Şimdi Ara

NaN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dert mi lan bu, benim 6 aylık sevgilim beraber yaşadığımız kız (kadın) başkasıyla yatmış.gerçi duldu benden hiçbir beklentisi de yoktu, anlaşmalı beraberlikti.koydu biraz bende sıkılmıştım ama ne bileyim lan, koydu..
  • Mesajım bulunsun bi ara ilk ilham geldiğinde acayip yazasım var bu konuya şuan kendimi iyi bile hissetmiyorum ama birşeyler yazmaya çalışayım umarım afallamam.

    Dostum senin adına cidden üzüldüm dile kolay 5.5 sene olmuş fakat kız 5.5 sene içerisinde seni nereden baksan bi 3-4 sene ciddi anlamda baskılı bir şekilde sevmiş daha sonrasında kendi yaptığın davranış ve hatalar yüzünden bu seviyeler aşağıya inmiş ve kızın gözündeki perde kalmış başka insanlara bakmaya başlamış ve sonucunda ona iyi hissettiren ve yanında olan birinden hoşlanmaya başlamış. Olguya bırak ben sonra yazayım daha fazla yazacak birşey kalmadı kal sağlıcakla umarım yardım etmeye calısmısımdır.
  • Bence öyle sürekli buluşmadım bahane uydurdum ben ilgisiz davrandım falan diye suçlama kendini. Bir ilişkide önemli olan kadına özel hissettirebilmek bence. Öyle hergün buluşmak hergün konuşmak falan çok anlamsız geliyor bana,hele bir yerden sonra o mesajlaşmalar direk rutine bağlıyor canım cicim okadar. Benim ilişkim 1,5 seneyi geçti şuan devam ediyor. Ailesinden ötürü ilk 6 ay zaten sık buluşamazken sürekli ben buluşalım ne zaman buluşacağız diye diretip duruyordum. Sonra tabii yavaş yavaş bıraktım bunu sık sık yapmayı.
    Sonra baktım böyle garip haller almaya başladı doğru düzgün kavga etmediğim kız kavga edince bağırıp çağırıyor,içki içme,ders çalış,o zararlı onu yapma,o tehlikeli öyle yapma falan demeye başladı. Ben yine çok sakinimdir genel olarak güzel güzel anlatıyorum o tehlikeli değil o yüzden vs diye anlatmaya başladım. Ama dinlemiyor. Bende anlatmayı bıraktım kızsa da fazla sallamadım ama terslemedim de yaşandıkça böyle şeyler. Ha onun dışında tabiki özel hissettirmeye devam ettim süprizler güzel konuşmalar falan. Kısaca kızlar bir noktadan sonra bağlanınca sapıtıyor. Tanıdığı insanı değiştirmeye çalışıyorlar, ki beni tanıdığı zaman ben zaten böyle biriydim söyledim ona da sonra duruldu yavaş yavaş. Asıl bomba kavga ettiğimiz zaman bana yaptığı saygısızlık oldu 3. ye falan yaptı,ki ben anam babam olsa sebepsiz yere bana bağırmasına bile göz yummam. 1 ay önce 3. ye yaptığı zaman sakince dedim böyle böyle bana saygısızlık yapıyorsun sana daha önce de dedim. Hiç kaldıramıyorum. Eğer ki bana söz vericeksen yapmicam,dikkat edicem diye devam edelim dedim. Yoksa biticek,seni seviyorum ama buna katlanabilicek biri değilim ben dedim ki seviyorum da yalan değil. O gece bana yapamam ki söz veririm tutamam ben böyleyim dedi ayrıldım. Yattım uyudum . Sabah 8 de msj atmaya aramaya başlamış yalvara yalvara söz verdi bende dediğim gibi zaten seviyorum tamam dedim. Ha bende hayalci değilim büyük ihtimal olmayacak çok uzun süre devamı ama seviyorum.Ayrıca o günden sonra da eskisinden daha dikkatli her konuda. Daha iyi gidiyor benim için. Daha huzurluyum. Kısaca asıl demek istediğim şey öyle hergün buluşamadım yok mesaj atamadım suçluyum falan diye sakın düşünme. Birine önemli,değerli olduğunu göstermek bu şekilde olmaz. Kendini suçlu olarak görme. Sen eğer ki o kızla hergün buluşup daha çok ilgilenseydin büyük ihtimalle ilişkin 5,5 değil daha kısa sürerdi diye düşünüyorum.




  • youtube'a yusuf güney ördü kader ağlarını yaz dinle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi valla ilerideki halimi dusundum. 5.5 sene dile kolay. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz daha 5.5 dk kızlarla konuşamadık arkadaş 5.5 yıllık ilişki diyor e bitsin tabi gözünüz doysun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 16 Ağustos 2013; 19:26:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrebelliousx

    youtube'a yusuf güney ördü kader ağlarını yaz dinle...

    o iş hayatta en son yapacağım şey
  • '' Dün yoksa onunlamı buluştun diye sorduğumda da evet dedi.''
    Buraya kadar okudum.Bu kısmı okuduktan sonra gerisini okumaya gerek yok.Deli gibi aşık olabilirsin,seviyor olabilirsin ama onu unutmayacak olsan bile onurun için bir daha görüşmemen gerek!
  • YasinD. kullanıcısına yanıt
    s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 31 Aralık 2020; 15:46:29 >
  • Olay devamındaymış gerçekten :) Garip bi kız arkadaşın varmış bıraktığın iyi olmuş.
  • mesajım bulunsun okuyacağım.
  • Hocam yaklaşık 2 saat önce 1.5 yıllık ilişkim bitti ne olursun yardımcı ol biraz ne yapmam gerekiyor .. O da benim ilk sevgilimdi ve bu sene üni sınavına hazırlanıyorum, çok kötüyüm şuan mahvoldum diyebilirim. 2 haftadır filan küsüz ikimizde ne arıyoruz ne soruyoruz birbirimizi. Ben bugün arayayım dedim açmadı face den konuştuk biraz soğudum,sıkıldım, ara verelim biraz filan diyo ayrılıyo muyuz diyorum bilmiyorum sadece ara verelim diyor. fotograflarımı filan istedi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
  • kendini kandır anca, okul açılınca gelip diceksin birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anladık , son bir şans vs vs....
  • herşey beyinde biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitir gitsin ikiniz de çok incinmişsiniz böyle bir geçmişler ilerisi zor
  • son kararın en iyisi arkana bakmadan kaç
  • konuşalım bir ara sizinle,unutmazsam yazayım konuya.
  • Üzüldüm hocam ne bileyim yazık olmuş. Çok üzücü bir durum. İlişkilerin böyle bitmesi. Hem de o kadar seneden sonra. Umarım bundan sonrasında mutlu olursun. Kız arkadaşınızın yaptığı açıkçası hiç mantıklı bir şey değil. Çok saçma. Saçma demek az kalır. O kadar sene geçmiş böyle bir şaka yapılır mı ya? Hadi ilk başlarda belki ama...
  • tek gecelik takıl bro ...
  • ardaq kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.