Şimdi Ara

Naruto (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • O zaman ilerleyen saatlerde gelicek heralde çift bölüm 23 dk olamaz
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • Oha şimdi 327 filler mı

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• melkor kyuubviyi anlatan bölümler çok uzun olduğu biçin onu anlatan filler tadında bir bölüm olduğunu söylemiş izlesem mi izlemesemmi karar veremedim şimdi
  • yav arkadaşlar filler falan yok. flashback ile filler'ları karıştırmayalım. o gördüğünüz flashback'lerin çoğu mangada var zaten. ha üstüne fazladan flashback atmış animatörler o ayrı ama bölüm filler değildi. 327. bölüm de açıkçası kötü değildi. Mizuki ile kapışmış olduğu serinin ilk bölümü, Haku ile kapışması ve Jiraiya ile tanıştığı gibi pek çok güzel flashback'ler var. İzleyince ''vay be, ne kadar büyümüş bizim kerata'' dedirtiyo insana. Zaten Jiraiya'yı 1080p izlemek bana yetti. 328. bölümde ise daha az flashback ve filler var. Daha izlenebilir. 329. preview'inde gördüğümüz üzere bayağı büyük olaylar olacak. Animeciler kaçırmasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 29 Ağustos 2013; 20:03:08 >

anime ne demek şimdi tam olarak

tüm çizgi filmler anime sayılıyor mu?

kof karakterleri anime sayılıyor mu?

anlatın panpalar
    s3 trio 3d 2mb ekran kartı, lite-on 4x cdrom, 33.600conexant modem,1.2GB quantum fireball harddisk, creative soundblaster radyolu kendinden amfili isa ses kartı, 16mb 8ns sd ram.3.5inch floppy. 100 adet te disket
  • 2 bölüm birden flashback kastık ayıp ya oldu olacak Kuuyibi'nin çocukluguna inseydiniz ne bilim manitası çoluğu çocugu varmı öğrenirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 29 Ağustos 2013; 21:16:21 >

Animeler, genelde mangaların televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır. OAV veya OVA denilen videolar şeklinde de piyasaya sürülebilirler.

Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir... diyor vikipedi dedemiz. Eskiden olsa açıklamak daha rahat olurdu upuzun rengarenk saçlar, kocaman gözler dedin mi direkt anime olduğu belli olurdu ama günümüze baktığımızda birçok anime bu çizimleri sıradana indir(yükselt)gedi.

Tüm çizgi filmler anime sayılıyor mu? Sayılmaz çizgi film daha genel olduğuna göre dediğinin tam tersi geçerlidir.

KOF'ın karakterleri anime karakteri olarak kabul edilemez sanırım. Çünkü animesi video oyunlarından çok zaman sonra çıktı. Animeden video oyunu yaparlarsa onun karakterleri anime karakteri olur ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 29 Ağustos 2013; 21:19:30 >

Gerçi şu şekilde de düşünmüş olabilirler, 570-571 manganın milat bölümlerinden, animeye de 2-2,5 bölüm harcadıkları için, belki bu iki bölümü bölmek istemediler. Çünkü bu şekilde bakınca 329, gelmiş geçmiş en iyi Naruto bölümü olmaya aday.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Ağustos 2013; 21:39:26 >

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Anime, animasyon veya çizgi film anlamına gelen Fransızca kökenli, Japonca bir kelimedir.

Animeler, genelde mangaların televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır. OAV veya OVA denilen videolar şeklinde de piyasaya sürülebilirler.

Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir... diyor vikipedi dedemiz. Eskiden olsa açıklamak daha rahat olurdu upuzun rengarenk saçlar, kocaman gözler dedin mi direkt anime olduğu belli olurdu ama günümüze baktığımızda birçok anime bu çizimleri sıradana indir(yükselt)gedi.

Tüm çizgi filmler anime sayılıyor mu? Sayılmaz çizgi film daha genel olduğuna göre dediğinin tam tersi geçerlidir.

