Bildirim
Nasıl atacağım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rom oyunlarını hafıza kartına atıcan supercard ın icine takıcan supercartı gba slotına takıcan bide başka bir kard var ds slotına takıp oynıcan cok basıt yani
super card ıı nerden ne kadara aldın?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
pardon soruyu tam okumamışım
supercardına a uygun olan hafıza card ı alıcan (sd,minisd,microsd vb...) tabi yanında vermişlerdir veya sen almışta olabilirsin, sonra bu hafıza card ını card reader a takıp bilgisayardan romları atıcan sonrada oynican

supercard ı nerden aldın?
edit:duzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 21 Aralık 2006; 16:08:09 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Satan arkadaştan herşeyi hazır olarak aldım..
Bu arada sorunu çözdüm..Sağol!_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: aydogan
Satan arkadaştan herşeyi hazır olarak aldım..
Bu arada sorunu çözdüm..Sağol!
onemli deil

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
arkadaş sorunu çözmüş gerçi ama, ilerde yardıma ihtiyacı olanlar için söyliyim.
atlanan bir şey var. o da oyunları ds karta atmadan önce romları supercard programı ile convert edip convert edilmiş halini atmak gerek. oyunları convert edince hem oyunu, hem de save dosyasını bir atmanız gerek sd karta. o kadar._____________________________ ne saçma!!
-
arkadaşlar ya oyunları attımda mp3,video işini halledemedim..
O işleri nasıl halledeceğiz?Acil =)_____________________________ -
o da hallodu gerçi ama yine anlatyım :)
moonshell programı kurman lazım karta. moonshell bildiğiniz mediaplayer gibi ev yapımı bir program. filmleri bunun foramtına çevirip seyredebilrsin. mp3leri direk at gitsin
_____________________________ ne saçma!!
-
Selam arkadaşlar yine ben!
Pokémon Diamond save olmuyor abilerim o kadar denedim ama?Buna bir çare bulacak var mı?_____________________________ -
ya ben o oyuna baktım da çok japonca
nerde save edildiğini bir türlü anlayamadım. doğru yerde save ettiğine emin misin?? belki save diye başka birşey yapıyorsundur??
_____________________________ ne saçma!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler