Şimdi Ara

Naim Süleymanoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulgaristandan gelmiş. Evet Türk Kökenli ama arkadaş bir tane mi bizim yetişdirdiğimiz adam olmaz yahu. Dışarıda yetişiyor transfer ediyoruz. Adam rekorlar kırmış ama yine de gururlanamıyorum çünkü benim ülkem yetiştirmemiş.Mesut Özil i var bunun daha. Niye yani bizim okullarımız yok mu. Var. Ama adam yok. Fırsat yok. O düşünce yerleşmemiş. Onun sırası mı diyor herkez. Eskiden böyleymiş. Şimdi nasıl bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyecanlı92 -- 13 Haziran 2014; 23:59:02 >

• Süleymanoğlu hocam editle mesajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Farkettim editledim zaten. Dlagınlık
  • Ailemiz hayatını iki kuruş para alarak kapitalizm kölesi olarak geçiriyor. Hayat şartlarımız kötü,ailemiz hiçbir spor branşı görmemiş. Sadece oku adam ol destekleri. Ne bekliyorsunuz ki, aile desteği olacak ilk önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: sathı feryat

Bulgaristandan gelmiş. Evet Türk Kökenli ama arkadaş bir tane mi bizim yetişdirdiğimiz adam olmaz yahu. Dışarıda yetişiyor transfer ediyoruz. Adam rekorlar kırmış ama yine de gururlanamıyorum çünkü benim ülkem yetiştirmemiş.Mesut Özil i var bunun daha. Niye yani bizim okullarımız yok mu. Var. Ama adam yok. Fırsat yok. O düşünce yerleşmemiş. Onun sırası mı diyor herkez. Eskiden böyleymiş. Şimdi nasıl bilmem.

Neden bilmiyorum ama ilk bunlar geldi aklıma. Mesut Özil'e gururlanamıyorsan, Arda Turan'a gururlan. Naim Süleymanoğlu ile aynı sporu yapmasa bile (onu arkadaşlar bulurlar ama) Sinan Şamil Sam'a gururlan mesela. Dünya Ağır sıklet boks şampiyonuydu.

Benim mesajımdan çıkarman gereken özet: Git ara bul, gururlanacak bir sürü Türk insan var. Ama yok, biz kendimizi aşağı görmeye alışmışız.

Edit: Yukarıdakine +1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 14 Haziran 2014; 0:05:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Bulgaristandan gelmiş. Evet Türk Kökenli ama arkadaş bir tane mi bizim yetişdirdiğimiz adam olmaz yahu. Dışarıda yetişiyor transfer ediyoruz. Adam rekorlar kırmış ama yine de gururlanamıyorum çünkü benim ülkem yetiştirmemiş.Mesut Özil i var bunun daha. Niye yani bizim okullarımız yok mu. Var. Ama adam yok. Fırsat yok. O düşünce yerleşmemiş. Onun sırası mı diyor herkez. Eskiden böyleymiş. Şimdi nasıl bilmem.

Neden bilmiyorum ama ilk bunlar geldi aklıma. Mesut Özil'e gururlanamıyorsan, Arda Turan'a gururlan. Naim Süleymanoğlu ile aynı sporu yapmasa bile (onu arkadaşlar bulurlar ama) Sinan Şamil Sam'a gururlan mesela. Dünya Ağır sıklet boks şampiyonuydu.

Benim mesajımdan çıkarman gereken özet: Git ara bul, gururlanacak bir sürü Türk insan var. Ama yok, biz kendimizi aşağı görmeye alışmışız.

Edit: Yukarıdakine +1.

Vay be

• Bizim iyi olduğumuz alan yasaklı sitelere girişteki akıl sır ermez metotlarımız, bize "yasak" diyeceksin aga sonra otur izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 14 Haziran 2014; 0:07:01 >
  • Evet haklısın ama hayatını okusan sende benim gibi düşünürsün. Kendi ağırlığının 3 katını kaldıran 2. halterci. 3altın madalya. 6 Olimpiyat şampiyonluğu. Gururlanamamak değil de. Hafif bi kızgınlık var.
  • quote:

Evet haklısın ama hayatını okusan sende benim gibi düşünürsün. Kendi ağırlığının 3 katını kaldıran 2. halterci. 3altın madalya. 6 Olimpiyat şampiyonluğu. Gururlanamamak değil de. Hafif bi kızgınlık var.

Hocam o biraz da kıskançlık gibi bir şey. Sen ona takılma.

O hissettiğin duygu şeyle aynı... Hani böyle bir icat yaparlar, ''ulan kesin Japonlar/Koreliler/Çinliler falandır'' dersin ya, çünkü bilirsin Türklerden çıkmaz. Hah onun gibi bir duygu.

İnsan ''Biz neden yapamıyoruz? Bizde neden yok?'' diye üzülüyor, kızıyor falan...

• Mevlana,Atatürk,Fatih Sultan Mehmed gibi ataların var.Bunlarla öğün.yeter artar bile
  • gece gece nerden aklina geldi¿

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyesssss kullanıcısına yanıt
    trt bant yayınladı hayatıyla ilgili oradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.