|
selam arkadaşlar, iki senedir OKB (takıntı) hastalığıyla uğraşıyordum. hiç arkadaş edinemedim o yüzden. lisede tek arkadaşım vardı. en iyi arkadaşımdı ancak o da iki aydır konuşmuyor benle. 4 yıldır bi kıza platoniktim geçen yıl açıldım, istemedi. ama deli gibi seviyordum kahroldum kabul etmeyince. sonrasında 1 ay flört gibi konuştuk ama ben öyle sanmışım sadece. kendi üniversitesi başlayınca soğuk yapmaya başladı ve umut vermediğini söyledi şu anda da arkadaşız güya ama bı kere buluştuğumuz olmamıştır. sonrasında da malum sınav senesi.. mezuna kaldım bu yıl tekrar girdim ve gideceğim umarım. sınav zamanı sadece dersle uğraşıyordum. evde hazırlandım. çok zorlu süreçti benim için. dershaneye falan gitmedigim için yine arkadaş edinemedim. sınav bitince her şeyin düzeleceğini sanıyordum. tek arkadaşımla gezeriz tozarız diyordum ama dediğim gibi onla da konuşmuyoruz artık. ne yapacağımı bilmiyorum. yaşıtlarım gibi yaşamıyorum. sınavdan sonra dizi, kitap vb takıldım ama çok sıkıldım bu durumdan. bi nebze de olsa rahatlamak için ilk defa buraya yazıyorum saçma şeyler yazmış olabilirim ama hiç iyi hissetmiyorum ve sonsuza kadar böyle olacak gibi hissediyorum. şimdiden yazacaklarınız, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler