Şimdi Ara

Naruto (619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Şu saçma bölümleri izleyince şeytan diyor geç mangaya

Orijinalden alıntı: Rock.Lee

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Sonraki bolumun fragmaninda gordugum kadariyla parsomenin icerigini gostermisler sasirdim

O perşomende gösterdiği nedir acaba ? Boynuzlu birinin resmi var hiç yabancı gelmedi.

Agir spoiler icerir sabredecen artik

Aslında pek de spoiler sayılmaz. Zaten animeyi dikkatli seyreden biri ne olduğunu hemen çözmüştür. Animede 2-3 kere gösterildi.

Spoiler yemeden duramıyorum artık anlatırmısınız ne olduğunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Glόin

Ya beyler onu bırakında ben şu Sakura'nın ölmesini istiyorum sırf Naruto üzülür diye kıyamıyorum

Hocam mangayı güncel olarak takip ediyorum inanın bi' ara manga sıkmaya başlamıştı her hafta mangayı hadi bu bölüm Sakura umarım ölüyordur diye açıyordum sayfaları.

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Ya beyler onu bırakında ben şu Sakura'nın ölmesini istiyorum sırf Naruto üzülür diye kıyamıyorum

Hocam mangayı güncel olarak takip ediyorum inanın bi' ara manga sıkmaya başlamıştı her hafta mangayı hadi bu bölüm Sakura umarım ölüyordur diye açıyordum sayfaları.

Herkes aynı şeyi söylüyor ama bıktım bu lanet fillerdan

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Abi baya kızdan hazetmiyorum ya... Sürekli Naruto'ya akıl verme çabaları ,Naruto'yu yumruklaması bile sinirlerime dokunuyor artık.
    Tıbbi ninjutsu dışında hayvani bir güç var kızda Sasori olayından beri bir halta yaramadı namussuz. Bi de bi bölümde içinden düşünüyodu Narutoyla Sasuke kapışsa ikisi de ölümün eşiğine gelse ilk hangisini kurtarırdım acaba diye orda ipler iyice koptu benim.
    Arkadaşla izliyoruz oturup ikimizde ana avrat düz gidiyoruz Sakura'ya.. Hele o bunların küçüklüklerini gösteriyolar sürekli Sasuke'nin kıçını yalayıp Naruto'yu ezmesi beni iyice delirtiyor.. Bunca zaman boyunca Naruto'nun arkasına saklanmış bi insan kendini bi bok zannediyor..Forever Hinata ulan yemişim Sakura'yı.. Kendimi animeye fazla kaptırdığım için böle ciddi konuşuyorum yoksa kim takar ama cidden acayip kıl kapıyorum Sakura'ya öyle böyle değil...
    Ulan yeri geldi Sasuke Sakura'yı gebertiyodu az daha Naruto kurtard
    ı..Ulan aşk mı kalır böyle bir olaydan sonra inşallah Sasuke'yle olan bir dahaki karşılaşmalarında Sasuke Sakura'nın kalbini şöle bi iyice parçalasın da kendine gelsin şu kız.
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • Hinata Naruto'ya kavuşamadan ölürse kahrolurum.
  • Sinema/TV bölümünden arkadaşlarla Sakura'ya olan nefretimi yeteri kadar döküyorum ama pc başına geçince içim içimi yiyordu..Sayende burada da rahatladım artık saolasın.
    @TheDcdy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 13 Eylül 2013; 17:41:15 >

Bu OST'yi Kimse Orjinal Atmamış Sanki Biraz Daha Değişikti

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

Orijinalden alıntı: Rock.Lee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Sonraki bolumun fragmaninda gordugum kadariyla parsomenin icerigini gostermisler sasirdim

O perşomende gösterdiği nedir acaba ? Boynuzlu birinin resmi var hiç yabancı gelmedi.

Agir spoiler icerir sabredecen artik

Aslında pek de spoiler sayılmaz. Zaten animeyi dikkatli seyreden biri ne olduğunu hemen çözmüştür. Animede 2-3 kere gösterildi.

Spoiler yemeden duramıyorum artık anlatırmısınız ne olduğunu?

Sen bilirsin günah benden gitti pm atıyorum

dediğiniz gibi 2. müzik animede olan değil.. daha farklıydı.. ve daha güzel geldi bana animedeki hali..(belkide oyundan falan atmışlardır bunu. hiç oynamadım gerçi oyunları ama aklıma bir tek bu geliyor)

Orijinalden alıntı: arseniCem

obito's death theme'den sonra beğendiğim en yeni 2 soundtrack...

dediğiniz gibi 2. müzik animede olan değil.. daha farklıydı.. ve daha güzel geldi bana animedeki hali..(belkide oyundan falan atmışlardır bunu. hiç oynamadım gerçi oyunları ama aklıma bir tek bu geliyor)

Road to Ninjadan Atmışlar Sanırım.Animede daha Sade ve Güzeldi Dediğiniz Gibi.

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • 2. parca road to nınja fılmınde gecıyordu sanırım.
    &amp;#9556;&amp;#9552;&amp;#9552;&amp;#9559;
    &amp;#9553;&amp;#9608;&amp;#9608;&amp;#9553;
    &amp;#9553;(O)&amp;#9553;&amp;#9835; &amp;#9834; &amp;#9835; &amp;#9834;
    &amp;#9562;&amp;#9552;&amp;#9552;&amp;#9565;
    &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608;
    Min- - - - - - - - - - - -&amp;#9679;Max
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Keikosh

Bana iyi dövüş olan bi bölüm söyleyebilirmisiniz.Normalde izlemiyorum ama dövüş sahnelerini fln merak ediyorum nasıl diye.Şöyle harbi dövüşlü narutolu bi bölüm söylerseniz sevinirim...

İlk seri 48. bölümü izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;#9556;&amp;#9552;&amp;#9552;&amp;#9559;
    &amp;#9553;&amp;#9608;&amp;#9608;&amp;#9553;
    &amp;#9553;(O)&amp;#9553;&amp;#9835; &amp;#9834; &amp;#9835; &amp;#9834;
    &amp;#9562;&amp;#9552;&amp;#9552;&amp;#9565;
    &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608; &amp;#9604; &amp;#9608;
    Min- - - - - - - - - - - -&amp;#9679;Max
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.