Şimdi Ara

Naruto (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Mangayı okumasaydık, birçok olayı baya beklemez zorunda kalırdık, böylesi daha iyi

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Mangayı okumasaydık, birçok olayı baya beklemez zorunda kalırdık, böylesi daha iyi

1-2 sayı okudum bende sarmadı manga ya.Belki dergi halinde elimde olsa daga çok zevk alırdım
  • 112. bölümü şimdi izledim. Zaten altyazı çıkmamış, tam olarak anlamadım ama önemli değil de zaten. Sonunda bir sonraki bölümün özetini gösterdiler, yani asıl bölümün . Çok merak ettim yeni bölümü, bilmeme rağmen. Direk mangasına baktım tekrar. Animede izlemek ayrı bir zevk verecek.

Bunu da içimden geldiği için öylesine yazdım Naruto'yu tek solukta izlemiştim ben, beklemeden yeni bölümlerini.Shippuuden'de böyle önemli bölümleri bekleyince unutmuşum resmen animesinin nasıl olduğunu.

Naruto Has Returned!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 10 Haziran 2009; 22:10:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 11 Haziran 2009; 21:42:59 >

Orjinalden alıntı: linkin_park20

Yuukimaru kamilinden kurtulduk sonunda.

. You are the only one I can return to muhabbetinden gına gelmişti.Ayrıca Sasukeye niye herkes "Zaskeeeeeee!!!!" diye bağırıyor?. Önüne gelen bağırıyor çocuğa

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

113 niye hala çıkmadı

sen nerden izliyosun çoktan çıktı da çünkü

hatta sasuke orochiyi doğramaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 13 Haziran 2009; 11:42:50 >

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

113 niye hala çıkmadı

RealityLapse den indiriom

quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

113 niye hala çıkmadı

RealityLapse den indiriom

Ben Narutogetten izliyorum koleksiyon yapıcam diyosan torrente düştü çoktan
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Yalnız herkes Sasuke çok daha güçlü diyor da Naruto'nun son bölümlerde kurbağalarla geliştirdiği jutsular çok etkili olabilir ilerde, hele o 2 kurbağanın babaları kadar büyüdüğünü düşünsenize bi .Birisi su diğeri alev elementi kullanıyor, Naruto'da da rüzgar elementi gücü var...Yani şimdiden 3 element gücüne sahip Naruto, ve bence şu anda olmasa bile ileride Sasuke'yi geride bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RadagasT_ -- 13 Haziran 2009; 19:12:00 >

Orjinalden alıntı: _RadagasT_

Yalnız herkes Sasuke çok daha güçlü diyor da Naruto'nun son bölümlerde kurbağalarla geliştirdiği jutsular çok etkili olabilir ilerde, hele o 2 kurbağanın babaları kadar büyüdüğünü düşünsenize bi .Birisi su diğeri alev elementi kullanıyor, Naruto'da da rüzgar elementi gücü var...Yani şimdiden 3 element gücüne sahip Naruto, ve bence şu anda olmasa bile ileride Sasuke'yi geride bırakır.

O jutsular filler, o jutsular mangada yok.
    Yani unut o hareketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 13 Haziran 2009; 19:24:21 >

quote:

Orjinalden alıntı: _RadagasT_

Yalnız herkes Sasuke çok daha güçlü diyor da Naruto'nun son bölümlerde kurbağalarla geliştirdiği jutsular çok etkili olabilir ilerde, hele o 2 kurbağanın babaları kadar büyüdüğünü düşünsenize bi .Birisi su diğeri alev elementi kullanıyor, Naruto'da da rüzgar elementi gücü var...Yani şimdiden 3 element gücüne sahip Naruto, ve bence şu anda olmasa bile ileride Sasuke'yi geride bırakır.

O jutsular filler, o jutsular mangada yok.
    Yani unut o hareketleri

Yapma yaw. Mangayı okumadım ama o kadar çalışma sadece 1 kere kullanmak için miydi Eğer bi daha kullanmayacaksa acil yeni jutsular öğrenmesi lazım bi tek Rasengan ve Kage bunshinle hokage olunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RadagasT_ -- 13 Haziran 2009; 19:29:46 >

Hadi bırak çizimleri, vücut hareketleri gerçekçi olsun.Kütük gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 13 Haziran 2009; 19:59:15 >
  • ben 113. bölüm ile ilgili hayal kırıklıgı içindeyim. su saçma fillerlardan sonra muhteşem bir dönüş bekliyordum naruto'dan. ilk 10 dakika zaten zaman geçirmek için geçmişten kesitler sundular. orochiyle kabutonun saçma sapan konuşmalarını izledik. şu fillerlardan sonra yapımcıların izleyicilerin zevk almasını seçecegini sanıyordum, yanılmışım. parayı seçtiler. tebrik ediyorum kendilerini, en sevdigim anime serisinden beni soguttular.

ben arık mangadan takip ediyorum.

Orjinalden alıntı: Zizoux

Ya bu çizimler neden kötüleşti Hiç eski hava yok.Yok yok kötüleşmedi, direk dandikleşti.Animasyonlar da öyle.Gurenli bölümlerden beri böyle.Animenin havası kaçıyo valla.

Hadi bırak çizimleri, vücut hareketleri gerçekçi olsun.Kütük gibiler.

Diğer sahneler için birşey demeyeceğim ama ben Sasuke'nin, o Chidori kılıcını kapıdan Orochimar'nun kollarına sapladığı sahneyi daha hareketli bekliyordum, ama oldukça sade ve yavaştı...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.