Şimdi Ara

Nashville - (2012 - )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Nashville - (2012 - )




    ABC' nin yeni dizisi Nashville, 10 Ekimde sizlerle.

    Country müziğin, yıldızı sönmekte olan efsanevi eski kraliçesinin tahtı, yıldızı yeni yeni parlayan genç bir şarkıcı tarafından sallanmaktadır. Aşk, güç, para, aile ve müzik hakkında bir drama.

    Rayna James hala spot ışıklarının altındayken, yerini Juliette Barnes'a kaptırmamanın savaşını vermek zorundadır. Yapım şirketi Rayna'nın Juliette ile beraber bir turneye çıkmalarını istemektedir. Rayna'nın istediği son şey ise; bu saygısız, yeteneksiz ve huysuz kızla aynı sahneyi paylaşmaktır.

    Henüz keşfedilmemiş bir söz yazarı olan Scarlett O'Connor, Rayna'nın kariyer yıldızlarını tekrar parlatmasının anahtarı olabilir mi?

     Nashville - (2012 - )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 13 Ağustos 2012; 1:26:38 >







  • başlasın da bakalım tadına
  • Hayden Panettiere beni çeker bu diziye, bir bakarım en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akcura

    Hayden Panettiere beni çeker bu diziye, bir bakarım en azından.

    kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wheatley

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akcura

    Hayden Panettiere beni çeker bu diziye, bir bakarım en azından.

    kesinlikle.

    izledinizmi acaba
  • son iki gün.
  • başlasın bakalım o zaman
  • tvde yarım yamalak izlemiştim ama konusu birazda olsa bu filme benzemiyor mu sizcede

  • Nashville.S01E01.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PMP

    ilk bölüm çıktı izlemedim

    Bu konuyla bu dizi tutmaz diyorum
  • iniyor, bakayım bende bi.

    revolution faciasından sonra bakalım bu nasıl olacak.
  • zikal türünün televizyonda başarıya ulaşmasının ardından bu türü veya bu türe benzer yapımları televizyonda göreceğimizi hepimiz biliyorduk. 3 sene önce Glee'nin başattığı akım geçtiğimiz sezon da Smash'in yakaladığı başarı ile doruğa ulaştı. Tabii ki bu arada HBO'da yayınlanan farklı bür tür olarak geçse de içerisinde bolca müzik barındırdığı için Treme'i de bu kategoriye alabiliriz.

    Bu dizilerin başarılarının ardında ardından geçtiğimiz sezon ABC'den de bir müzikal dizi geleceği haberleri kulisleri sarmıştı. Yaz aylarında ise ABC'den resmi açıklama geldi. Bu sezon müzikle ilgili Nashville ABC'de olacak. O günden bu yana dizi hakkında yazıldı, çizildi, merak edildi ve geçtiğimiz hafta dizi ABC'de yayınlandı. Kanal ve yapımcıların da bolca söylediği gibi dizi müzikal değil, içinde müzik olan bir drama. Bunun en önemli sebebi ise dizinin ana konusunun "müzikten para kazanan kişiler" olması. Tabii ki diğer müzikallerde de durum böyle ancak bu sefer yan konular işin içine daha fazla dahil.


    Dizimiz Country müziğin efsanelerinden Rayna James'in yeni nesle ayak uyduramaması, prodüksiyon şirketiyle arasının bozulması ve şarkılarının eskisi kadar dinlenmemesi ana temasıyla başlıyor. Rayna James'in yeni neslin dinlediği tarzda müzik yapmaması ve kayıtlarının eskisi kadar rağbet görmemesi üzerine yapımcısı ona, yeni nesli en büyük yıldızlarından Juliette Barnes ile işbirliği yapmasını, aksi taktirde kendisinden desteklerini keseceğini ibraz eder. Juliette Barnes karakteri ise yeni neslin yıldızlarından, şarkıları tüm Teenage'lerin dilinden düşmeyen bir genç star. Ancak gençstarın erken şöhreti bulması ve karakter olarak şımarık bir tip olması nedeniyle Rayna'nın nefret beslediği isimlerden birisiyken kariyerinin onun ellerinde olması onu çileden çıkarmaktadır.
    Genç yıldızımız Juliette ise bu durumu öğrenince Rayna'ya hayatı zehretmek için elinden geleni yapar. Yıllardır Rayna ile çalışan vokalistle görüşüp kendi yanına çekmek, müzik piyasasında onun adına kötü itibarlar bırakmak gibi her şeyi yapar. Rayna'nın ise bir karar vermesi gerekmektedir; ya şımarık Juliette ile ortak olur, ya da müzik hayatı biter.

