|
Bildirim
İnanamadım
|
Yalan bunlar
Süper devlet algısını diri tutmak istiyorlar Gidip çöllerde çekim yapıyorlar Paraları da savaşlarda kullanıyorlar |
sanki alta eski yapıvar üstüne kum serpilmiş gibi.
La gene Devon adası Kanada olmasın :) |
Düz dünyacılar'da dünya yuvarlak diyor, ama küre (top) değil, çevresi buzullarla çevrili ve evet güneş ve ay çok yakın diyorlar.
Bence'de bu olasılıklar çok yüksek, çünkü bana göre yuvarlak dünya'da moleküler yapıdaki su'yu (denizler/okyanuslarda'ki) tutmak, (ki; suyun bir ağacın kökünden girip en tepeki yapraklarına kadar tırmanabildiği düşünülünce fln,) pek mümkün görünmüyor, yani su, yuvarlak dünya üzerinde tutunamaz/durdurulamaz bir yapıda, bir kürede akla yatan bir izah'ı yokken, hele'ki döndüğü söylenen bir kürede asla izah'ı olamaz. |
ben inanamadığım gibi hayretler içerisideyim.
|
Saçının teli kadar uzay üzerine kitap okudum ben. Kopernikten, Galileo, Batlamyus’tan başladım. Sen git tiktok’tan, youtube’den uzay videoları izle yorum yap.
|
Acep hangi mars'ta uçurmuşlar bu alet'i ? Tüm haritalarda gizlenen Arizona'nın bazı bölgelerinde mi, 51. bölgede mi yoksa Antartika dedikleri yerin bir bölgesinde mi ?
|
Suyun uzaydan geldiğini söylüyorlar,öyle de olması lazım mantiken,zaten sıcaklıktan kızarmış bir kürede suyu bırak çok şey buharlaşır,peki fıldır fıldır dönen bu küreye uzaydan gelen su nasıl santifürij-merkezkaç etkisine yakalanmadan yeryüzüne inmiş? Aklım almıyor,yani küreyi kabul etsek bile tamamen kendiliğinden herşey oluşmuş diyemeyiz ,görünmez bir güç müdahalesi var... daha canlı çeşitliliğine,demir,madenler,güneş-ay kürenin gök katmanları(atmosfer,stosfer,iyonesfer vs.)yeryüzünün canlılığın devamı için elverişli olması,bunlara girmiyorum bile.
|
bu saçmalıklara inanan varmı yav ula heli kopter neyi iterek havada kaliyormuş
NASA resmen ilah olmuş hergün yeni bir saçmalık ve inanan bir çok koyun sorgulayan hiç yok Allah CC gönderdiğim kitabı bile sorgulayın düşunun aklınızı kullanın diyor ama bu nasayı kimse sorgulanıyor. günümüz insanının beynini kuş a taksak ters uçacak okadar cahil bı nesil okuşmuş vesselam |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 16 Mart 2023; 15:19:57 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 16 Mart 2023; 15:59:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 16 Mart 2023; 19:18:8 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak etme, inanan'da arizonadaki çöllerde çer çöp toplarken, dünyadan nasıl kaçtık kurtulduk diye muhabbetler edecek. |