Şimdi Ara

[Na] R.O.S.E Online Rehberi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
21.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Draconiste oynuyorum nickim CihanFSM yardım edicek varmı şuan 3 lvlim :)
  • 10 lvl oldum hawkerim yardım edicek olan varmı ben hala adventure plains mapındayım burdan yürüyerekmi çıkabilirim sadece :)
  • Ben kendimi bildim bileli bu oyunu oynuyorum oyunda yardım falan ıstersenız ayrıca sorularınız varsa ugurbulut95@windowslive.com msnden bana ulaşabilirsisiniz
  • ayrıca oyundaki nickim XtremenooB
  • Merhabalar..Ben geçen yaz oyunu oynamıştım 195 level Raider vardı.Hatırlarmısınız bilmem nick LetnaTR idi :) Oyuna tekrar dönme kararı aldım ama oyun içinde Ayyıldız elemanları hep afk.Ayrıca geçen sene kullandığım rose için açtığınız msn grupda kapalı görünüyor hep.Yardımcı olabilirmisiniz.
  • Tekrardan selamlar. Uzun zamandır mesaj yazamıyorum oyunla ilgilenemediğim için. Foruma girerim hergün fakat oyunla ilgilenemediğimden dolayı buraya da mesaj yazıp ilgilenemedim. Fakat her yaz olduğu gibi tekrar dönüş yapacağım ve bir çok arkadaşımız benim gibi dönüş yapacak sanırım.

    Muhtemelen oyunda bir çok değişim olmuştur. Döndüğümüzde değişime ayak uydurmakta zorlanmayız umarım. Clan olarak da AYYILDIZ clanı üye sayısını genişleterek aktifliğini koruyor bildiğim kadarıyla. Geçen yaz gayet iyi bir birliktelik içerisinde oynamıştık. HyperMarket, Kehanet, SilentHill, ByViolin, ... gibi değerli insanlarla birlikte oyun daha bir zevkli hale geliyordu fakat malum dönem gelince maalesef oyunu bırakmak değil de bir kenara koymak zorunda kaldık. Fakat Oyuna muhteşem bir dönüş yapma planları içerindeyim.

    Evet biliyorum, ilk mesajdaki rehber oldukça eskidi ve yenilenmesi gerekiyor. Bu yaz ona da el atıcam inşallah.Ve İletişimde kopukluklar oluyor anladığım kadarıyla. Facebookta AYYILDIZ grubu var. Burdakilerle irtibata geçebilirsiniz. Benle de irtibata geçebilirsiniz fakat yaz dönemine kadar pek yardımcı olabilemem sanırım. Yaz döneminde iletşimdeki kopuklukları gidermek için bir kaç şey düşünüyorum.

    AYYILDIZ clanının ve Türklerin genel olarak toplandığı server Draconis. Level kasması hiç zor değil. Özellikle de party bulursanız ki yaz döneminde yeni karakter kasmayı düşündüğümden, yeni karakter kasmayı düşünenler veya yeni başlayanlar ile birlikte hızlıca max levele ulaşabiliriz. Sonrasında karakterlerin Gear'ları tamamlanır ve UW'lere girilir. Tadından yenmez .

    Yazın görüşmek üzere.




  • [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    Server: Leonis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumanthemuse -- 28 Nisan 2012; 16:59:20 >
  • Arkadaşlar yardım falan lazımsa her sorun için bize ulaşabilirsiniz biz LEONİS serverındayız AKINCILAR Clanı olarak

    Facebook sayfamız :http://www.facebook.com/pages/Akincilar/301284373295790 (Sayfayı Beğenelim)

