Şimdi Ara

Nargile kafede çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa çalışıcam böyle bir yerde,baya işlek bir yer.Zor mudur,çok yorulur muyum ? Bir de nargileden hiç anlamam sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-499F5BBE4 -- 20 Temmuz 2017; 10:44:8 >

• aBi kÖz biTmİş yHaaA
  • Ciğer miğer kalmaz "abi bundan yanık tadı geliyor", "yok tıkanmış açsana" çeşit çeşit aromaları tadarsın ama sen bilirsin.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Hocam o sıkıntı değil devamlı gitmicem 2 aylık ama becerebilir miyim diye düşünüyorum ?
  • asla çalışmam,oraya günde en az 15 tane kasıntı ağır abi tip geliyor böyle elleri tesbihli falan.Hayatta sevmediğim insan modellerin başına işte o kişiler

onları o ağır abi tavırlarına dayanamam ,kavga çıkartırım.Sanki mekanın sahibi gibi hareketler,konuşmalar falan.Bak şimdiden kafamda canlandırınca bile sinirleniyorum
  • ya şöyle yapabilir miyim becerebilir miyim diyen tırsaklara deli oluyorum ne var lan közü yakıp önceden hazırladığın tütüne üstüne koyucan sanki atla deve git çalış yapılmıcak hiçbişey yok
  • kafede garson olarak çalışmak tamamen emek hırsızlığı. paraya muhtaç gençleri özel sektördeki zoptirik işverenlerin kucağına atıp onların kanını emmesine izin veren devletimize yazıklar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde şarap yapmak ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Çalışacak yer yok hocam mecbur kafeye gidicez,kaç tane yerle konuştum hiçbiri dönüş yapmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.