Şimdi Ara

Nalan Göloğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine, mecburi hizmet ile Kütahya’da başlayan Nalan Göloğlu, uzun yıllar boyunca alanında uzmanlaşarak, göğüs hastalıkları konusunda, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinden gelen hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

    Mersin Tıp Fakültesi’nde, Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda bu alan üzerine ihtisas yaptıktan sonra, halen görev yapmaya devam ettiği Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışmalarına devam eden Uzman Doktor Nalan Göloğlu, alanının pek çok dalında hastalarının şikayetlerine çözümler geliştirmeye devam ediyor.

    Öksürük, balgam, hemoptizi, dispne ve ağrı şeklinde ortaya çıkan pek çok semptom ile başlayan göğüs hastalıkları konusunda ihtisas yapan ve uzmanlaşan Nalan Göloğlu, bu alanda yıllar boyunca edindiği tecrübeleri, son teknoloji tıbbi uygulamaların da desteğiyle hastalarıyla buluşturuyor. Tanılarda ve gereken teşhisin koyularak tedavinin başlamasında pek çok yeni teknoloji medikal cihazı kullanan ve bu alanda tecrübe edinen Nalan Göloğlu, yüksek başarı oranı ile hastalarına tedavi uygulamakta.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.