    Ulaşabilceğiniz Msn Adresi : ugurbulut95@windowslive.com

    Her türlü yardımcı oluruz bize ulaşırsanız .
  • Arkadaşlar malum oyun epey eski bi oyun ve sanırım millet aldı başını gitti. Oyuna yeni başlayacak olursak yeni bir server varmıdır?
  • Bende geliyorum.
  • Değerli arkadaşlar oyuna tekrar başlamak isteyenlere bilgi;
    Güvenilir Türk bir kaynak Zulie (sadece Draconis server ında) satışı yapmakta.
  • draconisde hala oynayan varmı ayyıldız clanından bikaç kişi gördüm ama hepsi yabancıydı oyundaki exp kasma olayı knight online gibi dolayısıyla partisiz kasmak zor ve sıkıcı oluyor
  • Hala oynayan var mı acaba.. Ne anılarım var be bu oyunda ama bıraktık artık.. Oyun artık kendini yenilemeye başlamıştı ve oyun içi güncellemeler yeterli olmuyordu maalesef. Rose Online 2 gibi bir isimle yenilenmiş arayüzü grafiği vs ile çıkış yapsaydı keşke belki devam ederdik.. Ama epey emeğim vardı.. Güzel zamanlardı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 18 Aralık 2016; 14:34:58 >
  • Ezmer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de çok düşündüm bunu. Oyun evo gelmeden önce onun öncesinde p2p ye dönmeden önce efsaneydi. Ne zaman giriş için para istemeye başladılar o zaman kaybetti oyun ben para verip devam etmiştim her şehir bomboştu level kasmak imkansıza dönüşmüştü. Bedavaya çevirdiklerinde eski popülaritesini kaybetti. Aqua King e 50 kişi hengamede saldırmanın tadı farklıydı şimdi yumrukla tek atmanın hiçbir zevki yok.. Ah o günkü grafikler mekanikler detaylar. Aradan 12 yıl geçti aynı zevki tadı bir daha hiçbir oyundan alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezmer kullanıcısına yanıt
    Bu arada isimden sanıdım seni. Bi ara kamerayla kısa filme felan yönelmiştin hatta :) ibobaba ydı benim nickim de senin de hawker vardı Echo mu neydi nickin party yapıyoduk benim soldier olduğum için AP buff ım var diye benle party yapıyodun mamut kesiyoduk ben arabayla gitmiştim sen koşarak gitmiştin yarış felan yapmıştık felan filan vay bee.. Sonrasında bikaç kez döndüm narose a berkerle takıldık baya ama tat alamadım hiç arua oynadım çoğunlukla eski sistem eski hava o oyunda devam ediyodu ama onu da bıraktım hep filipinli dolmuştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt
    Vayt ibobaba hatırlamam mı ya lunada az kasmamıştık beraber

    Bu arada bugün oyuna girdim oyun uçmuş çok değişik geldi. Piyasa almış başını gitmiş en ucuz mal 100m den başlıyo. Herşey çok pahalı. Tek server var serverlar birleştirilmiş filan. Yeni skiller gelmiş Gemler bambaşka bir hal almış yeni yeni özellikli itemler var armorlar filan var farklı farklı. Sanırım Item Mall olayının b.kunu çıkarmışlar. Dile kolay 12 senedir devam eden bir online oyun. Ama kendini tekrar etti hep, köklü değişiklik yaparak grafikleri savaş sistemini karakterleri vs değiştirerek örneğin Rose Online 2 gibi piyasa çıksaydı bence şuan çok daha fazla oynanıyor olabilirdi. Yine de epey kullanıcısı var.

    Gelelim hort yapmamın sebebine; Google'a rose online yazınca Türkçe sayfa olarak ilk burası çıktığı için bu uyarıyı gerek görüyorum, yeni başlayacaklar olacak olursa, rehber çok eski güncel değil, ben de uzun zamandır oynamadığım için ve oyun da çok değiştiği için güncelleyemiyorum. O yüzden buradaki bilgiler aşırı genel bilgilerdir. Rose Online'ın kendi forumlarında detaylı bilgi alabilirsiniz. (ilk mesaja ekledim.)




  • Ezmer kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna yeni başlayacakların olacağını sanmıyorum çünkü zaten bilgisayarda mmorpg dönemi son demlerini yaşıyor lol dota cs go gibi saatlerce level kasma gerektirmeyen oyunlar revaçtayken yeni nesil kolay kolay gelmez rose online a çünkü yeni nesil aşırı sabırsız ve grafiklere çok önem veriyor. Rose ne grafik adına ne de oynanabilirlik adına bir gelişme kaydetmedi.

