Şimdi Ara

Naruto (370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Uchiha Shisui ya da Uchiha Kagaminin animede göründüğünü hatırlamıyorum.

İkisi de animede görülmedi fakat adları geçti. Uchiha Kagami için Elder toplantısında adı geçiyordu sanırım. Shisui ise Itachi'nin öldürdüğü kişi. Ms açmak için.

Kagami animede görüldü. Danzonun hikayesinde geçiyor. Yukarıdaki resimleri animeden zaten. Shisui hakkında ise ek olarak Tobi Danzo'nun cesedini incelerken Shisui'nin sharinganını yok etmiş diyor. Yani sharinganını Danzo almış. Bunun dışında pek bir bilgi yok.

Evet doğru aklımdan çıkmış. Animede daha işlemediler diye kalmış aklımda.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

danzou ile aynı takımda kagami ve danzou ölmeden önce 2. hokage ile girdikleri savaşı hatırlıyor orada vardı diye hatılıyorum

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

danzou ile aynı takımda kagami ve danzou ölmeden önce 2. hokage ile girdikleri savaşı hatırlıyor orada vardı diye hatılıyorum

Kaçıncı bölümde gözüküyor bu adam.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Kaçıncı bölümde gözüküyor bu adam.

211 15. dakika civarı

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Hashirama ile Madara arasındaki dövüşde bi anormallik olduğunu söylüyordum haklı çıktım Madara'ya göre Senju gücünü ele geçirmek için sahte bir dövüşten fazlası değilmiş entresan

Tabi haksız çıktığım durum ise bu adamın hala Madara olup olmadığı şahsen orijinal Madara olduğuna inanıyorum maskesi düştüğünde X bölümde 1-5 dk gözükmüş bir adamı bakın maskenin altında Uchiha bilmemne var diye sunacaklarınıda sanmıyorum.

Not : O kadar forumda geziyorum ya ben rastlamadım ya da ben dahil kimse şu (Madara)Tobi'ye " lan bu adam Izanagi kullanıyor " diyen olmadı mı ya?

Orijinalden alıntı: Xinu

Hashirama ile Madara arasındaki dövüşde bi anormallik olduğunu söylüyordum haklı çıktım Madara'ya göre Senju gücünü ele geçirmek için sahte bir dövüşten fazlası değilmiş entresan

Tabi haksız çıktığım durum ise bu adamın hala Madara olup olmadığı şahsen orijinal Madara olduğuna inanıyorum maskesi düştüğünde X bölümde 1-5 dk gözükmüş bir adamı bakın maskenin altında Uchiha bilmemne var diye sunacaklarınıda sanmıyorum.

Not : O kadar forumda geziyorum ya ben rastlamadım ya da ben dahil kimse şu (Madara)Tobi'ye " lan bu adam Izanagi kullanıyor " diyen olmadı mı ya?

Benim bir ara aklıma gemişti ama o sıralar fazla üstüne gitmedim.

Hatırlarsanız Sasuke ve Madara ilk karşılaştığında Sasuke, İtachi'nin gözü vasıtasıyla Madara'ya bir amaterasu atmıştı. Sonra Madara geri gelmişti. Ben tek başıma olsam fazla dikkat etmezdim ama o sıralar naruto'nun ilk bölümlerini izlememiş direk benimle birlikte İtachi vs Sasuke savaşından sonrasını izleyen arkadaşım demişti bana ne saçma iş diye. Hani amaterasu'dan kurtuluş yoktu, ölmesi gerekmiyor muydu diye. Açıklayamamıştım tabi durumu. Aklıma ilk gelen şey Tobi'nin Ms'sinin amaterasu'yu kontrol altına alıp, söndürmesiydi. Ama daha sonraki bölümlerde öğrendik ki böyle birşey olamazdı. Bu durumu açıklayan tek şey Danzo savaşından öğrendiğimiz Izanagi oluyordu. Tobi'de de yığınla sharingan var zaten. En sonunda da kullandığını öğrendik.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • Dilara Gönder'de Naruto fanıymış hayranlığım bin kat arttı kendisine
    http://twitpic.com/8lvtxe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pawnee -- 12 Mart 2012; 19:52:35 >

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

oha burayı manga sandım spoiler havada uçuşuyo.

Hangisi spoiler hangisi animede söylenmedi.Şöyle her şeye spoiler demeyin.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

oha burayı manga sandım spoiler havada uçuşuyo.

Hangisi spoiler hangisi animede söylenmedi.Şöyle her şeye spoiler demeyin.

kardeş ben zaten günceldeyim bana zararı yok.Ama ben buraya güncelde değilkende giriyodum benim gibileri zarar görmesindiye söylüyorum.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

maskenin arkasinda uchiha madara olmadigi besbelli cunku OLDU
    ve maskenin arkasinda kim olduguda cok belli hatta kesin
    UCHiHA iZUNA neden mi?
    fugaku yada shisui yada kagami cikmasindan kimse etkilenmez cunku tanimiyoruz bile kimse aaa shisui felan demez babasi ise simdiye olurdu.....su 1
    madara en gucluydu ve izunada ondan sonra olaylar tam tersine gelisti izuna madaranin gozlerini aldi cunku o en guclu olmak istiyordu madara geberdi fakat izuna kendine madara detirtmek veen guclu olmak icin bunu yapti kabutomarunun edo tenseisinden korktu cunku orada madara vardi izuna bu rezilligi kendine kabul ettiremeyeceginden kabutoyla is birligine girdi

Naruto

Atladığın birşey var. Madara Valley of the End'de Hashirama ile kapışırken gözlerinde Ems vardı. Ve orada dövüşenin Madara olduğu kesin. Eğer Izuna Madara'nın gözlerini aldıysa Vadi'de Hashirama ile dövüşenin de o olması gerekir değil mi?

