Şimdi Ara

Naruto (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • minna Tahminimce 6 bölüm sonra beklediğim bölüm gelicek. peçeteleri hazırlayın

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Kabutoyu bekleyin beyler
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

minna Tahminimce 6 bölüm sonra beklediğim bölüm gelicek. peçeteleri hazırlayın

Nasıl yani

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

artık animesini izlemeyi bıraktım bu kadar eşcinsellik yeter. mangası en azından flashback olmadan bir halta benziyor. Bleach'i bırakalı da uzun zaman olmuştu. One piece günü kurtarır artık.

one piece döndümü

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

minna Tahminimce 6 bölüm sonra beklediğim bölüm gelicek. peçeteleri hazırlayın

Nasıl yani

Dattebane diyorum başka bişey demiyorum

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • mangacılar
    daalın len

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

mangacılar
    daalın len

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

artık animesini izlemeyi bıraktım bu kadar eşcinsellik yeter. mangası en azından flashback olmadan bir halta benziyor. Bleach'i bırakalı da uzun zaman olmuştu. One piece günü kurtarır artık.

one piece döndümü

anlamadım ama one piece alayına tercihimdir. bu saatten sonra manga tavsiye ediyorum çünkü animede fazla oçlik yapmaya başladılar bu kadar da homoya bağlanmaz. eski anime forumları kalmadı eski animeci ortamı da kalmadı
    o yüzde yazacak temel bir yer bulamadım diye buraya yazıyorum
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Shippuuden 57-70 arası filler olarak geçiyor. direk 71 den başlayınca hiç birşey anlaşılmıyor.Bu bölümleri izlemem gerekir mi?Ana hikaye ile bağlantıları var mı yani.Bilen biri cevap versin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 20 Haziran 2011; 10:21:31 >

Orijinalden alıntı: Elmedin

kage yanlış biliyosun, gaara narutoyu gebertecek ondan sonra sasukeyi ikiye bölecek sonra da sakurayı kendisine ikinci eş olarak alacak ve naruto yalan olup bölümler bitecek

senaryo dediğin böyle olur...

Ore no mae ni koi
  • quote:

Bu hafta kabuto reyiz geliyor

Bekliyoruz

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
    ben şimdi oyunlarını oynadım dövüşler falan mükemmel ancak animesinde o hareketliliği bulamadım. şu an 10. bölümdeyim. ilerleyen bölümlerde haraketlenecek mi?

Oynamasaydın keşke tonla spoiler yemişsindir. animesi çok hareketlenicek biraz sabretmen gerek. naruto 135. bölüm bittikten sonra hemen naruto shippuudene geç

Ore no mae ni koi
  • Yanlış konuyayazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narwhal -- 23 Haziran 2011; 2:38:29 >

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
    ben şimdi oyunlarını oynadım dövüşler falan mükemmel ancak animesinde o hareketliliği bulamadım. şu an 10. bölümdeyim. ilerleyen bölümlerde haraketlenecek mi?

Oynamasaydın keşke tonla spoiler yemişsindir. animesi çok hareketlenicek biraz sabretmen gerek. naruto 135. bölüm bittikten sonra hemen naruto shippuudene geç

megatonla yedim spoiler'ı ancak alt yapıyı(kim kimdir, neyin nesidir) bilmediğim için fazla anaaa noğluyo lan durumu olmadı. yani izlemeye devam edebilirim sorun olmaz

bu arada ben neden naruto manga konusuna giremıyorum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.