıfım, yemek yiyorum fakat hiç kilo alamıyorum. Çorbayı ekmekle yerim hatta bir keresinde çorba çok güzel olmuştu bir ekmeği bitirmiştim. Neyse kasım %1 bence çünkü hiç kasım yok. Sınıftakiler sataşıp sataşıp duruyorlar. Yani kısacası eziğim. Seneye lise hayatım başlayacak. Gideceğim lisede %70 dövülürüm yani bir kere bile kavga etmedim. Güçlü olmak istiyorum derken kendimi savunabileyim yeter. Zaten bir kavgada çok iyi olursam bir daha sataşmazlar her halde veya biraz kaslı olursam. Balfix midir nedir her neyse onu çekiyorum bazen evde doğal gaz borularında ama hiç bir faydası yok olmuyor kas mas. Yardım edin kendimi savunmak istiyorum şimdiden öğrenemessem büyüyünce de ezik biri olacağım yani eve hırsız girse ne var ne yok veririm bir şey yapmasın diye.

• Gucsuzsun diye ezmezler seni merak etme sen millete laf atip satasmassan kimse seni dovmeye merakli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bi' ektomorfluğu araştır.

• TWD izlemişsin kapamadın mı hala bişeyler?
  • Ozguvenin yoksa her turlu dayak yiyeceksin , ama tavsiyem yasin kucukken bir spora basla (muay-thai,kick box ..)

• TWD izledim çünkü bir ara zombiler basar diye dünyayı.

Laf atmam ama şimdi arkadaşlar arasında konuşurum çok *iç diye bazı arkadaşlarımda koşar söyler ona falan filan.
  • IJessicaAlbaI I kullanıcısına yanıt
    Kendime güveniyorum ama şu ana kadar hiç kimseden dayak yemedim gerçek anlamda yani kaş göz patlaması gibi. Bazen arkadaşlarımla kavga ediyorum yani bozuşuyoruz barışıncada diyorlar hiç dövemiyorsun ama sinirlenince çok fena vuruyor diyorlar.
  • böyle yaparsan tabi dayak yersin güç dediğin şey senin kasın kalıbın değildir güç kararlılığındır güç senin duruşundur güç senin bakışlarındır zannediyor musun karşındakiler sana meydan okuyanlar çok güçlü yüzüne tüm gücünle bir tane vur sonra birdaha bak...

• Reney kullanıcısına yanıt
    Vururum ama elime güvenemiyorum yani çok çelimsiz çok zayıfım. Tüm gücümle vursam elim kırılır gibi korku hissi var içimde. Birde sonra arkası filan gelir falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

böyle yaparsan tabi dayak yersin güç dediğin şey senin kasın kalıbın değildir güç kararlılığındır güç senin duruşundur güç senin bakışlarındır zannediyor musun karşındakiler sana meydan okuyanlar çok güçlü yüzüne tüm gücünle bir tane vur sonra birdaha bak...

aynen dalsın 70 kiloluk birine görsün ebesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaxus

ne var la çocuk?
  • Ben kendime dedim zaten
  • İştahın yok belliki olsa da ektomorf vücut tipine sahipsin , vucut geliştirme için erken yaşın ama sana weight gainer almanı öneririm kilo almak için onun dışında sağlam beslen günde 50 gram kadar protein almalısın bunun araştırmasını yap hangi besinerle bu proteini alırsın vs.
  • NükleerAkaryakıt kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim. Başka ne yapabilirim.
  • Kendine güven asla başkası için ya da arkadaşların için davranışlarını değiştirme ve son olarak dayak yesende korkma

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaxus

Tamam teşekkür ederim. Başka ne yapabilirim.

Kahvaltıdan sonra mısır gevreği ye sütle birlikte , birde bol bol boza iç
  • tililicus t kullanıcısına yanıt
    Aslında bir kere dayak yesem alışırım her halde. Arkadaşlarımda öyle herkes öyle diyor.
  • NükleerAkaryakıt kullanıcısına yanıt
    Mısır gevreği yerine nesquik yesem olmaz mı zaten kahvaltı yapmıyorum annem babam işte ablamda sabahcı ben öğlenciyim bir şey yapamıyorum ama mısır gevreği gibi hazır şeyleri yerim.
  • Arkadaşların dediğine bakma sen, şaçma sapan kavgadan uzak dur ama gururunu incitirseler dişine göstermekten çekinme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.