Arkadaslar pek laptoplardan anlamam yeni bir laptop almayı düşünüyorumda acaba zahmet olmassa alttaki laptop ile iligili fikriniz nedir.Beni cezbeden 5 yıl garantisi oldu ama ekran kartı aklıma takıldı.Öyle aşırı sistem isteyen bir uygulamada kullanmıycam sadece 3-5 yıl sorun cıkarmasa yeter.Birde toshibada ısınma derdi cok diyolar fikriniz nedir acaba.Tesekkurler simdiden
Arkadaslar pek laptoplardan anlamam yeni bir laptop almayı düşünüyorumda acaba zahmet olmassa alttaki laptop ile iligili fikriniz nedir.Beni cezbeden 5 yıl garantisi oldu ama ekran kartı aklıma takıldı.Öyle aşırı sistem isteyen bir uygulamada kullanmıycam sadece 3-5 yıl sorun cıkarmasa yeter.Birde toshibada ısınma derdi cok diyolar fikriniz nedir acaba.Tesekkurler simdiden
kesinlikle parasın hak eden bir ürün. 5 yıl garanti gerçekten iyi. ama garanti şartları neler öğrenmek laım. kullanıcıyı yanıltan reklam çok piyasada. 5 yıl garanti der. alır kullanırsın bi arıza olur. biz 5 yıl garantiyi sadece tuş takımına vermiştik demesinler :) toshıba soğutma olarak gerçekten çok iyi. o yüzden biraz pahalıdır diğer markalara göre. kaldıki öyle pcyi yoracak bir işte yapmam diyorsun. bence alınabilir. ancak şöyle bir durumda aklıma geliyo normal işler kalkıpta bu parayı vermek sanki iyi değil gibi. ama yinede karar senin. bence parasını hak ediyor.
Eyw hocam tessekkur ederim .2-3 sene idare etsin diye o aralıkta istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme