Şimdi Ara

:::::::NARGİLE OLAYI:::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaşa kadar nargile içmedim hertürlü ortam oldu ama..

Nasıldır bu nargıle olayı nıraz bılgı verebılırmısınız

İçiş şekli sigara gibimidir..?

Neyli olanı guzeldır..Bilgi alabıilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 21 Mart 2009; 13:02:06 >

• Elmalıyla başla. İçine çekiyorsun havayı hepsi bu. Sigara kullanmadığım için ikisi arasında karşılaştırma yapamayacağım.
  • içiş şekli;tutarsın marpucu sonra dayarsın dudaklarını sipsiye içine çekersin verirken duman çıkarırsın.
    içtikçe sen bulursun neylinin güzel olduğunu çünkü herkes farklı bi şey söyler
  • Bende 1 hafta önce ilk kez içtim.Yaşım 19 . Güzel bişey aslında içine çekiyorsun tüm nefesini sonra üflediğin zaman acaip duman cıkıyor ortalıgın a.* Kavunlu güzeldir deneyebilirsin.İlk kez iiçiyosun başlarda biraz öksürürsün 1-2 çekmeden sonra alışırsın elinden bırakamazsın
  • Sigara çok içtik ama..
  • tanıdık varsa ot attır içine kuru kuru içme gerçi ilk sefer içiyosan ölme riskin var
  • Büyüklerimiz zamanında bir söz söylemiş;
    Sigaranın zehrini nargile,nargilenin zehrini teneşir paklar
    3 sene önce içtim ilk olarak içmez olaydım.Gençliğin son gözde özentilik aleti nargile sakın ola içme.Bu yaz aptal gibi neden içtiğime anlam veremeden sırf içmiş olmak için 3 ay her gün aralıksız içtim Allah'a şükür 2 aydır ağzıma sürmüyorum.Çok zararlı bir şey.
  • dikkat et zerzevatçı parfüm koklamaya benzemez bu aç karnına içme mide bulantısı yapar
  • bazılarının altına su yerine süt koydurunca daha güzel oluyo
  • Nefesi Ağzından Alır Gibi Çekiyorsun İçine Hiç Korkma Nargileyi Yapan Yer İyi Yapmışsa Öksürtmez.
    - Nane - Yeşil Elma Eğer Güzel Yapılan Bi Yerse Tavsiye Ederim.
    - Kavun, Muz, Çilek de Diğer Güzel Tatlardandir Nargilede.
    - Ayrica Nargile Yakmaya Başlamadiği Halde Dumanda Bi Azalma Varsa Közü Sönmüştür Yada Ölüyodur. Zaten Arkadaşlarinla Gidersen Onlar Bilir.
    - Bide Nargile Yakıyorsa Közü Tütünlüğün Üstünden Alarak Tat Düzelene Kadar Çekmeye Devam Edin. Tat Tamamen Normale Dönünce Tekrar Közü Koyun Ve Çekmeye Devam Edin. Sorun Çözülür
  • Nargilenin çıkışı aslında eski osmanlı paşaları padişahlarına dayanır sanılanın aksine Arabistan kökenli değildir fakat nargile ile arabistanda tanışmıştım ve uzun yıllardır içerim tabi ki tiryaki olmamak gerek haftada , ayda bir kaç kez zevk için yakarım fakat zararsız gibi görünsede sigaradan kat be kat zararlıdır , halk arasında şöyle bir tabir vardır ; 'Sigara yatağa,nargile mezara götürür'...
    O nedenle pek alışmanı tavsiye etmem elmalı hafif olanlarını nargile cafelerde yapıyorlar fakat asıl nargile tömbek dediğimiz ağır olanıdır onu da içmek akıl karı değildir en azından hiç içmediysen seni bayağı zorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by.helix

dikkat et zerzevatçı parfüm koklamaya benzemez bu aç karnına içme mide bulantısı yapar

Abi ben bı 212 menli nargile alayım
  • 2 kere içtim 15 yaşındaym
  • Ben de 16 yaşıdayım elmalı içtim geçen gün ilk defa mal mal içiyorum ama bi tat mı diyim ne diyim bi zevki yok anca hava atmak için içersin heralde duman falan çıkıyo pişman oldum keşke hiç içmemiş olarak devam etseydim diye içme sakın boş boş
  • Elmalıyı tek geçerim.
  • bu arada közünü çok fazla koyma sakın yoksa tadı çok acı olur ve bogazını yakar bayaa öksürtür seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

bu arada közünü çok fazla koyma sakın yoksa tadı çok acı olur ve bogazını yakar bayaa öksürtür seni

ilk başta 4 sonra 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kud

quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

bu arada közünü çok fazla koyma sakın yoksa tadı çok acı olur ve bogazını yakar bayaa öksürtür seni

ilk başta 4 sonra 3

Kud!
  • içme hacı boşver yaaa . yaş 19 daha ağzıma sürmedim son zamanlarda özenti gençliğin yeni modası oldu boşver uyma sen
  • içme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.