Şimdi Ara

NASA Uzaylılarla İletişim Kurmak Üzere!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uluslararası çalışan ve adından sıkça söz ettiren hacker grubu Anonymous, hiç beklenmedik bir açıklama yaparak, NASA’nın uzaylılarla bağlantı kurmanın eşiğine geldiğini açıkladı.

    Yaptığı büyük hack saldırıları ile gündeme gelmesinin yanı sıra protest tavrıyla birçok hayran da edinen hacker grubu Anonymous, NASA ve uzaylılarla ilgili bir video paylaştı. Hack grubu hazırladığı videoda Amerikan Ulusal Uzay Ajansı'nın uzaylılarla temas etmek üzere olduğunu iddia etti. Bu iddia da Profesör Thomas Zurbuchen'in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji komitesi toplantısında söz alarak, yaptığı konuşmaya dayandırıldı. Zurbuchen'in konuşmasında uzaylıların varlığını ve onlarla bağlantı kurulmak üzere olduğunu itiraf ettiği de belirtildi.

    "Medeniyetimiz, evrendeki yabancı hayatın kanıtlarını keşfetmenin eşiğinde. Uzaylı yaşamı arayan tüm farklı faaliyetleri ve misyonları dikkate alarak, tarihteki en derin, keşfedilmemiş keşiflerden birini yapmanın eşiğindeyiz" ifadelerini kullanan Thomas Zurbuchen'in böylece uzaylıların varlığını ve NASA'nın onlarla bağlantısını kanıtlamış olduğunu da ortaya çıkarmış oldu.

    Birkaç ay önce NASA Saturn'ün uydusu Enceladus'ta hidrojen keşfettiğini duyurmuş ve uzayda canlı yaşamının başlaması için gerekli olan bu madde böylece ilk kez görüntülenmişti. Bunun ardından Kepler ile yapılan taramalar sonucunda içerisinde yaşam olma ihtimali yüksek olan onlarca gezegen keşfedilmişti. Tüm bu yeni keşiflerin ardından Anonymous tarafından hemen aşağıda görebileceğiniz videonun yayınlanması, ilerleyen günlerde oldukça ilginç haberleri alacağımızın da bir göstergesi olabilir.


    Konu Videosu:https://www.youtube.com/watch?time_continue=196&v=9KiogU2LCTU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda_Kenan -- 26 Haziran 2017; 15:6:50 >







  • Kaynak:Tamindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benle kimse iletişim kurmadı yalan haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook onaylı yüzde yüz bilgidir paylaşalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stephen Hawking bu konuda şöyle uyarıda bulunmuştu: "Bu gezegende yapılan araştırmalardan dolayı eğer herhangi bir uzaylıya denk gelirsek bizi büyük bir tehlike bekliyor olabilir. Bu yüzden uzaylıların ne kadar gelişmiş türler olduğunu öğrenmeden, gelen iletişim sinyallerine cevap vermemeliyiz. Eğer cevap verirsek dünyayı büyük bir tehlike bekliyor olacaktır. Gelişmiş bir uygarlıkla karşılamamız halinde Kristof Kolomb ile karşılaşan Kızılderililerin durumuna düşebiliriz. Biliyorsunuz o işin sonu iyi olmamıştı" demişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKIYE



    NASA Uzaylılarla İletişim Kurmak Üzere!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 26 Haziran 2017; 15:37:55 >
  • Uzaylı diye bişey yok beaaa

    Muaaaaas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 yıl sonra belki. Daha aya çıkıldığı bile tartışılıyor ne uzaylısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.