    Bunun yanı sıra dizide bolca konu var. Rayna'nın iş hayatı dışında aile hayatı da sorunludur. Kocası iflas etmiş, babası şehrin en zenginlerinden ancak kızı ile arası çok kötü olan bir karakterdir. Şehirde yakın zamanda yapılacak seçimler için Rayna'nın babası Lamar Wyatt için bu seçimler çok önemli olup kendi adamını sokacaktır. Bu "kendi adamı" dediği kişi de zor durumda olan Rayna'nın eşi Teddy'den başkası değildir. Artık Rayna'yı daha çok sorun beklemektedir. Babasıyla düşmanca yaşarken kocası ile babası işbirliği yapmış ve Rayna'yı da bu işbirliğine alet etmeye çalışmaktadırlar. Aile hayatında bu denli zor kararlar Rayna'yı beklerken bir o kadarı da iş hayatında beklemektedir.

    Rayna'nın aile hayatında yaşacaklarından kaçısı olmadığını düşündürseler de ilk bölüm itibariyle iş hayatında önemli gelişmeler var. Rayna'nın destekçilerinden Glenn yağmurdan kaçmak için bir bara girer ve orada harika bir şarkı söyleyen iki genci görürler. Bu iki genç kendi yazdıkları şarkıları bestelemişler ve söylemektedirler. Bunun üzerine hemen Rayna'yı arar ve şarkıyı dinletir. Bu da Rayna için yeni bir umut ışığı olur. Bakalım bu yetenekli isimler Rayna'nın kariyerini yeniden ayağa kaldırabilecek mi?

    Kişisel fikrime gelecek olursak Juliette Barnes karakterine hayat veren Hayden Panettiere ismi bile diziyi izlememek için başlı başına bir etmen. Dizi boyunca keyifle izlesem de Hayden'in olduğu her sahne rahatsız olarak izledim(kişisel bir durum) Dizi bitmesine yakın "sanırım devamını izlemem" desem de son sahnede dinlediğim harika iki ses beni tekrar diziye çekti. Tanıtımda da bahsettiğim bu mükemmel iki genç ve harika parçaları insana "sadece bunlar yüzünden bir şans daha verilir" dedirtmeyi başarıyor.

    Diziyi müzikal ümidiyle izlerseniz benim gibi biraz hayal kırıklığı yaşarsınız. Ancak içerisinde müzik olan bir drama olarak izlerseniz ise beğeneceğinizi düşünüyorum. Dizideki oyuncu kadrosu da çok güçlü olmasa da her biri alanında başarılı isimler olunca(Hayden hariç) dizi kendisini izletiyor. Özellikle Rayna rolü için Connie Britton biçilmiş kaftan olmuş. Kendisini bir çoğumuz Friday Night Lights'tan Tami Taylor olarak hatırlayacak.
    Dizinin sonundaki başarılı performansı bulmasam da buradaki uzun trailer'ın 2:28 saniyelerinden itibaren bahsi geçen sahneyi(ikiliyi) görebilirsiniz.





  • ABC'den Nashville hayranlarını rahatlatan açıklama geldi! Nashville müzik dünyasının arka planında gerçekleşen olayları ekranlara yansıtan ABC'nin 2012-2013 sonbahar televizyon sezonunda ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Nashville, akşam saatlerinde kanaldan yapılan resmi duyuruyla tam sezon onayını kaptı!

    Geçtiğimiz haftalarda Dan Fogelman'ın yaratıcısı olduğu kanalın yeni komedisi The Neighbors ile Shonda Rhimes'ın yaratıcısı olduğu Scandal'a tam sezon onayını veren ABC, böylelikle bu sezonki üçüncü tam sezon onayı kararını açıklamış oldu.

    Entertainment Weekly'nin haberine göre, bu kararın ardından ilk sezonunu garanti altına alan Nashville'in 13 bölümlük ilk sezon bölüm siparişinin sayısı dokuz ek bölümle birlikte 22 bölüme yükselmiş oldu. Dizinin en azından Mayıs ayına kadar bizlerle olacağını söyleyebiliriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AcarCagdas

    Nashville.S01E01.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PMP

    ilk bölüm çıktı izlemedim

    Bu konuyla bu dizi tutmaz diyorum

    bende tutmaz diyordum hatta iptal sanıyordum meger 5.sezon gelmiş, şaşırdım
  • 5. Sezonunda olan bir dizinin konusunun bu kadar az ilgi görmesi garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.