Şimdi Ara

NASIL 19 YAŞINDA GİBİ YAŞAYABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, iki senedir OKB (takıntı) hastalığıyla uğraşıyordum. hiç arkadaş edinemedim o yüzden. lisede tek arkadaşım vardı. en iyi arkadaşımdı ancak o da iki aydır konuşmuyor benle. 4 yıldır bi kıza platoniktim geçen yıl açıldım, istemedi. ama deli gibi seviyordum kahroldum kabul etmeyince. sonrasında 1 ay flört gibi konuştuk ama ben öyle sanmışım sadece. kendi üniversitesi başlayınca soğuk yapmaya başladı ve umut vermediğini söyledi şu anda da arkadaşız güya ama bı kere buluştuğumuz olmamıştır. sonrasında da malum sınav senesi.. mezuna kaldım bu yıl tekrar girdim ve gideceğim umarım. sınav zamanı sadece dersle uğraşıyordum. evde hazırlandım. çok zorlu süreçti benim için. dershaneye falan gitmedigim için yine arkadaş edinemedim. sınav bitince her şeyin düzeleceğini sanıyordum. tek arkadaşımla gezeriz tozarız diyordum ama dediğim gibi onla da konuşmuyoruz artık. ne yapacağımı bilmiyorum. yaşıtlarım gibi yaşamıyorum. sınavdan sonra dizi, kitap vb takıldım ama çok sıkıldım bu durumdan. bi nebze de olsa rahatlamak için ilk defa buraya yazıyorum saçma şeyler yazmış olabilirim ama hiç iyi hissetmiyorum ve sonsuza kadar böyle olacak gibi hissediyorum. şimdiden yazacaklarınız, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle 31 yaşında avukat bir ağabeyin olarak, bu konuda herhangi bir psikolojik eğitim vs. almamış birisi olduğumu, yazdıklarımın tamamen mantıksal düşüncem olduğunu bilmeni isterim.

Fazla arkadaşın olmamasının başlıca sebebi sosyalleşecek ortamının bulunmaması olduğunu düşünüyorum. Yani evde oturduğun yerden nasıl sosyalleşeceksin zaten.

Bunun için yaz kampları oluyor, çadırlı festivaller oluyor, oralara katılabilirsin. Tek başıma olur mu diye düşünme, bal gibi de olur. Kendine güven yeter.

Hiç olmadı zaten bir üniversiteye yerleşeceksin, aynı dersliğe gide gele bir çok arkadaşın olacak, hepimiz aynı yollardan geçtik. Kendine güven, cesaretli ol yeter.

• Sonsuza kadar böyle olmayacak, üniversiteye başladığında mutlaka arkadaş çevren olacaktır. Şuan bu durumdan bunaldıysan spora başla, salonda yeni insanlarla tanışabilirsin. Olmaz diyorsan al basket topunu bir basketbol sahasına git oradaki insanların arasına karış. Bu da olmaz diyorsan dans kursları falan var oralara gidebilirsin. Bu da olmaz diyorsan doğa yürüyüşleri, kamp falan yapan toplukuklar var oralara bakabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.