Şimdi Ara

Naruto (608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • http://www.animeavenue.net/naruto-shippuuden-episode-327/
    327 yumulun

çok dandikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 29 Ağustos 2013; 14:05:17 >

328 yumulun

aksiyonu azdı, yavaştı ama sonu çok güzel bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 29 Ağustos 2013; 14:26:44 >

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • Bu hafta filler koydular ama 2 bölüm koydular
    Haftaya guzel bölüm olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Ne umutlarla bekledim mesajları görünce bütün moralim bozuldu

Anladınız ne demek istediğimi !

Orijinalden alıntı: Rock.Lee

Kötü bölüm olacağını sanmıyorum. Son zamanlardaki bölümler gayet güzel ve aynen devam edeceğini umuyorum. Çizimler de biraz düzelirse harika olacak.

Demiştim ben sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümü izlemedim ama 329'un preview'ine baktım ve diyebilirim ki adamlar fazladan filler koymuşlar. çünkü bugün naruto'nun kcm2 halini görebilirdik. hani mangada da pek çok flashback vardı ama onları göstersen bile kcm2'ye hayli hayli zaman kalıyordu. yine naruto'nun animatörleri yapmışlar yapacaklarını.

edit: 328'e baktım ve çok hoşuma gitti. eskiden olmuş önemli olayları yeni teknolojiyle 1080p izlemek çok hoş. zaten gerekliydi bu bölümler. hemen pat diye malum olayı yapmak olmazdı. en azından asıl bölümün haftaya olduğunu öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 29 Ağustos 2013; 15:52:20 >

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • @KKM

yeni duydum mangayı yakalamak için fiil yok diye duydum merak ettim gerçekse çok güzel olucak

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Orijinalden alıntı: Rock.Lee

Kötü bölüm olacağını sanmıyorum. Son zamanlardaki bölümler gayet güzel ve aynen devam edeceğini umuyorum. Çizimler de biraz düzelirse harika olacak.

Demiştim ben sana.

Hiç beklemiyordum böyle bir şey 1 bölüm filler diğer bölüm ise güncel olur diyordum ki yine ters köşeye yatırdılar 35 dk filler yapmış adamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    327'in denk geldiği manganın büyük bölümü flashback'den oluşuyor. Animede bu flashback'leri göstermek yerine 327'i Kyuubi ile alakalı bir filler bölümle geçiştirmişler.

328'i izlemedim, orada ne yaptılar bilemiyorum.

Evet, 328'in de ufak bir bölümü filler, ama normal çünkü mangada bile flashback'ler tüm bölümü götürmüştü. Bence doğru bir tercih yapılmış, flashback göstermek yerine Kyuubi ile alakalı bir filler bölüm yerinde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Ağustos 2013; 17:49:46 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Horriblesubs da sadece 328.bölüm gözüküyo bu 500 mb 1080p si,327 gelmedimi yoksa 328 ile birleştirilmiş 40 dk sı 500 mb mı :S
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Horriblesubs da sadece 328.bölüm gözüküyo bu 500 mb 1080p si,327 gelmedimi yoksa 328 ile birleştirilmiş 40 dk sı 500 mb mı :S

Ben onu indirdim sadece 328. bölüm 1080p 23dk
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.