KOF'ın karakterleri anime karakteri olarak kabul edilemez sanırım. Çünkü animesi video oyunlarından çok zaman sonra çıktı. Animeden video oyunu yaparlarsa onun karakterleri anime karakteri olur ancak.

teşekkür ettim ;)

daha iyi anladım böylece

s3 trio 3d 2mb ekran kartı, lite-on 4x cdrom, 33.600conexant modem,1.2GB quantum fireball harddisk, creative soundblaster radyolu kendinden amfili isa ses kartı, 16mb 8ns sd ram.3.5inch floppy. 100 adet te disket
  • Bir sonraki bölüm serinin en önemli olaylarından birini işleyecek. 1 hafta beklemeye kesinlikle değecek bu bölümde umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elevator

bölümü izlemedim ama 329'un preview'ine baktım ve diyebilirim ki adamlar fazladan filler koymuşlar. çünkü bugün naruto'nun kcm2 halini görebilirdik. hani mangada da pek çok flashback vardı ama onları göstersen bile kcm2'ye hayli hayli zaman kalıyordu. yine naruto'nun animatörleri yapmışlar yapacaklarını.

edit: 328'e baktım ve çok hoşuma gitti. eskiden olmuş önemli olayları yeni teknolojiyle 1080p izlemek çok hoş. zaten gerekliydi bu bölümler. hemen pat diye malum olayı yapmak olmazdı. en azından asıl bölümün haftaya olduğunu öğrenmiş olduk.

Malum olay derken ?

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 327 - 328 LEŞ.

adamlar hala geçmişten ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. 328 sonlarına doğru esas konuyu yakaladık ama hiç yetmedi.
    manga animeden 1350876145656358 bölüm ileride olmasına rağmen hala böyle ayaklara yatmaları trajikomik.

bu arada naruto bize nasıl şampiyon gibi gösterilmek isteniyorsa artık? Tabi yersen.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

bölümü izlemedim ama 329'un preview'ine baktım ve diyebilirim ki adamlar fazladan filler koymuşlar. çünkü bugün naruto'nun kcm2 halini görebilirdik. hani mangada da pek çok flashback vardı ama onları göstersen bile kcm2'ye hayli hayli zaman kalıyordu. yine naruto'nun animatörleri yapmışlar yapacaklarını.

edit: 328'e baktım ve çok hoşuma gitti. eskiden olmuş önemli olayları yeni teknolojiyle 1080p izlemek çok hoş. zaten gerekliydi bu bölümler. hemen pat diye malum olayı yapmak olmazdı. en azından asıl bölümün haftaya olduğunu öğrenmiş olduk.

Malum olay derken ?

animeciler için spoiler olur diye yazmadım. bi dahaki bölüm olacak.

quote:

quote:

Malum olay derken ?

Bir dahaki bölüm olmssa da bolum sonundaki preview de net gorurler
    Bu arada su anki endingde adamin sesi ne kadar hoş ilk 3 sn

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • quote:

quote:

quote:

Malum olay derken ?

329 ile ilgili herkes bomba şeyler olacak diyor.Sabırsızlıkla bekliyorum bende.Umarım beklediğimize değer.

Fragmandan anlaşılıyor zaten Naruto birşeyler yapıyor Kyuubi ile.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Opening degisse bari

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • İlk defa narutoya başlayacağım bu sippuden falan ne oluyor arkadaşlar ve nereden indirip izleyebilirim. İngilizce olsa daha iyi olur. Yani japonca sözlü ve ingilizce altyazı. TÜrkçe altyazı değil olru ama ingilizce tercih. Hem de ingilizce pratik yapıyorum o nedenli.

M1 MacBook Air
  • Kardeşim bu animeye , anime kidz diye bir kanaldan bakıyor , geçen bende baktım hoşuma gitti . Kakashi yi begendim , adam karizma

Isim olmasa bakardım belki hepsine , siz nereden izliyorsunuz , japonca seslendirme türkçe altyazı gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1lac

Kardeşim bu animeye , anime kidz diye bir kanaldan bakıyor , geçen bende baktım hoşuma gitti . Kakashi yi begendim , adam karizma

Isim olmasa bakardım belki hepsine , siz nereden izliyorsunuz , japonca seslendirme türkçe altyazı gayet iyi

hd olarak indiredebilirsiniz ha uğraşamam derseniz turkanime.tv yeterlidir
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.