Şimdi Ara

Nasıl 40 50 li yaşlara kadar yaşıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 21 yaşındayım hayattaki çoğu şeyi deneyimlediğimi düşünüyorum daha önümde 40 olmaya 19 sene var ki ben 15 16 yaşımdan beri hayatta var olmaya başladım yani 21 e kadar 5 sene geçmiş gibi düşünün bu durumda 19 sene hiç bitmek bilmeyen bir zaman gibi geliyor

Bide bazıları 80 yaşına kadar falan yaşıyor hayat aşırı monoton oluyor büyük ihtimal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    hayat tatlıdır , bir amacın / konum veya paran yoksa ,

muhtemelen büyül bir hayal dünyasındasın,

Sanat , spor , magazin , siyaset ve ht kulip dünyasını takip etmen yeterli.

Aile ve mesleki zenginlik de var tabi , duygusal bağlar , hayat enerjisi vb.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Param var sanat spor magazin siyasetle uğraşım yok ben genelde pazarlama insan psikolojisi ve manipülasyon ile uğraşıyorum belkide bunlarla fazla uğraştığım için böyle hissediyorumdur

Bir zaman sonra en yakınının bile sevgi saygı durumundan dolayı değilde sana yüklediği belirli imajlardan dolayı yanında olduğunu biliyorsun bir insana nasıl nüfuz edeceğini biliyorsun aşk dostluk sadakat hiç büyülü gelmemeye başlıyor hepsinin olmasındaki sebepleri biliyorsun neleri yaptığında kimin neye dönüşeceğini biliyorsun

Aslında cahil kalsaydım daha mutlu olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 3 Haziran 2025; 21:50:23 >
    Cahillik ( bazen ) mutluluktur denilir,

paranız, düzenli geliriniz , birikimleriniz, maddi durum ve mal varlığınız ( çevrenize göre ) yüksek olsa bile , muhtemelen çok daha fazlasına sahip orta yaşlı veya çok yaşlı insanlar hala yaşamlarına devam ediyorlar ( Rahmi koç )

Başkalarının zihni okumak / gerçek his ve düşüncelerini bilmek nasıl bizi mutlu etmeyecekse ! Sizin durum da zihinsel bir yıpranma/yorgunluk oomuş olabilir.

İmkan dahilin de çevreniz den biraz uzaklaşmak , doğa - tatil ve sevdiğimiz bir yönde yardımda bulunmak size iyi gelecektir.

Ben kemal kılıçdaroğlunu çok kıskanırım mesela ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 3 Haziran 2025; 22:12:12 >
  • Ben foruma üye olduğumda sen daha dünyada yokmuşsun geçen sürenin hızını sen hesapla,

• 20den 30a gitmem dun gibi

• Bir yerden sonra otopilota bağlıyorlar aynı iş aynı ev. Aile geçim derdi falan. Klasik avam meşgaleleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşini güçü yaşadiğin yeri değiştirir isen belki yaşamin güzel oldugunu yada hayata karşi mücadeleni daha sıkı tutarsin gibime geliyor.Cok basit anlamiş basit yaşiyorsun gibi senin yorumlaman biraz ezbere olmuş gibi sorumluluk sahibi olursan anlarsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorumluluklar mesela

Evlenme gibi bir niyetim yok

Bazıları sana katılmamış ama ben de sana katılıyorum hatta böyle düşünen tek ben değilmişim dedim.

İnsanlar farkındalık veya yoğunluk seviyelerine göre zamanı farklı algılıyorlar çoğu insan zamanın çok hızlı geçtiğinden dem vurur ama bende tam olarak öyle çalışmıyor.

Belki sende hep yavaş geçiyordur ama bende hızlanıp yavaşlatabiliyor.

Bazı günler bir hafta gibi bazı haftalar ay gibi bazı aylar ise yıl gibi geçiyor hatta öyleki çoğu insan geçmişe döndüğunde dün gibi ne çabuk geçti der.

Ben geçen hafta olmuş bir olay için üstüneden en az bir ay geçmiş gibi hissediyorum zaman çok yavaş akıyor bazen ise normal insan hızında ve bu akışa bakarak.

40lı 50li yaşlara nasıl gelinir nasıl yaş alınır ön göremiyorum şu an gençliğimdeyim çocukluğumdan bu yana en az 3 ömür geçmiştir o kadar uzun geliyor hiç dün gibi demiyorum.

• Can tatlı tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Ne yaşadığını sorabilir miyim?

• 17 28 arası 1 nefeste geçti omg

• 20li yaşlar su gibi geçiyor valla ben hala alışamadım yaşıma  

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt
    Valla ben 20 den 21 e kadar 4 sene geçmiş gibi hissediyorum

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Vay be hocam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Sen bile yoktun dünyada, forumun 8m halini bilirim ben araştır bakalım 8m siteleri ne imiş,

• Zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorsun bile.
    En güzel yaşlar 20li yaşlarmış kıymet bilin.
    Yaşım:35

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Beni kaç yaşında zannediyorsun bilmiyorum hocam ama şöyle diyeyim ben vardım dünyada  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.