Şimdi Ara

NanoKatalog Rezilliği !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kasama takmak için 12 cm 23 tl lik bir fan almıştım.Orda 6-7 gün içerisinde tedarik edilir yazıyordu.Aldım.

    Aldıktan sonra 1 hafta geçti gelmedi 2. haftanın ortasında müşteri hizmetlerini aradım .Ürün yurtdışında gelince haber vericez dediler ama 3. hafta oldu hala gelmedi.3. hafta dediğim bu hafta .Aradılar ve bana bu ürünü getiremiyoruz başka ürün almayı deneyin 50 tl değerinde daha iyi fanlar alabilirsiniz gibi ıvır zıvır şeyler dediler.Bende özür gibisinden 50 tl sandım ve sordum o da ek para alıp yani bi 30 tl daha kendileri rastgele bir fan gönderecekmiş.Cok saçma birşey.Eve gittim ürünü almaktan vazgeçtim iade ediyim dedim iade etme sürsei dolmuş.Halbusuki hergün bakarım kargoya verildimi diye.Meğer iade süresinin dolamsını beklemişler.Arkadaşlar taktik verin.ne yapmalıyım rastgele kendi paramla 50 tl değerinde fan göndericekler yoksa.







  • Bir ton güvenilir bilindik site varken çok aradınız mı o siteyi?
  • Benim kasama uygun ve benim kasamdakifanin aynisi o sadece o sitede vardi.ondan ordan aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin bilginiz dışında ürün yollarlarsa elinize geçtikten sonra yasal hakkınız olan 14 gün içerisindeki cayma hakkınızı kullanın. Paranızı geri alın. Bir daha da bu firmadan bir şey almayın.
  • Gönderdikleri faturada nanokatologla ilgili bişede yazmiyormuş dedi forumdan bir arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize geçmemiş ürünün ne iadesi anlamadım? Siparişi iptal etmeye çalıştınız da iptal edemiyor musunuz? Bankanıza harcama itirazında bulunun. Olmuyorsa da 23TL'ye tecrübe sahibi oldunuz farzedin.
  • daha bugün 680tl değerinde ram aldım hocam hiç iyi olmadı bu iş , aynı şekilde beyaz bir sistem kuruyorum ve corsairin tek beyaz ramleri bu firmadaydı yarın kargoya verilmez ise bende arayıp iptal ettireceğim.
  • Bir ara birkaç kişiye buradan ürün önermişliğim olmuştur uygun fiyatlarından ötürü. Ama sonradan Tr garantili ürünler ile aynı fiyatlara satmaya başlamışlar yurtdışı ürünleri. O zamandan beridir buradan pek bir öneri yapmıyorum. Bir geçen 1 kişiye psu önerdim. O da bütçesine göre en sağlam psu oradaydı diye. Daha da bir şey önermeyeceğim buradan kimseye. Amazon 'dan alın daha sağlam ve daha güvenilir bana göre. Amazon 'un kendi müşteri kalite anlayışı çok üst düzeyde. Tabi alacağınız ürünün satıcısı Amazon olmalı. Ona dikkât edilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 24 Mayıs 2017; 5:11:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah allah bu nanokatalog da neymiş ya?



    2 tane RX 480 + 4 fan toplamda 2500 TL'ye yakın tek seferde alışveriş yaptım, hiç bir sorun çıkmadan her şey dedikleri gibi gerçekleşti. Kargolaması da iyiydi o yönden de memnun kaldım.



    Sizinki de garipmiş 23 liralık fan için sizi mağdur edeceklerini sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardşm seni baya güzel yemişler helal edip etmemek sana kalmış artık unut o parayı
  • buradan alış veriş yapan arkadaşlar sonuçlarını buraya yazarsa, herkes bilinçlenir. hem 2, 3 hafta beklet hem daha para verin fan gönderelim ne demek. para iadesi isteyin yapmazlarsa yazmışsınız buraya zaten siz 23 tl den olursunuz onların amacı cidden iş yapmak ise 23 binden olurlar. tabi burada yazılanları okuyunca sizin ki az olduğu için iade ederler. hepiniz aradığınızı burada buluyorsunuz çünkü google'a ilan reklam vermişler stoklarında olmayan ürünleri yurt dışından getiririz diye, ne aratsam bende bunlar çıkıyor google reklamlarında. dediğim gibi sipariş verenler yazarlarsa öğreniriz ona göre kullanırız yada kullanmayiz.

