Şimdi Ara

Naru Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim, DP fanı değilim, Naru benim babamın oğlu da değil ama bu gerek twitch chatde olsun gerek facebook yorumlarında olsun bu çocuğa karşı güdülen bir kin var. Ego ego deyip sövenler, gördün mü egoyu *ç yazanlar, annesine sövenlere çok denk geldim. Bir tane örnek vericem sadece, BY FAR forgiven bu lafı söylediğinde hepimiz adam için övgü dolu sözler söylemedik mi? Şimdi bir türk oyuncusu iyi oynayınca çıkıp kendine güvenip açıklama yapınca neden çocuğa bu kadar laf atılıyor anlayamıyorum. Wild Card'da türk bayrağını bu çocuk açmadı mı? Gururumuzsun diyenler şimdi çocuğa orada burada küfür ediyor. Ona buna laf yetiştireceğimize, ıslıklayacağımıza, bjk wildcard'da maç kazanamaz ya diyeceğimize destek olmayı başarsak her şey çok daha güzel olacak. Bu arada naru en son şunu yazmış facebook'dan: "Destekleyen yanıma gelip moral veren fotoğraf çekinen herkese çok teşekkürler : ) wp beşiktaş umarım uluslararası arenada başarılı olurlar tam destek devam!" amacım Koray'ı savunmak, DP'yi yüceltmek vb. değil sadece bazı gördüğüm yanlışları yazmak istedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyujin -- 4 Nisan 2015; 22:36:45 >



  • Küfürü sil ban yersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ancak bunun icin her yenilgide milyon konu acmayin veya konu hortlatmayin adam burda gene aynisini yapcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruya laf edenler daha egonun ne olduğunu bilecek yaşta değiller
  • Katılıyorum içi dışı bir çocuk bence , kenidisine güvenmesi çok normal.Bizim ülkede zaten kendine güvenen iddialı konuşan insanı pek sevmezler nerde ezilen saf olursa onun yanında durup karşıya cephe alırlar...
  • Bizim milletimiz sever acımayı. DP bugün kaybetmeseydi sen şu an bu konuyu açmıyor, benden önce mesaj atanlarda ''ay aslında naru iyi çocuk yaa'' yazmazlardı. Şimdi naru iyi oldu size dimi hahaha

    not: naruya karşı kinim yok sadece çok ikiyüzlü insan var forumda onu söylüyorum.
  • egoist değil troll takılıyo. streamları bence izlenebilecek seviyede olan tek streamer.
  • egosu falan da yok çocuğun. ego olayı tamamen şaka,troll, ama bazı insanlar ego ego ego diye diye egoist ilan ettiler. naru trdeki en iyi oyuncudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 4 Nisan 2015; 23:26:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sauron

    Naruya laf edenler daha egonun ne olduğunu bilecek yaşta değiller

    +1
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    Eğer oyunculara acıma gibi bir durumum olsaydı, her oyuncu için tek tek konu açar bu oyuncuyu dışladınız, bu oyuncu çok iyi, adamın hakkını verin diye konu açardım. Ben gördüklerimi yazdım. Ayrıca dikkat ettiysen sadece koraydan bahsetmedim konuda. BJK ile ilgili ve genel anlamda bazı eksikliklerden bahsettim. Koray olayı da buna bir örnek oldu. E-spor bu kimse ölmüyor kimse acı çekmiyor acıyacak bir durum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyujin -- 5 Nisan 2015; 0:26:02 >
  • Kaan Kural a kim bu konuşmayı bilmiyor diyen veletler sürüsü twitch in riot ve birçok yayınını chati O yüzden takmanın alemi yok.Naru da iplemiyordur zaten.Şu an kendisi en iyi Türk mid laneidir.Başta Crystal olmak üzere takımı kötü oynadı kaybettiler.Söven veletler geçen sene nasıl çaktık TT ye diyen veletler.
  • aynen öyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye LoL yada diğer oyunlarda hatta bir çok topluluğu da çöp zaten.Mesela ANT'ın midi oyunu kazanacaz desin yinee " ooo ego " diye bağırırlar.
  • Valla bu finalde bjk yi destekledim , DP den uzuldugum 2 isim vardı naru ve crystal ,naru oyunuyla çabasıyla çok istedi çok çalışıyor kaybetmesi üzdü. Crystal ise kişiliğini beğendiğim sessiz sakin bi çocuk kimseye laf atmayan polemiğe girmeyen biri , elwind ve holyphoniex e ise kanım isinmiyor ne yapayım , bu yenilgi aslında DP için tam anlamıyla bir yenilgi değil tr de rakipsiz geçirdikleri yıllar bitti artik az biraz gayretle 3 0 kazandıkları finaller yok , el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermis DP daha önce el yumruğu yemedi tr içinde bugun bu yumruğu çok net hissetmislerdir gerçekten çalışmanın vakti geldi DP için , her neyse e spor severler için çok keyifli maçlar bizi bekliyor artik cidden rekabet geldi tr ye hayirlisiyla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

    Kaan Kural a kim bu konuşmayı bilmiyor diyen veletler sürüsü twitch in riot ve birçok yayınını chati O yüzden takmanın alemi yok.Naru da iplemiyordur zaten.Şu an kendisi en iyi Türk mid laneidir.Başta Crystal olmak üzere takımı kötü oynadı kaybettiler.Söven veletler geçen sene nasıl çaktık TT ye diyen veletler.

    Ancak bugün kü maçta inanılmaz sinirlendi koray bir ara tüm takıma bağırıyordu

    İlk maç kimse yokken bjk ejderi alıyordu dumble flash q atıp mavinin arkasındaki çalıdan yakaladığı zaman tekrarı izlendiğinde ne kadar sinirlendiğini görürsünüz.
  • herkesin egosuna kimse karışamaz genşler
  • naru ya cidden cok haksizlik yapiliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faulen

    egoist değil troll takılıyo. streamları bence izlenebilecek seviyede olan tek streamer.

    Berkeninki de güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadarda olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak onları kardeşim, Naru TR'ye fazla.Harcanıyor burada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.