Tobi Madara olabilir ancak Zetsu ile çok büyük bir bağı var. Perdenin ardında ipleri elinde tutan Zetsu olabilir. Aslında Tobinin bir bilinci bile olmayabilir işin ardında Zetsu varsa.

Şu anki bilgiler ile pek kesin birşey söyleyemeyiz. Daha çok bilgi lazım bize.

ems olduğu nerede geçiyor? hashirama dövüşünde?

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

maskenin arkasinda uchiha madara olmadigi besbelli cunku OLDU
    ve maskenin arkasinda kim olduguda cok belli hatta kesin
    UCHiHA iZUNA neden mi?
    fugaku yada shisui yada kagami cikmasindan kimse etkilenmez cunku tanimiyoruz bile kimse aaa shisui felan demez babasi ise simdiye olurdu.....su 1
    madara en gucluydu ve izunada ondan sonra olaylar tam tersine gelisti izuna madaranin gozlerini aldi cunku o en guclu olmak istiyordu madara geberdi fakat izuna kendine madara detirtmek veen guclu olmak icin bunu yapti kabutomarunun edo tenseisinden korktu cunku orada madara vardi izuna bu rezilligi kendine kabul ettiremeyeceginden kabutoyla is birligine girdi

Naruto

Atladığın birşey var. Madara Valley of the End'de Hashirama ile kapışırken gözlerinde Ems vardı. Ve orada dövüşenin Madara olduğu kesin. Eğer Izuna Madara'nın gözlerini aldıysa Vadi'de Hashirama ile dövüşenin de o olması gerekir değil mi?

Tobi Madara olabilir ancak Zetsu ile çok büyük bir bağı var. Perdenin ardında ipleri elinde tutan Zetsu olabilir. Aslında Tobinin bir bilinci bile olmayabilir işin ardında Zetsu varsa.

Şu anki bilgiler ile pek kesin birşey söyleyemeyiz. Daha çok bilgi lazım bize.

ems olduğu nerede geçiyor? hashirama dövüşünde?

İzuna'nın ölümünden sonra Madara Konaha'dan kaçıyor ve Kyubi'nin peşine düşüyor. O sırada Hashirama zaten Hokage seçilmişti.

Lakin Izuna gözlerini daha Uchiha-Senju mücadelesi sürer iken veriyor. Bilindiği üzere bu savaş Konaha'nın kurulması ile son buluyor çünkü diğer Uchiha üyeleri de Hashirama'dan yana oluyorlar. Madara uzun bir süre ortalıkta görülmüyor ve Kyubi ile ortaya çıkıyor. Hatta kyubiyi ems ile kontrol ettiği söylenir.

Kısaca Madara, Hashirama ile dövüşünde Ems'ye sahipti.

Ayrıca bu ovada da emsye sahip.
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=7-CJsXYVGog&feature=player_embedded#!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 12 Mart 2012; 19:51:57 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • Şu ova'ları sırasıyla yazabilir mi biri?

bu video neyin nesi fan yapımı mı ?

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Hayır tabiki. Naruto'nun son oyunu için yapılmış ova. Gayet Kishi izinli bir yapım.

• vay be hashirama çok güçlüymüş gerçekten ilerde adam akıllı işlerler bu bölümleride

quote:

quote:

Hayır tabiki. Naruto'nun son oyunu için yapılmış ova. Gayet Kishi izinli bir yapım.

yeri gelmişken bunu paylasmadan olmaz

Naruto

narutonun ilk bölümü ilk saniyeler, ağacların üzerindekilere dikkatlice bakın

Orijinalden alıntı: Pawnee

quote:

quote:

quote:

yeri gelmişken bunu paylasmadan olmaz

Naruto

narutonun ilk bölümü ilk saniyeler, ağacların üzerindekilere dikkatlice bakın

Ney var ki resmi çok küçük yüklemişsin gözükmüyor.
  • O video ova değil yalnız, direk oyun için yapılmış bir içerik. Naruto'nun 6 tane ovası var, en son çıkanda Uniqlo idi, ondan önce de Cross Roads var; ondan öncekilerde çöp zaten. Ek olarak, zaten ovaların hikaye örgüsüne her hangi bir etkisi olmadığı için, olayların gelişimi veya yaşananlar ova üzerinden değerlendirilmez. Madara vs Hashi videosu ova bile olsa, mangaya bir etkisi yok.

Orijinalden alıntı: melkor23

O video ova değil yalnız, direk oyun için yapılmış bir içerik. Naruto'nun 6 tane ovası var, en son çıkanda Uniqlo idi, ondan önce de Cross Roads var; ondan öncekilerde çöp zaten. Ek olarak, zaten ovaların hikaye örgüsüne her hangi bir etkisi olmadığı için, olayların gelişimi veya yaşananlar ova üzerinden değerlendirilmez. Madara vs Hashi videosu ova bile olsa, mangaya bir etkisi yok.

Eh sonuçta Naruto'nun resmi oyunu için hazırlanmış bir içerik. Kishi'den onay alınıp koyulduğu belli. Manga direkt bir etkisi yok belki ama yine de alakasız değil. Yoksa adamlar istedikleri gibi saçmalarlar oyunda.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.