Şimdi Ara

Naruto (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Araya filler sokmayla olsaydı 4859349 bölüm filler izlemememiz lazım bizim... nerdeyse 20 bölüm filler izledik 222-243 arasında. haftada bir bölüm desen 20 hafta eder.

Yeni bir olaya her başladığında filler verdi neredeyse, Pain'den sonra da 21 hafta filler gördük. Benim bahsettiğim şey bu değil, şuan ki bölümler asıl olaylara bir nevi giriş noktası, bu yüzden burada araya filler sokuşturmaları, ciddi bölümler geldiğinde işe yarayacak diyorum.

Normal şartlarda 2-2.5 bölüm hatta 3 bölüm bile kullanıyor anime, bu şekilde gittiğini farzet! 3 ay sonra, bir 20 haftalık filler daha girerdi. Bu son bölüm, 1,5 bölüm manga bile kulllanmadı. Bu sayede anime ve manga arasındam mevcut farkı koruyor ki, yeri geldiğinde anime 4-5 ay fillersız yol alsın.

Hayır bir de anlamadığım, bu işin özü manga ve dolayısıyla manga ilerleyecek ki, animede ilerlesin. Animenin de ilerlemesi için iki yol var. Ya 5-6 ay boyunca hiç kesmeden yayınlayıp, sonrasında da bir o kadar filler vereceksin ya da OP'de olduğu gibi animeyi yarı manga, yarı filler şeklinde göstereceksin. İkisine de laf edilmesi ayrı bir gariplik.
    Some Men Just Want to Watch the World Burn...
  • ulan en heyecanlı yerinde bitirdiler naruto'nun o hayvanlarla uğraşması nedir yahu
  • fıller ıcerır ıcermez bılmemde deıdaranın gelmesı ve bılıncı olması cok mutlu ettı benı ama genede kabuto veledının sozunden cıkamayacak olması canımı sıkmadı deyıl. belkı nagatoyuda canlandırırsa narutoya yardım edebılır bılıncı deıdara gıbı olursa ama muhurun etkısı ne olacak oda var jutsuyu bozar heralde kabuto.
  • Tobi Zabuza beyler.

Orijinalden alıntı: Génésis

Tobi Zabuza beyler.

Naruto

Tobi Zabuza beyler.

Olmaz.

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Tobi Zabuza beyler.

Naruto

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Ne saçma bir bölümdü. Bir de bu ölen karakterlerin geri gelmesi olayına bir türlü alışamadım. Hele bir de bunu Kabuto gibi mal bir karakterin yapması hiç hoşuma gitmiyor.

Orochimaru o Kabuto'nun yılanlarının birinin içinden çıkarsa şaşırmam.
  • naruto'yu seslendiren mi değişmiş kulağımı tırlamaladı resmen

Orijinalden alıntı: mr hyde

quote:

Ne saçma bir bölümdü. Bir de bu ölen karakterlerin geri gelmesi olayına bir türlü alışamadım. Hele bir de bunu Kabuto gibi mal bir karakterin yapması hiç hoşuma gitmiyor.

o olayın b.ku çıkacak resmen alışsan iyi olur

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr hyde

quote:

Bende bekliyorum hocam öyle birşey. Tsunade ve Jiraiya' nın gücünü baz alırsak Orochimaru çok kolay ve basit bir şekilde öldü. Ama o da bir efsanevi sennin. Her ne kadar ölümü en güçsüz olduğu ana gelsede bence bir yolunu bulup geri gelecektir diye düşünüyorum. Sonuçta yasak jutsuların ustası.

O değilde Deidara'nın gelmesi harbi iyi oldu. Biraz sanat görelim animede

Ayrıca
    Bu Zetsu'nun gerçek gücü neymiş öyle beyler. 100.000 klon. Hepsi zetsu gibi mi olacak yoksa başka birinin kılığına bürünebilecekler mi bilmiyorum ama 100.000 konohamaru bile olsa savaşın galibi şimdiden belli
  • Konuyla alakası yok ama bu painin ilk planı atom bombası gibi kitle imha silahı yapmaktı dimi arkadaşlar.Bunlardan her ülkeye vereceki böylece ülkeler birbirleriyle savaşmaktan çekinecekti.Düşündümde hiroşima ve nagazaki deki olaydan sonra dünyada savaşlar(büyük savaşlar).Bir nebze olsun durdu sanki painin planı gibi şuan gerçek dünyada ülkeler birbirinden çekiniyor çünkü avuç içi israil bile diğer ülkelere çok büyük tehtit oluşturuyor siz ne düşünüyosunuz bunun hakkında.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

Konuyla alakası yok ama bu painin ilk planı atom bombası gibi kitle imha silahı yapmaktı dimi arkadaşlar.Bunlardan her ülkeye vereceki böylece ülkeler birbirleriyle savaşmaktan çekinecekti.Düşündümde hiroşima ve nagazaki deki olaydan sonra dünyada savaşlar(büyük savaşlar).Bir nebze olsun durdu sanki painin planı gibi şuan gerçek dünyada ülkeler birbirinden çekiniyor çünkü avuç içi israil bile diğer ülkelere çok büyük tehtit oluşturuyor siz ne düşünüyosunuz bunun hakkında.

şu an savaşın eşiğinde olan ülkeleri köşeye sıkışan kedinin son direniş olarak karşısındakini tırmalamasına benzetiyorum..korku ve tedirginlik insanı her duruma hazırlatıyor ama iranın korede atom bombası denemesindan sonra bu işin sonu belli olduğu açık ama taraflar hala yerleşmiş gibi görünmüyor ve bu durum özellikle "türkiye" açısından çok zor bir durum olacak gibi..böylece şu sözü hatırlatma gereği de duymuş oldum: "3. Dünya Savaşı'nda hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum ama 4. Dünya Savaşı'nda taş ve sopalar olacağını biliyorum. " Albert Einstein ! Allah yardımcımız olsun..

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

Konuyla alakası yok ama bu painin ilk planı atom bombası gibi kitle imha silahı yapmaktı dimi arkadaşlar.Bunlardan her ülkeye vereceki böylece ülkeler birbirleriyle savaşmaktan çekinecekti.Düşündümde hiroşima ve nagazaki deki olaydan sonra dünyada savaşlar(büyük savaşlar).Bir nebze olsun durdu sanki painin planı gibi şuan gerçek dünyada ülkeler birbirinden çekiniyor çünkü avuç içi israil bile diğer ülkelere çok büyük tehtit oluşturuyor siz ne düşünüyosunuz bunun hakkında.

Oha artık yani yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. Naruto'dan bile siyasetle ilişki kurabildiniz ya, vallahi helal olsun. O nasıl bir hayal gücüdür ya

Ama bu konuda siyaset konuşmasak daha iyi, girdik mi bir daha çıkamayız. O yüzden hiç girmeyelim bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 16 Mart 2012; 19:23:46 >

Orijinalden alıntı: daNGe®

Bu bölümden sonra dayanamadım mangayı okudum

Gaaranın başkomutan olması
    ndan sonra bıraktım, savaşı dört gözle bekliyorum.

spoıler ıcınde bıle olsa mangadan bılgı vermek yasak hala ogrenemedınızmı ? anıme bolumunde manga hakkında hıcbır bılgı veremezsın
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.