Şimdi Ara

Narcos'un 2.sezonundan yeni fragman ve poster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • '' Narcos dizisinin konusuna baktığımızda yukarıda da bahsettiğimiz gibi ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını anlatıyor. 1970 yıllarında Kolombiya’da geçiyor dizi. Aynı yıllarda Medellin Karteli’nin önderi olan Pablo Escobar, bu kartel ile birçok girişimde bulunmuştur. Dünya kokain ithalatının büyük bir bölümünü yöneten Pablo Escobar, bu işi o kadar iyi yapıyordu ki 1990’lı yıllara baktığımızda Dünyanın en zengin 7. insanı konumundaydı. Kazandığı parayla evsizlere ev yardımı gibi birçok iyi şey yapmasına karşın birçok kişinin ölümüne de sebebiyet vermesi nedeniyle günümüzde sıkça tartışılan bir isimdir kendisi.

    Pablo Escobar Amerika, Porto, Meksika gibi türlü türlü ülkelere her çeşit yolla uyuşturucu sokabiliyordu. 1990’lı yıllarda neredeyse Dünyadaki uyuşturucu işinin tamamı ona aitti, %80’lik bir kısmı onun yönetimi altındaydı.

    Pablo Escobar artık öyle büyük bir güç haline geldi ki ülkesi Kolombiya’da devlet başkanı olmak için çalışmalara başladı. Milletvekili olarak bu işe giren Pablo Escobar’ın devlet başkanı hayali birçok kişinin ölümüne sebep olması nedeniyle reddedilince adeta hayalleri suya düşen Pablo, devlete savaş açtı ve silahlı çatışmalar ile binlerce kişinin ölümüne sebep oldu, hatta devlet başkanının uçağını düşürmeyi bile denedi, ama başaramadı.

    Pablo Escobar 2 Aralık 1993 yılında hayata gözlerini yumdu ve dolu dolu hayatı da bitmiş oldu.

    İşte Narcos konusu kısacası bundan ibaret, gerçek olaylar ve gerçek isimler ile bizlere Pablo Escobar’ın hayatını aktarıyor. Gerçekten çekimleri olsun, seslendirmeleri olsun çok güzel bir dizi diyebilirim Narcos dizisi için.
    https://bidizikonusu.com/narcos-dizi-konusu-ve-oyunculari/

    ''

    Konusu bu denli geniş ve kötü de olsa büyük bir adamın hayatını anlatan diziye uyuşturucu dizisi demek bence de biraz abes kaçmış.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.