    Haftalık güzel item veren görevler

    Haftalık clan görevleri

    Günlük pvp görevleri

    Günlük quest görevleri

    Vs vs

    Yaparak oyunu güncel tutabilirlerdi ama elini hep sıkı tuttu bu oyun o konuda tıpkı diğer mmorpg ler gibi hiçbir zaman oyuncunun yanında olup kolaylaştırmadı aksine bunları hep paraya bağladı.

    Pvp o kadar saçmaladı ki ebe sobeye döndü karşılıklı vuruşma diye bir şey kalmadı yakalayan tekte öldürür hale geldi. Level kasmanın ne tadı kaldı ne tuzu kaldı moblar bomboş insan göremezsin herkes tomblarda makro açıp gece bırakıyor level kasmaya bunu yapımcıların görmemesi imkansız. Kardeşim adamlar bir şekilde kasıyor sen de zorlaştırma level sistemini queste çevir böylece yeni başlayanlar her haritanın her yerini gezebilsin hem de haftalık günlük görevler koy yeni başlayanlar haftalık günlük görevleri yapanları görsün oyun oynanıyo diye psikolojik etki yaratsın. Yok ama yapmıyorlar şu an tamamen kemik kadroya yönelik oluyor her şey belirli sayıdaki oyuncular sürekli itemmallı kullanıyor bu da zaten anlaşılan onların cebine yetiyor. Triggersoft ilk çıkaran bu oyunu onlar devam etseydi bence çok farklı olurdu kanaatimce.

    Oyun ilk çıktığı zamanlar grafiğiyle oynanışıyla müzikleriyle resmen gerçek dünyadan farklı bir dünyaya götürüyordu o hissi ben başka oyunda asla bir daha yakalayamadım ama ne olduysa oyun sonradan kendi kendini bitirdi.

    Aruarose oynadım baya bi çünkü eski sistemi bozmadan devam ettiler ama private server olduğu için kurucusu resmen istediği gibi at koşturuyor kafasına göre ban atıyor banı geri alıyor kafasına göre bazı eşyaları zulie ile satılamaz yapıp sonradan yapılır hale getiriyor.

    Oyunda reklam sıfır rose online yazınca sevenhearts yazınca gül resimleri felan çıkıyor youtube da adamakıllı vidyosu dahi yok bi tane trailer var o da yıllar öncesinden kalma güncel değil reklam yok vs. Şimdi biz bile bu kadar sitemliyken çaresizken yeni gelecekler ne yapsın.

    Bazen youtube dan adventurer plains zant junon gibi ilk bölgelerin müziklerini açıp gözümü kapatıp eskileri düşünüyorum şu an oyundaki güncel junon müziği bile eskisi değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HighLimit kullanıcısına yanıt
    Orjinal server epey uçuk durumda pek yeniden başlanıp oynanacak gibi değil. Fakat Arua Rose'u merak edip indirdim, farklı şeyler var galiba tam çözemedim, Rose Online'ın paralı olduğu dönemde Ruff Rose ve Arua Rose'u oynamıştım fena değillerdi. Ruff Rose şuan devam etmiyor sanırım ama Arua ekibi baya güçlü çıktı. İndirmişken eski günlerin hatırına biraz oynayayım bari
  • Ezmer kullanıcısına yanıt
    Na Rose bu sefer de Avrupa ülkelerine kapanmış Türkiye dahil, bu oyun kendi çukurunu kazmaktan bir türlü vazgeçemedi 2005'te paralı yaptılar baya bi kan kaybetmişti oyun şimdi de bu olmuş. Skill sistemi felan da değişmiş nasıl kapanmayıp ayakta durabiliyor hayret. Arua Rose baya bi kalabalıklaşmış ama haliyle Na Rose' dan gelenlerden.



    Arua aslında fena değil ama neticede private server olunca ister istemez tam tat vermiyor her şey eskisi gibi olsa saatlerce başından kalkmam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warpportal oyunları avrupa ülkelerine kapanmıştı.Bu sefer rose online komple kapanıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.