    Bir de elinize geçmemiş ürünün İADE SÜRESİ NASIL DOLMUŞ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 24 Mayıs 2017; 11:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Phanteks kasa için bende dün görüştüm ve en az 10 iş günü içinde kendi ellerine ulaşacağını 3 iş günüde kargonun bana ulaşması dediler. Totalde bu süreç hafta sonlarını da katınca yaklaşık 15-17 günü bulacak denildi.

    Yalnız şöyle bir durum var, tedarik edemeyeceğin ürünü neden satmak için siteye koyarsın. Onu geçtim satışı gerçekleşmeyen ürünün para iadesini nasıl yapmazsın. Getiremiyoruz ama size 50 tl lik başka bir ürün göndereceğiz demekte ayrı bir amatörlük yani.
  • Şu şekilde yapsalardı
    Kusura bakmayın ürünü tedarik edemedik ve sizi mağdur ettik. Dilerseniz para iadesi dilerseniz daha pahalı ürünü aynı ödediğiniz fiyata gönderelim deselerdi o zaman bu firma sağlam firma alış veriş yapılır firma derdim.
  • şimdi telefonu kapattım kendileri ile görüştüm ürün ön sipariş olduğu için 5 ila 7 gün içerisinde bize geliyor 3 gün içerisinde size ulaşıyor denildi.Yurtdışı gelişinin kargo takibini falan vermediler tabi ki ama iptal olma söz konusu olmaz uzama durumuda olmaz çok sipariş aldığımız için her hafta kargo geliyor denildi.

    Tek problem benim diğer ürünler geldi bir tek ram bekliyorum iptal edip teknobiyotikten 3000mhz mi alsam diye düşünüyorum çünkü 1 hafta bekleyeceğim gibi görünüyor.
  • hocam ürün elinize geçmemiş ki hangi süreden bahsediyorlar?
    siz tedarik edilemeyen siparişin geri ödemesini istiyeceksiniz firmadan,kaldı ki olmayan ürünü nasıl iade edicektiniz ki bu süre zarfında
  • Persembe mi cuma mi ne be quiet bl066 fan siparisi verdim. Dun elime ulasti. 19 mayis araya girmese pazartesi de gelebilirdi. Ben sorun yasamadim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1050 ti ekran kartı aldım hiç bir sorun çıkmadı. 20 TL de hediye çeki verdiler.
  • Sevk edilmemiş ürünün yasal süresi geçmez , 23 liralık bir tecrübe kazanmaktan ziyade yasal haklarınıza başvurabilirsiniz.

    Konu 6502 yasada çok açıktır , fatura/sevk tarihi itibari ile 14 gündür.

    Bir dahada böyle çapsız firmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim
  • ben kablo almıştım ordan belirttikleri sürede geldi ama faturada ve kredi kartı ekstresinde nanokatolog yazmıyordu.

    sanırım aracı firmalarla falan çalışıyolar. mesela hepsiburada üzerinden bilgisayar koltuğu almıştım ama direk koltuğu üreten firma kargolamıştı. faturada onun adı yazıyordu.

    o siteden alışveriş yapmadan önce stok sorgulamakta yarar var. ellerinde varsa çok iyiler ama yoksa uzun sürüyo okuduklarıma göre.
  • Firmayla herhangi bir bağım yok. Bir çok kez alışverişim oldu. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hatta bir ürün aldığımda , yurtdışından sipariş ile getirtip n11 dükkanına koydurup ordan almıştım. Sağolsunlar kırmadılar.Ellerinde olmayan ürünleri yurt dışından getirtiyorlar. Teslimat süresi bazen 1 haftayı geçebiliyor. Sizinki istisna bir durum olmuş. Sipariş verilirken muhtemelen gözden kaçmış veya Almanya ile çalıştıkları firma da stok sıkıntısı olmuştur. İade konusunda hiç birşey diyemem. O durumda eğer paranı iade etmiyorlarsa yanlıştır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.