Şimdi Ara

Naruto (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Naruto

Orijinalden alıntı: Pawnee

kagami banada mantıklı geliyor hocam

Naruto

Biri şu resimdekileri kısaca tanıtabilir mi?Hiç birini tanımıyorum.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Naruto

Uchiha Izuna - Madara'nın gözünü oyduğu kardeşi
    Uchiha Kagami - Uchiha ailesinin katliamda öldüğü varsayılan hakkında pek bilgi olmayan bir üyesi.(tobiyede oldukca benziyor)
    Uchiha Fugaku - Sasukenin babası
    Uchiha Shisui - Uchiha ailesinin en güclü göz tekniklerine sahip olan kişi diye biliyorum
    itachinin narutoya yaptığı ne olduğu bilinmeyen jutsu bu kişinin ürünü.
    Uchiha Obito - biliyorsunuzdur.
    Zetsu - aynı şekilde.

hatırladığım kadarıyla doğru olması gerekiyor.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pawnee -- 11 Mart 2012; 22:43:25 >

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Naruto

Uchiha Izuna - Madara'nın gözünü oyduğu kardeşi
    Uchiha Kagami - Uchiha ailesinin katliamda öldüğü varsayılan hakkında pek bilgi olmayan bir üyesi.(tobiyede oldukca benziyor)
    Uchiha Fugaku - Sasukenin babası
    Uchiha Shisui - Uchiha ailesinin en güclü göz tekniklerine sahip olan kişi diye biliyorum
    itachinin narutoya yaptığı ne olduğu bilinmeyen jutsu bu kişinin ürünü.
    Uchiha Obito - biliyorsunuzdur.
    Zetsu - aynı şekilde.

hatırladığım kadarıyla doğru olması gerekiyor.
    edit: imla

Uchiha Shisui en güçlü göz tekniği derken mesela ne gibi madaradan senjudan da mı güçlü bu kişi.Nasıl göz teknikleri var.
  • Direk Kagami'nin yüzüne koymuşlar maskeyi, elbette benzer. O şekilde suratlara maskeyi yerleştirmekle anlaşılmaz hiç birşey. Ama Uchiha'lar içinde Tobi ihtimali olan en yüksek adaylardan birinin Kagami olduğu kesin, diğeri de Izuna; bu ikisinden biri değilse eğer, Tobi, Uchiha değildir o zaman.

Shisui'de en güçlü göz tekniği yok; sanıyorum Pawne manga okuyor. Shisui'nin olayı animede açıklanmadı henüz, karıştırmayın orayı.
  • maskenin arkasinda uchiha madara olmadigi besbelli cunku OLDU
    ve maskenin arkasinda kim olduguda cok belli hatta kesin
    UCHiHA iZUNA neden mi?
    fugaku yada shisui yada kagami cikmasindan kimse etkilenmez cunku tanimiyoruz bile kimse aaa shisui felan demez babasi ise simdiye olurdu.....su 1
    madara en gucluydu ve izunada ondan sonra olaylar tam tersine gelisti izuna madaranin gozlerini aldi cunku o en guclu olmak istiyordu madara geberdi fakat izuna kendine madara detirtmek veen guclu olmak icin bunu yapti kabutomarunun edo tenseisinden korktu cunku orada madara vardi izuna bu rezilligi kendine kabul ettiremeyeceginden kabutoyla is birligine girdi

Naruto

Orijinalden alıntı: godfathe®

maskenin arkasinda uchiha madara olmadigi besbelli cunku OLDU
    UCHiHA iZUNA neden mi?
    fugaku yada shisui yada kagami cikmasindan kimse etkilenmez cunku tanimiyoruz bile kimse aaa shisui felan demez babasi ise simdiye olurdu.....su 1
    madara en gucluydu ve izunada ondan sonra olaylar tam tersine gelisti izuna madaranin gozlerini aldi cunku o en guclu olmak istiyordu madara geberdi fakat izuna kendine madara detirtmek veen guclu olmak icin bunu yapti kabutomarunun edo tenseisinden korktu cunku orada madara vardi izuna bu rezilligi kendine kabul ettiremeyeceginden kabutoyla is birligine girdi

Naruto

asıl izuna çıkarsa hee bu muydu laa moduna gireriz. sonuçta bunlar isim yapmış adamlar bir beklentimiz olur bunlardan ama kagami gibi bilinmedik bir adam ilgi çeker, işin perde arkası merak edilir.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

UCHiHA iZUNA neden mi?

Naruto

asıl izuna çıkarsa hee bu muydu laa moduna gireriz. sonuçta bunlar isim yapmış adamlar bir beklentimiz olur bunlardan ama kagami gibi bilinmedik bir adam ilgi çeker, işin perde arkası merak edilir.

bak oda dogru ozamanda o kisinin zamaninda yaptiklarina donerizz
    off biktim ya daha kafa yormucam madara kim diye bekleyip gorelim

UCHiHA iZUNA neden mi?

Naruto

Atladığın birşey var. Madara Valley of the End'de Hashirama ile kapışırken gözlerinde Ems vardı. Ve orada dövüşenin Madara olduğu kesin. Eğer Izuna Madara'nın gözlerini aldıysa Vadi'de Hashirama ile dövüşenin de o olması gerekir değil mi?

Tobi Madara olabilir ancak Zetsu ile çok büyük bir bağı var. Perdenin ardında ipleri elinde tutan Zetsu olabilir. Aslında Tobinin bir bilinci bile olmayabilir işin ardında Zetsu varsa.

Şu anki bilgiler ile pek kesin birşey söyleyemeyiz. Daha çok bilgi lazım bize.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Ben Zetsu'nun siyah tarafını merak ediyorum.Oradan da ilginç şeyler çıkacak.
  • 9-10 tane yaklaşık ihitmal arasından eleyerek geldiğimde bende açıkcası uzun süredir izuna olduğuna karar vermiştim..ama asıl merak ettiğim kagami veya izuna olmazsa bu kadar şaşırtacak kim olacak çok merak ediyorum...

Orijinalden alıntı: matrix_neo

9-10 tane yaklaşık ihitmal arasından eleyerek geldiğimde bende açıkcası uzun süredir izuna olduğuna karar vermiştim..ama asıl merak ettiğim kagami veya izuna olmazsa bu kadar şaşırtacak kim olacak çok merak ediyorum...

BKZ:Sayfa 125

9-10 tane yaklaşık ihitmal arasından eleyerek geldiğimde bende açıkcası uzun süredir izuna olduğuna karar vermiştim..ama asıl merak ettiğim kagami veya izuna olmazsa bu kadar şaşırtacak kim olacak çok merak ediyorum...

naruto olur artık

Naruto

zabuza olayından sonra naruto dan ve konohadan nefret etti.Şaka bir yana harbiden kim la bu tobi denen herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 11 Mart 2012; 23:52:24 >

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

BKZ:Sayfa 125

buna ancak "mantıklı" bir cevap verilirse şaşırırım yoksa herkes gibi şaka diye geçiştiririz..

Orijinalden alıntı: Espâda

Uchiha Shisui ya da Uchiha Kagaminin animede göründüğünü hatırlamıyorum.

İkisi de animede görülmedi fakat adları geçti. Uchiha Kagami için Elder toplantısında adı geçiyordu sanırım. Shisui ise Itachi'nin öldürdüğü kişi. Ms açmak için.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Uchiha Shisui ya da Uchiha Kagaminin animede göründüğünü hatırlamıyorum.

İkisi de animede görülmedi fakat adları geçti. Uchiha Kagami için Elder toplantısında adı geçiyordu sanırım. Shisui ise Itachi'nin öldürdüğü kişi. Ms açmak için.

Kagami animede görüldü. Danzonun hikayesinde geçiyor. Yukarıdaki resimleri animeden zaten. Shisui hakkında ise ek olarak Tobi Danzo'nun cesedini incelerken Shisui'nin sharinganını yok etmiş diyor. Yani sharinganını Danzo almış. Bunun dışında pek bir bilgi yok.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.