Şimdi Ara

Nasıl bir laptop almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle iyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık 6 yıldır Playstation kullanıcısıyım. Ps4'ün çıkmasıyla hemen aldım fakat özenerek topladığım masaüstünün yüzüne bakmıyorum. Kambur oturmaktan belim ağrıdı diyebilirim. Arada arkadaşların ricasıyla zorla 1 2 saat Counter- Ko PVP vs giriyorum fakat bu ses ve tek bi odaya bağlı kalma gerçekten çok sinir bozucu oldu. Dediğim gibi oyun için PS4 kullanıyorum. İdarelik bir laptop almak istiyorum fakat kafamı çok kurcalıyor. Nasıl bir laptop almalıyım diye düşünüyorum. Bir türlü karar veremedim. Ailem masaüstünü geçen yaz aldıkları için açıkcası laptop alın demeye pek yüzüm yok kendi başıma alacağım. E öğrenci olduğum için de pek iyi birşey alamam. Core 2 duo falan almayı düşündüm bir de foruma yazayım dedim.
    Ortalama şöyle bir laptop nasıl olur?
    -C2Duo T7300-T7200-T6600 gibi bir işlemci
    -3-4 Gb ram
    -250-320gb hdd
    -Ekran kartı olarak pek birşey bilmiyorum açıkcası laptoplarda sistemi pek anlamayamadım ama İntelin ekran kartı oluyomuş heralde
    Neyse arkadaşlar Laptobu nasıl kullanacağımı söyleyeyim sizde bana uygun bir şeyler söyleyin diyelim o zaman yada yanlış parçaları çıkarıp doğru parçaları söyleyin. Cs - Knight gibi basit oyunlarda kasmasını istemiyorum. Sık sık film dizi izlerim bunlarda sorun çıkarmasın (çıkarmaz heralde ). Genel kullanımda kasma vs yapmasın. Ne yapmalıyım arkadaşlar bana nasıl bi laptop gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Lenovo G580 tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/lenovo_notebook/lenovo_ideapad_g580_59_366729__notebook

Laptoptan vazgeçip i3 3220 işlemcili masaustu aldım iyi mi yaptım kotu mu yaptım bilmiyorum ama pişman değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş bütçeni söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.