Şimdi Ara

Nasıl araba alacağız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
8
Favori
32.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hollanda,Fransa bizden bin kat daha iyi durumda ama halk koyun değil en ufak bir zorlukta,zamda,kısıtlamada her yeri ateşe veriyorlar onlardaki cesaretin %1'i bizde olmadığı için ötv,mtv,kdv veriyoruz,bu aptal halk devleti kutsal dokunulmaz gördükçe bir kurtuluş yok

  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt

    akplisin yani

  • Araba mı ?

    2016 yılında sattığım 57k km deki 2008 model passatım, şuan satışta olsa ortalama o zamanki bedelinin üstüne 70.000 TL koymuş idi. Bu nasıl bir saçmalık yahu ? Bu nasıl bir düzel, ahlak ve manevi iç rahatlık

    Logitech G25-27 felan bakıyordum. Geçen sene yada 2019 da sanırım. 1.400 TL gibi rakamlarda seyir ediyordu. Hayırdır kardeşim !! Şuan ki rakamı hayırdır yani ? Sebep

    Bir koli (orta boy) 30 lu yumurtayı 14 TL den alıyordum. XL boyu 16 TL, XXL boyu 19 TL idi. Şuan neden yüksek ? Hayırdır !

    Herşeyin fiyatı her satıcıya göre yükseldi. Yükselmesi için dövizi bahane ettiler. Ulan yumurtanın, nasıl kullanıldığı belli olmayan ikinciel arabanın fiyat artmasının sebebi nedir ??

    Bu bir art niyet göstergesidir. Bu bence oranını bilemem ama şuan olağan her şey kalleşlik gibi.

    Sorgulanması gereken bir diğer husus ise yönetimin bu duruma el atmamasını kabullenmek. Bu yönetime bunun veya yapılanın hesabını (yada parmağı olan kimse) hukuk ve kurullar dahilinde sormayan / sorgulamayan da şahsi görüşüm haindir.

    Hain olmadığını iddaa edenler de ya saftirikdir yada sempetizandır.

    Bu devir de arabalar halen satılıyor, alınıyor. Akıl işi değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Babam aldı 2019 Aralık'ta 150 bine 2011 1.8 Cgi c180 , hatasız 55 bin km idi, şimdi 300 bin. Ne babamın araba 300 eder, ne de biz niyetlensekde şimdi 150*1.2=180 bine o arabadan alabiliyoruz. Alan aldığı gün kardaydi, haa zorla aldırdım baba al al artar fiyatlar diye, teklif etsem 200 bine ben alayım, vermez :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vain

    Bu tuşlu telefonu lüks görme olayı gerçekten yaşandı (4:00 dan sonra)




    Alıntıları Göster

    ciddi olamaz bu insanlar ya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Bu mesaj silindi.

    Taktığın o gözlüklerle, anca önünde giden arabaları görürsün. Marketlerde asılı olan, raflarda asılı olan, galerilerde yazılı olan fiyatlarını görmez bilmezsin. Herkes nasıl alıyor demişsin o herkes burada işte. Alamıyoruz arkadaşım. Şahin'e 30 bin istiyorlar. Sıfır arabalara galericiler çöküyor. Biz hala beş inşaat şirketi besleyip, saraylar yaptırıp, afyon tüccarlarını besliyoruz.


    Ama senin de yaptığın anormal demiyorum. Sen ve beğenenler, siz busunuz. Adamların bilmem kaç yılında yazdığı kitaplarda tasviriniz var. Dante size özel katman ayırmış.


    Ama rica ediyorum kendinizden yola çıkıp milletin aklıyla dalga geçmeyin. Bak konjonktür değiştiğinde twitterda parayla hashtag alıp, destek arıyorsunuz. Hayır o değil, nasıl bir şey olduğunuzu bilmeden içine sürüklediğiniz ailenize yazık be kardeşim.





  • Aileden vs bir yardım olmadan maaşlı bir çalışanın araba alması neredeyse imkansız artık. Maaş derken asgari ücret demiyorum bu arada. Ha et yemem makarna yerim evden işe işten eve giderim hayvan gibi yaşarım diyorsanız o zaman başka




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 26 Ocak 2021; 0:5:16 >
  • Daha oraya gelemedik gida enflasyonu aşmak lazım önce insanlar doğru düzgün beslenemiyor. Orda burda dillendirilince yeni farkedildi. Söz konusu olmasa kimsenin umrumda olmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yharf

    Valla ne yalan söyliyim üniversite okuyanları görünce ben de gülüyorum. Tabii ki onlar da ellerinden geleni yapıyorlar ama malesef doktor olsalar bile bmwye mercedese binemeyecekler muhtemelen

    Üniversiteler şuan bomboş umut satmaktan başka bir işe yaramayan ticaret kurumları oldu.


    Oralara heba edeceğiniz paralar ile bir iş üzerine girişimde bulunmanız daha mantıklı.

  • Parayı Lidyalılar, Vergiyi Sümerler, Verginin Vergisini de Türkler Bulmuştur.

    Fazla sey yapmayin.
  • Evet yazdıklarınızın gerçek olması hakikaten çok üzücü.ekonomide devülasyon tek mucize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sene boyunca b sınıfı araba için çalışmak yerine yalakalık yap bazı dini gruplara katıl aktif trol ol 6 yıl sonra d sınıfı makam arabası alırsın. Hadi ÖTV ve MTV ile.
  • Ustte eleman ulke disina cikmak için okuyorum yazmış. Üniversitede herkesin hedefi oydu, herkes onun için okuyodu ama ne hikmetse hepimiz yine burda kaldık  

    herkes bir umutla yaşıyor işte, aklını kullanan erkenden ticarete atılıyor; girişime atılıyor kısacası, yolunu buluyor. İnsan büyüyünce anlıyor bunları.

    Fakat yine söylüyorum çalışan, çabalayan herkese; kısacası emeğe saygım sonsuz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togg cikacak ya yerli ve milli (yersen)
    Sudan ucuz satilicak
    Kapisilicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin daha kötüsü tünelin ucunda 2023 ten önce ışık gözükmüyor hatta bırak 2023 ü hocam 2030 hatta 2040 yılına kadar bi gelecek göremiyorum ben bu ülkede. Şu zihniyetten kurtulabilirsek önümüzdeki 50 yıl içinde o zaman bu yazdığın şeyleri rahat yapar hale geliriz  Bizim çocuklarımız refah içinde yaşar bizden geçti. Ben de 22 yaşında biri olarak bunu söyleyebiliyorum rahatça. Bir gün içeri atılırsak malum partiyi eleştirdiğimiz için o zaman artık nolur bilinmez.

  • Oyuncak araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt

    Kuru ekmek yiyorsan aç değilsin var birde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.