Şimdi Ara

Nasıl çıldırmıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Halen nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Bunca olanlara bunca bilinmezliklere rağmen çılgın atmamanız takdire şayan ben ise her makaryosun günü çıldırmamak için mucize olması gerekiyor halen nasıl yaşıyorum şaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ulan şu ülkede benim kadar çıldıran bir kişi göster kendimi kesicem

1 kişi diyorum

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Hayat harika ekonomik sıkıntılarda olmasa kusursuz olabilirdi neden çıldıralım?

• Benim neslim doların aşırı yüksek olduğu her şeyin pahalı olduğu dönemlere alışkın elektronik eşyaları en fazla hayal edebiliyorduk. Daha önce de bunları görmüş olduğumuz için şu an sizlerin yaşadığı bunalımı yaşamıyoruz.

Bizim için sıradan zamanlar bunlar. Deneyim ile alakalı sanırım.

batarsak batalım a*k, elimizden geleni yapıyoruz işte zamanı gelince.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olaylardan sonra kesin emin oldumki memlekette halen haddinden fazla cahil var, bu topluluk oldukca artık hic bir düzelme beklemiyorum ben 2002 2010 arası bu rahatlıgı yasadım elektronik olarak ondan sonra bir şey göremedik yaş oldu 38 dahada zannetmiyorum, bu memleketi ekonomik anlamda rahata cıkarmak cok zor, kendimi gectim 2 aylık bebegım var onu düşünüyorum napar ne eder diye YAZIKLAR OLSUN BU MEMLEKETİ BU HALE GETİRENLERDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 20 Aralık 2021; 16:0:33 >

bebecik napıyor iyidir inşaallah. durumlar nedir, nasıl gidiyor hayat?  

• otobanda 120ile gidiyorsun, yol ip gibi.. hız sabitleyiciyi aldın 120ye. yolda zırt pırt tabela değişiyo 80e in radar var,köprü var zart zort.. ama biliyorsun ki tabelalar eski ve klişe tabela işte.radar madar yok köprü varsa banane 120fix gidiyorsun.sorun çıkmıyo.bluetoothdan açmışsın müzik..
    saatlerdir gidiyorsun o sırada araba hafif bir yokuşu tırmanıyor ve tırmanış 4-5dakika sürdü ve hız yine 120 ama dönemeçli değil. derken yükseklik git gide artmış ve görüş mesafesi düşmüş derken birden yokuş aşağı başlıyor ve önünde kamyon direkt durmuş kaza olmuş zincirleme herkes birbirine girmiş en az 30 araç birbirine girmiş en arkada kamyon ve sende kamyona giricen belli yani durma ihtimalin yok. o durumda oturup ağlamazsın bağırmazsın direksiyonu bırakmazsın son ana kadar ne yapabiliyorsan onu yaparsın ve bu sırada buraya kadarmış böyle biteceğini tahmin etmemiştim dersin.

yani ortada bir oyun varsa oyunu kuralına göre oynarsın. bağırmak çağırmak işe yaramaz. önemli olan oyunları görüp ona göre adımlar atman lazım.boşvererek hiçbir sorun çözülmez git gide daha zorlaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 14 Eylül 2022; 8:55:41 >

• Herşeyin zamanı var

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.